Няколко неразумни митове за женската сексуалност

Всичко, което се отнася до интимната връзка между мъж и жена, винаги е било заобиколено от голям брой напълно глупави митове. Това се случва поради баналната сексуална неграмотност. Същата съдба породи женската сексуалност.

Въпреки това, не всички мъже успяха да направят правилните заключения, след като общуват с момичетата или наблюдават реакциите си по време на интимност. В резултат на това много хора представляват женската сексуалност в силно изкривена форма. Нека разгледаме някои напълно неоснователни митове за сексуалността на жената, за да не говорим за момичета, разчитайки на глупави заблуди.

Жените обичат секса по-малко от мъжете. Много мъже са сигурни, че момичетата обичат секс по-малко от самите себе си. Всъщност това не е така. Жените просто искат един и същи пол като партньорите си. Разликата тук е една: мъжете са щастливи да правят секс с жени, които не им причиняват романтични чувства. Представител от същия пол може да получи пълно удоволствие само от секс с мъж, за когото тя се чувства поне влюбена. Освен това, за разлика от представителите на по-силния пол, момичетата вече могат да се въздържат от интимни отношения без специални последици за тяхното здраве. В резултат на това една жена, която няма възможност да прави секс с любим човек, просто чака, докато не срещне истински подходящ партньор.

Семената са напълно безопасни за жените. Обикновено мъжете се обиждат, ако партньорите им откажат да се еякулират в устата или повърхността на тялото. Въпреки това, малко от мъжете знаят, че за някои момичета спермата е най-силният алерген. В резултат на поглъщането на семенната течност върху лигавицата на устната кухина кожата на жената може да причини тежка алергична реакция. В същото време, всичко може да приключи тъжно, ако алергията се разлее в ларингеалния оток. Червени петна по кожата на лицето, гърдите и др. - това също не е много приятен резултат от забавлението за лягане.

Няма кръв, девственост. От незапомнени времена се смята, че основното доказателство за женската девственост е кръвта на листата след първия й пол. Всъщност това е заблуда. По време на първия сексуален контакт за една жена, нейната химна може просто да се простира, вместо да се разкъсва. Естествено, в резултат на това няма да има кръв. В допълнение, значителен брой жени се раждат без химен, така че първият пол за тях е напълно безболезнен и без кръв.

Невъзможно е да забременеете през критичните дни. Някои мъже се опитват да убедят партньорите си да правят секс по време на менструацията, като твърдят, че е невъзможно да се заченат през тези дни и не е необходимо да се използват контрацептиви. Всъщност това е грешка. Жената може и да забременее и в критични дни, тъй като моментът на отстраняване на всички яйца не може да бъде предсказан. Освен това, в някои случаи концепцията се появява в първите дни след края на менструацията. Ето защо никога не трябва да забравяме за контрацепция.

Share:
Comments