Недостатъци на парфюма с феромони

Популярността на парфюмите, съдържащи феромони, е доста висока. Наистина, инструмент, който позволява няколко секунди да умножи сексуалната му привлекателност, просто не може да има голямо търсене. Но дали това скрито оръжие на съблазняване има някакви недостатъци? Разбира се, има.

Всичко в този свят има някои недостатъци и такъв необичаен инструмент не може да ги има. Единственият въпрос е колко значителни са негативните аспекти на парфюмите с феромони. Всъщност минусите на такива духове са много разнообразни, така че има смисъл да се говори за всеки от тях поотделно. По-долу ще бъдат разгледани най-важните недостатъци на парфюмите с феромони, за да получите най-пълната картина на това чудодейно лекарство.

Селективност на удара. Необходимо е да се разбере, че всяко лице реагира по различен начин на ефектите на феромоните. В резултат на това купуването дори на най-марковия парфюм с феромони може да бъде безполезно. По този начин, ако подобен парфюм се използва за влияние върху конкретно лице, тогава ефектът може да бъде прекалено интензивен или нулев.

Алергизиращо действие. Много парфюмни състави могат да причинят алергия при някои хора. Парфюмът с феромони не е изключение. Ето защо, преди да използвате този инструмент за съблазняване, трябва да сте сигурни, че обектът на излагане не страда от алергии към твърде силни миризми. В края на краищата ще се съгласите, човекът, който кихне, удари носа си и пролива сълзи, очевидно не е до еротични мисли.

Ущербность аромата. Като цяло, парфюмерията е истинско изкуство. В края на краищата, за да композира успешна композиция, професионалният парфюмер трябва да покаже всичките си таланти. Парфюм с феромони еднакви - това е продукт на масова консумация, които могат да бъдат сравнени с тези обикновени средства като интимна лубрикант, крем и т.н. Ето защо не би трябвало да очаквате специални украшения от такива парфюми. И това на свой ред означава, че за сериозно събитие, където всеки се опитва да покаже своя деликатен вкус, такива вкусове не са подходящи. Разбърква същите парфюм съдържащ феромони не трябва парфюм с други средства, като какофония на аромати, получен от такава смес може да бъде дори по-невзрачен. Разбира се, ако е необходимо, може да се намери в търговската с феромони парфюм, аромат, който е работил талантлив парфюмерист. Но цената на такива песни ще бъде много скъпа.

Share:
Comments