Маникюр с картина на пръстен пръстен - 50 модни идеи

Ударът на модерното ноктите без преувеличение може да се нарече акцент маникюр. Без него почти нямаше работа от майсторите на ноктите. Гениалното изобретение е учудващо за своята простота - за да не се претоварва маникюр, декоративното покритие или обемният дизайн се нанася само върху един нокът на ръката, по-често върху пръстена на пръстена. Друг положителен аспект на това изкуство за нокти може да се нарече неговата непретенциозност и лекота на корекция.

За несемейните момичета има специален чар в него, тъй като млад мъж няма да греши с пръст, за който е необходимо да поставите най-желания пръстен.

Последни тенденции

През последната година всичко е естествено и това не е пощадено от изкуството на ноктите, така че дизайна на акцентите е толкова уместен, колкото винаги. Един или два пръста, обикновено анонимни, са достатъчни за това. По този начин, маникюрът ще остане свеж, строг и романтичен, но няма да остане без ярка нотка.

  1. Идеална геометрия. Прави и строги линии на геометрични мотиви - квадратчета, ромбове, триъгълници, кръгове - са разположени върху акцента пръст. В същото време са позволени малки намеци под формата на малки и ненатрапчиви фигури на други пръсти. Цветовите решения могат да варират - от монотонни до ярки и примамливи комбинации.
  2. Тъмната основа е идеална за творчество и вдъхновение. Много е лесно да се подредят рисунки на почти всяка сянка - моделът непременно ще се окаже контрастен, забележим и изразителен. В допълнение към обичайните монограми и богато украсени мотиви за растенията, майсторите на изкуството за нокти препоръчват да се обърне по-голямо внимание на оригиналните тематични картини, с ясно очертан сюжет и елементи.
  3. Готовият дизайн обикновено е специален детайл, с който е лесно да се прилагат всички видове рисунки. Обикновено това са стикери и печати. От представеното разнообразие от опции ще бъде абсолютно сигурно, че ще намерите подходящ модел. Най-популярни са дантелесните мотиви, зеленчуците и богато украсените елементи.
  4. Като декор обикновено действат: кристали, триене, пясък, камъни, панделки и др. С помощта на различни техники можете да получите оригинален маникюр, дори и да използвате тези общи орнаменти.

Акцент върху пръстена на пръстена във френския маникюр

В продължение на много години френският маникюр не се отказва от позицията си на популярност, но не заобикаля всички модни тенденции, включително акцента върху един пръст. Ограничаването и известна тежест на класическото френско яке съвсем успешно съчетават най-новите тенденции в изкуството на ноктите. Може би това е неговата популярност.

  1. Идеята за декориране на такъв универсален маникюр е голямо разнообразие. Той приема почти всички известни варианти за декориране на пръстена на пръстена. Ноктите, направени в този стил, изглеждат чудесно не само в живота, но и в снимката, което е важно за повечето жени. Интересно е, че красотата е "блогъри" и "инструктори", които популяризират модата за новостите в маникюра. А именно тази ненатрапчива комбинация от класика и нововъведения изглежда хармонично.
  2. Блясъкът почти винаги се използва за създаване на маникюр за специални поводи и партита. Sequins са задължителен атрибут на празнично настроение, но в ежедневието те имат място да бъдат. За тяхното приложение можете да използвате само един - пръстена на пръстена, или да изпълнявате цялото яке с употребата им, например, украсявайте върха на блясъка на ноктите. Изглежда интересен маникюр, където блестящ лак направи снимка.
  3. Нийл изкуство или рисунки. Тази опция е не само най-популярните, тъй като можете да изберете абсолютно всеки въпрос, модел, но и един от най-лесните - повечето от чертежите може лесно да се прилага с помощта на шаблон, печат и други устройства. Ако поставите контрастен модел на всички нокти, лака може да бъде твърде ярък и запомнящ се, но се съсредоточи само върху пръста на един - само така! Ограничението в този случай е само времето и собствен фантазията - анимационни герои, растения и цветя, тематични картини, дантела, модели, облицовани с кристали и камъни.
  4. Монохромният маникюр е обичаен френски език, където при изпълнението на рисунката върху пръстена на пръстена се използват същите цветове, както при останалата част от маникюра. Тази опция не изглежда ярка и претенциозна, тя е - елегантна, женствена и невероятно гъвкава. Краткият дизайн го прави подходящ за ежедневието и облеклото, и като цяло - както в празник, така и по света!

Друга приветлива новина за любителите на маникюр у дома е простотата на такова яке. За да създадете акцент, няма нужда от артистични умения - специални стикери и шаблони се купуват лесно в магазините. И просто ги залепете върху ноктите - просто не е голяма работа!

Share:
Comments