Мамопластика: всичко е много по-лесно, отколкото си мислите

По всяко време жената полага специални изисквания върху гърдите й, като я разглежда като един от основните атрибути на женствеността и сексуалността. Високата, красива и гъвкава гърда е знак за младост и здраве. Но, за съжаление, не всеки представител на справедливия пол може да се похвали с идеална гърда, която ще се възхищава на мъжете и ще бъде завиждана от жени. Раждането и храненето на бебето, загубата на тегло и възрастта не могат да подобрят по-добре формата на гърдите. И в същото време, самочувствието понякога се променя, самочувствието изчезва ...

Красотата не изисква жертва

В опит да постигнете идеалната форма на гърдите не се отказвайте от безскрупулна реклама - няма кремове, серуми, хапчета, компреси, физически упражнения и народни средства под формата на ядене на листа от зеле може да промени размера и формата на гърдите. С помощта на някои методи може само леко да увеличите еластичността на кожата, но обемът на гърдите не се прибавя и увисването няма да се премахне. И други методи, например, приемането на неконтролирани лекарства могат също да навредят на вашето здраве.

Ако в магазин за дрехи минавате през детски дрехи и смели бански без надеждата, че някой ден ще можете да носите всичко това и да предизвикате завистливи погледи на вашите приятели, може би трябва да помислите за мамопластика - коригиране на обема, формата, контурите, зърното или ареолата на гърдите.

Директните индикации за извършване на мамопластика са:

  • Патоза на гърдата, при която гърдата се снижава
  • Микромастия - много малък размер на гърдите
  • Неестетична форма на ареоларната нипелка и извадена или прекалено изпъкнала нипела
  • Макроспириране - прекалено голям размер на гръдния кош, който причинява дискомфорт
  • Всяко влошаване на формата на млечните жлези, които са загубили обем и форма поради бременност, хранене, загуба на тегло или възрастови фактори

За съвет е най-добре да се свържете с доказана клиника, където специалистите ще ви дадат компетентни съвети и ще ви помогнат да възвърнете красотата и еластичността си с минимални разходи.

При първата консултация с лекар ще бъдете запитани за такива въпроси: "Колко повече / по-малко трябва да бъде гърдите ви след операцията?" Каква форма? Трябва ли да го направя с увеличаване / намаляване? "Също така, пластичният хирург ще ви покаже снимките" преди "и" след "пациентите, за да можете да си представите какъв ще бъде крайният резултат. Заедно с това ще обсъдите всичките си желания и ще стигнете до общо решение как да направите гърдите си високи и красиви - вида, за който винаги сте мечтали.

В същото време лекарят ще извърши необходимите изследвания, включително лабораторни тестове, както и консултации между терапевта и гинеколога. Всичко това няма да отнеме много време и ще създаде всички условия за мамопластика да премине лесно и без усложнения. Не се доверявайте на лекари, които не ви изследват и не се интересуват от вашето здраве преди операцията!

Мамкапластиката в HE CLINIC е вашият път към перфектната гърда

Телефон за справка: (495) 697-44-86.

Share:
Comments