Лунен календар на допустимите отклонения за юли 2013 г.

Много от нас отиват в фризьорския салон само защото това е добро настроение днес. Това е разбираемо. Когато искате да видите себе си особено привлекателен, най-добрият начин е да направите нова прическа. За да не направим посещението неуспешно, не забравяйте да изключите неблагоприятните дни, които астролозите отбелязват. Това може да бъде пълнолуние, нова луна, както и дни на слънчево затъмнение. Намирането на ден за екскурзия до стилиста е достатъчно просто - с нарастващата луна, косата расте добре, особено когато дните съвпадат с преминаването на луната през благоприятни съзвездия. Смята се, че това се случва под Тауру, Дева, Лъв и Стрелец. По-малък растеж на космите се наблюдава с влиянието на Риби, Водолей, Рак и Скорпион. В наши дни е добре да се провеждат терапевтични и укрепващи процедури. През юли 2013 г. пълната луна се очаква на 22 юли в съзвездието Водолей. Новолуние на 8 юли ще се проведе под знака на рака. Началото и края на месеца минават под съзвездието Овен и Телец, това показва, че кардиналните промени във външния вид трябва да се извършат в средата на месеца.

Луксозни календарни прически за юли 2013 г. - перманентна коса

Hot юли, изсушете косата и без perm, така че планиране на пътуване до фризьор, не забравяйте, че косата ще бъде подложен на допълнителни ефекти. Химическите вещества, дори в малки и пестеливи дози, допълнително ще изсушат косите, ще ги направят безжизнени и скучни, особено ако ги боядисате в светли тонове. Ето защо, през този и следващия месец е по-добре да се откажете от химията и да дадете на косата си почивка. Погрижете се за тях с маски и бульони от билки, а ако наистина искате къдрави ключалки - намокрете косите си на малки косми и ги вървете, докато изсъхне напълно. Ако сте решили да направите химическа вълна точно сега, изберете подходящия ден с помощта на лунния календар. Благоприятни ще бъдат онези дни, когато косата е повлияна отвън не много силно - времето на Риби, Стрелец и Водолей. Това е известно време преди пълнолуние (18, 19 юли) и веднага след пълнолуние (23, 24, 25, 26 юли).

Луксозни календарни прически за юли 2013 г. - оцветяване на косата

Средно косата трябва да се оцветява на всеки 6 седмици. Никога досега производството на бои за коса не е достигнало такова техническо ниво. Днес можете просто да оцветите косата си, да направите цвета по-дълбок и по-наситени и можете да го направите както в салона, така и у дома. Лосион за оцветяване може да се измие с небоядисани лосиони. Тези лосиони се използват и очевидно сива коса или обезцветена коса. Единственият недостатък на оцветяването е, че те могат да се използват само за по-тъмни тонове. Направете косата по-лека може да се обезцвети само. Ако просто искате да експериментирате, изберете боядисани багрила и не забравяйте за хороскопа на прическите. Юли е много подходящ за експерименти, особено в първата му половина, когато луната намалява и боята се измива много бързо. Когато вече сте определили точно кой цвят е най-подходящ за вас, през втората половина на месеца можете да използвате по-устойчиви цветове. Планирайте екскурзии до фризьора за периода от 15 до 18 юли и след пълнолуние от 23-та.

Лунният календар на приходите за юли 2013 г. - благоприятни дни за прически

Що се отнася до допустимите отклонения, в средата на юли от 11 до 22, въображението ви няма смисъл. Всяко предприятие може да бъде само положително. Експериментирайте с асиметрични прически, сложен стил, в комбинация с необичайни цветове ще изглеждате зашеметяващо. Лечението на косата също е от полза. Рязане е най-добре от новата луна за пълнолуние, от 12 до 21 юли. След пълнолуние, най-добре е просто да регулирате прическата, да отрежете бретон, да подредите върховете. 24 юни, можете да започнете други неща - лечение, почистване на къщата. Съзвездието на риба по това време повишава нивото на интуиция и насърчава задълбоченото познаване на света, както и неговата личност.

Лунен календар на допустимите отклонения за юли 2013 г. - неблагоприятни дни за допустими отклонения

Известно е, че пълната луна засяга най-вече жените. През този период те са по-раздразнени и пристрастни. Женските жизнени цикли са близки до лунната, с настъпващата луна, тялото е много добре пречистено. В навечерието на пълнолунието животът на жената е хармоничен и естествен, но днес (22 юли) човек трябва да се ограничи в много начинания и със сигурност не си струва да рискувате с подстригване. Съзвездието "Рак на косата" действа леко успокояващо и през следващите няколко дни можете спокойно да стигнете до стилистите, да направите прически, боядисвате косата си и укрепвате корените. Не планирайте и процедурата за новата луна на 8 юли.

Лъскане на календара за юли 2013 г. - Заключение

Като цяло, юли не ни обещава никакви специални промени. Астролозите не обръщат внимание на определени дни, които трябва да бъдат особено остри, за да можете спокойно да се предадете на почивка. Изключението е традиционната пълнолуние и нова луна. От гледна точка на астрологията лунните фази са особено опасни за хората, когато Луната в своите месечни курсове на движение около Земята се намира между две тела - Земята и Слънцето. За наблюдателя на земята в новата луна Луната изобщо не се вижда. Ето защо този период се нарича "тъмна луна". Това е уникален момент за нашата планета и следователно за нейните жители. Исторически, новата луна означаваше началото на месеца, по-рано на този ден, в определен месец настъпила Нова година. Между другото, по време на новата луна няма да видите Луната откъдето и да е на Земята.

При определени обстоятелства, нова луна може да съвпадне със слънчево затъмнение. Трябва да се отбележи, че един и същ знак на Зодиака може само да се повтаря веднъж на всеки 18,5 години. В периода на растящата луна е обичайно да засаждаме всички живи същества, затова дава добър растеж. Денят на новата луна затваря човека върху себе си - всички емоции са изложени, психиката е засегната, отклоненията от обичайното поведение се забелязват. Ето защо астролозите също предупреждават да не ходят на фризьор, призовавайки само за медицински процедури. Не отрежете косата си в този ден, особено след като на следващия ден можете да сте напълно сигурни, че посещението в салона на фризьора ще бъде много по-успешно.

Коментари

Gulya 04/03/2016 Много благодаря за тази статия! Може би за някой ще изглежда глупаво, но се опитвам да живея в ритъм с най-малко лунния календар - да не се съпротивлявам. Ние сме много зависими от Луната, много повече, отколкото изглежда. И колкото повече неща като подстригване и всякакви действия с коса, много сериозен "ритуал". Не можете да лекувате всичко това небрежно. Варвара 04.03.2016 22 юли, под знака на Водолей, ще има пълнолуние. Да се ​​позабавляваме! Пълнолуние като цяло събужда всякакви страсти, свети в атмосферата, така и с Водолей. Разбира се, няма да си накарам косата да се нарязва на пълна луна за някакви гъби! Същата тази лудост е пълна или глупаво не е знание ... Aldine Press 04/03/2016 Радвам се, че няма да има особено опасни дни през юли. Това е, което казвате, независимо дали го вярвате или не, и след като прочетете такива статии, в никакъв случай нека да помислим малко за това! все още не искат да станат жертва на собственото си недоверие. Джулия 04/03/2016 О! и боята няма да се задържи здраво през първата половина на юли! Не, защото наистина се случва, че ще оцветите и така постоянно се оказва, докато корените се върнат назад - боята не се отмива, но това се случва точно обратното - няма да имате време да се покажете отново, трябва да купите боя отново. Елизабет 04/03/2016 Юли е много подходящ за експерименти - хубаво е да чуете. Просто щях да променя образа тази година. но аз все още не избирам това, което искам ... Но до средата на лятото ще бъда някак решен!)) Особено е писано през първата половина на юли - не чак толкова дълго да чакаме.
Share:
Comments