Хороскоп за януари 2015 г. за всички признаци на зодиакален

Хороскоп за януари 2015 Овен

Първият месец на новата година ще бъде като нова страница на живот за Овен. Това е чудесна възможност да забравите за трудностите, неприятностите и разногласията и да започнете всичко от нулата.

Ето защо можете безопасно да промените работните места. През януари ще можете бързо да намерите по-изгодно място за работа с интересни условия. Освен това, ако получите оферта за промяна на професията си, вземете я.

В допълнение, януари за Овен - времето за преосмисляне на връзката с неговата половина. Може би вече не се обичате един друг и сте почти навик. Не трябва да правите това, просто излезте и започнете да изграждате нови взаимоотношения.

Януари е добре за един Овен, в края на месеца, когато сте "застрашени" с съдбовна среща, бъдете внимателни.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Овен за всеки бизнес или предприятие: 4 януари, 18 януари, 24 януари, 29 януари 2015 г.

Дни, в които Овен трябва да бъде предпазлив: 5 януари, 15 януари, 28 януари 2015 г.

Хороскоп за януари 2015 г. Телец

Ако не обичате промяната, бъдете спокойни - януари, защото ще бъдете един месец абсолютно стабилен, без шокове и новини.

Но това не означава, че трябва да "седнете със сгънати ръце". На първо място, това се отнася до твоята работа. Можете наистина да укрепите позицията си, ако покажете малко амбицията си. Чувствайте се свободни да заявите публично за какво работите, какви са вашите дългосрочни планове, каква заплата искате. Нека това не донесе резултати през януари, но ще се появи в ръцете ви по-късно.

В семейните дела също не се отпуснете. Ако имате деца, те се нуждаят от вас повече от всякога. Не ги оставяйте да потърсят помощ и не се обръщат към вас лично, това изобщо не означава нищо. Погледнете в очите на децата, попитайте какво може да наруши децата ви, какви са трудностите или проблемите.

Освен това, най-накрая, донесете края на ремонтите, които са започнали от дълго време във вашия дом. Ако това е капиталово, тогава януари няма да спре, но правете каквото можете.

Особено благоприятни дни на хороскоп Телец за всеки бизнес или предприятие: 8 януари, 17 януари, 29 януари, 30 януари 2015 г.

Дни, в които Телецът трябва да бъде предпазлив: 2 януари, 14 януари, 26 януари 2015 г.

Хороскоп за януари 2015 г. Близнаци

Не е ли време да промените изображението си? Ти си млад на сърце и затова е време да се разклатиш! Направете си нова, по-смела прическа. Ако сте момиче, експериментирайте с цвят - косата ще играе с нови цветове и яркият грим ще ви добави доверие. Освен това обръщайте внимание на гардероба си - трябва да го актуализирате с дрехи, които не са от вашия стил. По-интензивни цветове, отпечатъци на дрехи, изискани обувки. Започнете положителните промени най-добре в началото на месеца и до края на януари вече ще жънете плодовете на вашето внимание и нови познати, които паднаха на главата ви.

В допълнение, Близнаци не пречи на "опресняване" през януари дългогодишни отношения. В твоята адресна книга има много добри хора, с които не общуваш. Обадете ги, поздравете празниците и предложете среща. Това ще ви донесе не само добри емоции от срещата, но и нещо друго, което е трудно да се предскаже - неочаквани предложения, свежа и полезна информация.

Особено благоприятни дни на хороскопа Близнаци за всеки бизнес или предприятие: 2 януари, 15 януари, 21 януари, 23 януари 2015 г.

Дни, в които Близнаци трябва да бъде предпазлив: 9 януари, 17 януари, 26 януари 2015 г.

Хороскоп за януари 2015 г. Рак

Ако празнувате празниците твърде много забавно, а след това прекарайте целия месец в депресия. Не злоупотребявайте с алкохолни и случайни връзки, не губете време в непознати компании. Най-добре е да се срещнете с Нова година в семеен кръг или с наистина близки приятели. Това е, което ще ви позволи да купувате енергия, да не харчите, да станете много по-весели и по-забавни.

Ако ви е скучно да прекарвате време със семейството си, представете си, че сте на раменете си, че сте отговорни за качеството на празника. Помислете за план: нови екскурзии, посещения на кино и увеселителни паркове в града, които се играят на открито под звездите от януари. Ти можеш да превърнеш живота си в приказка или да го прекараш в лошо настроение без желанието да се движиш напред.

Особено благоприятни дни за хороскопа Ракова за всеки бизнес или предприятие: 1 януари, 12 януари, 26 януари, 30 януари 2015 г.

Дни, в които раковите заболявания трябва да бъдат предпазливи: 4 януари, 21 януари, 23 януари 2015 г.

Хороскоп за януари 2015 г. Лео

Родени през лятото Лъвовете не всички харесват зимата, но януари ще се усмихне на всички представители на този знак без изключение. В тази усмивка ще има успех в службата, в личния му живот и възможност за самореализация.

В работата си внимавайте с вашите задължения, защото може би ще трябва да изпълните нещо друго. Това е първият месец на новата година, който ви дава възможност да увеличите или увеличите доходите си чрез нови дейности. Вашият старание отдавна е забелязано от властите и е време да спечелите заслужена награда.

В семейството ще имате хармония и мир, а ако сте лео, все още самотен, а след това побързайте да се разделите с този статут - ще имате успешно запознанство с лицето на вашите мечти. Не е нужно да правите нищо, просто бъдете сами.

В допълнение, в момента можете да получите някои печеливши бонуси от вашето хоби. Може би ще споделите с някой друг успех или ще бъдете помолени да поставите любимото си занимание на финансова основа.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Лвов за всеки бизнес или предприятие: 6 януари, 10 януари, 14 януари, 23 януари 2015 г.

Дни, в които Лъвовете трябва да бъдат предпазливи: 15 януари, 25 януари, 27 януари 2015 г.

Хороскоп за януари 2015 г. Дева

Отдавна е известно, че няма нищо по-добро и по-ценно от приятелската подкрепа. Това е, което ще трябва да се уверите през януари. В случай на неприятна или трудна ситуация, не се колебайте да потърсите съвет или помощ от приятелите си. Ще ви помогнат и няма да останете в нужда.

В средата на януари чакайте новините и запомнете: всичко, което се случва, не се случва случайно. Вероятно новината няма да бъде най-приятната, но не се притеснявайте, че до края на месеца ситуацията ще се промени във ваша полза.

Ако не живеете с родителите си, посетете ги често през януари, съобщете и давайте минути на топлина и участие.

Януари, особено в средата, е подходящ за създаване на нови мостове в проучвания или работа. Действайте решително и смело!

Особено благоприятни дни от хороскопа на Дев за всеки бизнес или предприятие: 5 януари, 17 януари, 27 януари, 30 януари 2015 г.

Дни, в които Virgos трябва да бъде предпазлив: 9 януари, 12 януари, 25 януари 2015 г.

Хороскоп за януари 2015 г. Везни

Студеният сезон извън прозореца не е причина да бъдете тъжни. Но ако температурата е под нулата, не сте щастливи, а след това отидете да се наслаждавате на слънце в чужбина. Факт е, че това е януари, което ви отваря блестящи перспективи за пътуването. Ако нямате планирана ваканция, тогава едва ли ще попитате, веднага ще я получите заедно с щедрата ваканция. И вие можете да намерите компанията за пътуване много бързо. Освен това, неочаквано събиране на пътя, можете да получите билети и билети на много изгодна цена. Използвайте мига възможно най-дълго!

Но за тези, които не пътуват, знайте, че януари е добър за комуникация и познати. Следователно, в никакъв случай не прекарвате време у дома, ходете, посещавате различни събития и лесно влизате в контакт. Това не е задължително за романтичното запознанство, но и за бизнеса.

Единствената предпазна мярка: наблюдавайте здравето си, защото в момента сте предразположени към катарални заболявания.

Особено благоприятни дни на хороскопа Везни за всеки бизнес или предприятие: 3 януари, 12 януари, 20 януари, 30 януари 2015 г.

Дни, в които Везни трябва да бъдат предпазливи: 1 януари, 11 януари, 26 януари 2015 г.

Хороскоп за януари 2015 г. Скорпион

Ако сте чували поговорката, че бързината е добра само когато улавяте бълхи, тогава я вземете на ръцете си, а именно - не бързайте. Не е нужно да бързате нещата във всяка област на живота си.

Ако не сте доволни от нещо в услугата - заплата или отношения с колеги, не се опитвайте да разрешите този проблем през януари. Точно сега няма да постигнете нищо и допълнително да влошите положението си.

В личния му живот също не е необходимо да се образуват събития. Нека всичко да си върви, дори ако ви се струва, че е много бавно.

Бъдете внимателни към вашето здраве. Януари е месец на обостряне на хронични заболявания и следователно топло облекло, не прекалявайте и не злоупотребявайте с вредни и мазни храни.

Особено благоприятни дни на хороскопа на Скорпионите за всеки бизнес или предприятие: 3 януари, 16 януари, 22 януари, 28 януари 2015 г.

Дни, в които Скорпионите трябва да бъдат предпазливи: 1 януари, 13 януари, 25 януари 2015 г.

Хороскоп за януари 2015 г. Стрелец

През януари можете да плачете и да се смеете. Поводът за тъга ще бъде съмнителен - делата на сърцето. Ако връзката ви отдавна е нещо, за да се обърка, си струва да се замислим - и дали да дадете тази връзка живот? Чести кавги, раздори и скандали - това не е проява на любов, а по-скоро невъзможност да те приеме, както си. Затова остави това, което не можеш да задържиш и не тъжиш.

И ще бъдете щастливи за великата новина, която ще научите на двадесети януари. Искрено се радвам, че новината ще бъде потвърдена и вие чакате промяна към по-добро.

На работното място, покажете вашите лидерски качества. Може би някой от вас е седнал дълго време или е насочен към вашето място. Покажете кой е кой, не се страхувайте да защитите вашето мнение и ако имате идеи за подобряване на работния процес, ги предлагайте.

Прекарайте известно време и лично. Посетете козметичен салон, сауна или място, което ще ви помогне да се отпуснете и да се почувствате добре.

Особено благоприятни дни от стрелтския хороскоп за всеки бизнес или предприятие: 6 януари, 12 януари, 25 януари, 27 януари 2015 г.

Дни, в които Стрелците трябва да бъдат предпазливи: 5 януари, 17 януари, 24 януари 2015 г.

Хороскоп за януари 2015 Козирог

Любовта към себе си е много важно и необходимо чувство, но през януари премахнете скалите на обожанието в посоката на вашите близки.

Преди всичко не затваряйте близките си, внимавайте и отваряйте молбите си. Понякога сме раздразнени от по-възрастните хора, историите им изглеждат скучни и досадни, но ако вашите родители или баби и дядовци търсят някой във вас, бъдете търпеливи.

Освен това, ако имате половин, след това дайте достатъчно време през януари. Отидете на киното, поканете на романтична вечеря в ресторант или представете нещо хубаво и говорете за любовта си. Ако вашите приятели ви помолят за помощ, помогнете им - в близко бъдеще ще ви се върне с добра воля.

В края на януари може да има малка загуба от материална гледна точка. Това ще бъде дребна кражба или ще загубите нещо - не се разстройвайте и не я завладявайте. И ако сте бдителни и внимателни, тогава има шанс, че ще го избегнете.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Козирог за всеки бизнес или предприятие: 2 януари, 15 януари, 23 януари, 27 януари 2015 г.

Дни, в които Козирозите трябва да бъдат предпазливи: 9 януари, 14 януари, 29 януари 2015 г.

Хороскоп за януари 2015 г. Водолей

Ако не толкова отдавна бяхте несправедливо засегнати, справедливостта ще бъде възстановена в началото на януари. Но не се радвайте на неприятностите на други хора, дори и да са ваши врагове - да можете да пуснете и да прощавате. Знаеш, нищо не стои, всичко се променя почти всеки ден и ти също. Ето защо, анализирайте ситуацията винаги с нова глава и извлечете подходящи изводи.

Януари е страхотен месец за Водолей. Вие сте добре понасяни през студения сезон и следователно прекарвате повече време на чист въздух. Разходка, скулптор, хвърляне на торти. Ако сте планирали пътуване, това не е задължително в топлите страни, изберете ски курорти за дейности на открито. Такава почивка ще ви донесе едновременно удоволствие и ще подобри удоволствието.

Особено благоприятни дни за хороскоп Водолей за всеки бизнес или предприятие: 3 януари, 15 януари, 21 януари, 24 януари 2015 г.

Дни, в които Водолеите трябва да бъдат предпазливи: 9 януари, 14 януари, 19 януари 2015 г.

Хороскоп за януари 2015 г. Риби

В началото на януари може да се случи, че ще упорствате упорито на затворената врата. Никога не е твърде късно да спрете и да мислите: имате ли нужда от тази врата отворена? Или може би не би трябвало да почукате, но просто трябва да натиснете, защото вратата отдавна е отворена? Ако ситуацията не иска да бъде решена, погледнете я изцяло от друг ъгъл и се опитайте да се държите по различен начин.

Януари е подходящ за риби, за да смените мястото на пребиваване, да преместите или обновите дома си с малък ремонт. Но ако искате да направите това, тогава не го слагайте, действайте решително и бързо.

В средата на януари Рибите имат възможността да получат увеличение на доходите, участвайки в приключенско начинание. Можете да направите това, ако смятате, че не нарушавате моралните и етичните си принципи с действията си.

Особено благоприятни дни на Хороскопа на Риби за всеки бизнес или предприятие: 2 януари, 17 януари, 26 януари, 30 януари 2015 г.

Дни, в които Риби трябва да бъдат предпазливи: 4 януари, 15 януари, 27 януари 2015 г.

Хороскоп за януари 2015 г. (общо за всички знаци)

1, 2, 3, 5, 6, 18, 19, 20, 22, 23, 25, 26, 28, 30 - Нарежете косата си по начина, по който искате: леко нарязване на върховете или отрязване на половината от косата. Каква прическа не избирате, определено ще отидете и косата, нарязана в тези дни, ще ви помогне да увеличите енергийния потенциал.

4, 6, 9, 10, 12, 14, 17, 21, 26, 27, 29, 31 - тези дни не трябва да посещавате салони за козметика. Ножиците ще съкратят не само дължината на косата, но и потока от енергия за вас. Тя ще привлече провал или загуба, която абсолютно не се нуждаете.

7, 11, 18, 20, 24, 28, 30 - смело да промените цвета на косата си в тези дни на януари, експериментирайте без съмнение! Новият цвят ще ви направи по-ярки, ще усетите увереността и вътрешната сила. Освен това, косата ще привлече нови приятели, които могат да се превърнат в романтично хоби.

1, 3, 4, 6, 9, 10, 13, 16, 17, 21, 23, 25, 27 - оцветете косата си само в естествени нюанси, пазете се от неестествени и ултра ярки цветове. Светлият цвят ще привлече добри хора към вас, а тъмният цвят ще подобри жизнения потенциал. Но най-добре е да използвате меки бои за коса, без амоняк и високо ефективни химикали.

2, 5, 8, 9, 12, 14, 15, 19, 22, 26, 29 - в тези дни на януари дори не трябва да боядисвате косата си дори със светло кремове. Прехвърлете процедурата за боядисване на друг ден, за да се предпазите от ненужни проблеми или загуби.

1, 4,5, 7, 9, 16, 17, 23, 25, 26, 29, 30 - тези януарини дни са подходящи за експерименти с прически. Комплексните многослойни бижута от собствената си коса не само ще ви украсяват, но ще привлекат добър късмет. Правете с косата си всичко, което ви идва на ум: украсете ги с фиби, фиби и ярки цветове.

Любовен хороскоп за януари 2015 г. (общ за всички знаци)

Предстоящият първи месец на годината ще бъде последователно успешен за всички знаци на Зодиака по отношение на изграждането на лични взаимоотношения. Ако просто търсите любовника си, бъдете по-лесни за изкачване, отворете и януари ще ви донесе интересна среща.

Въпреки това, важен съвет: не преследвайте мечтите си, станете малко по-светски и се опитайте да видите принц, дори и в обикновения човек.

Хората, които са в двойката, също трябва да помнят, че вашата половина има право на вашето мнение, вашите възгледи, които могат радикално да се различават от вашите. Тази проста и отдавна известна мъдрост ще ви позволи да прекарате януари мирно, в хармония и пълно разбиране. Не забравяйте за приятните малки неща, които държат връзката заедно - закуска в леглото заедно, ходене на филми, ходене, пазаруване и пътуване. Бъдете внимателни към човека, когото обичате, моля го и получавайте в замяна същите ярки и радостни емоции. За всички знамения на зодиака, всички съвместни пътувания с близък човек ще се влеят в благоприятна форма.

Share:
Comments