Характеристики на поведението на мъжете по време на секс,

Разбира се, абсолютно съвършените мъже не съществуват. Някои от тях имат любими навици в леглото, обиждайки жените, причинявайки объркване, неудобство и досада. Много хора се питат: защо човек се държи по този начин? Нека да разгледаме най-характерните черти на поведението на мъжете в секса, особено дразнейки партньора им.

Разпилени дрехи

В пристъп на страст, партньорът хаотично разпилява дрехите. След интимност събирате смачкани бучки и се опитвате да разберете къде е хвърлил сутиен този път. Дразни? Но можете просто да поемете инициативата върху себе си! Издърпайте дрехите от себе си и от него, сложете го настрани (поне приблизително). След това го разбере! По-добре е да си представите, че в разгара на страстта мачът изведнъж започва да се откъсва и внимателно се поставя върху чорапите на стола. Опитайте се да мислите, че този начин е показателен за неговата импулсивност, буйна природа и сексуална страст.

мълчание

Човек по време на секс запазва пълна тишина, но толкова сериозно, че може би си мислите, че в този момент провежда научен опит. Най-вероятно вашият човек е много напрегнат или фокусиран. Помогнете на emu да се отпуснете, но първо да се отпуснете. Шушнете в ухото му нещо нежно, съсредоточете се върху чувствата си. Или да зададете няколко въпроса. Например: "И харесва ли ви?". Учените са установили, че двойките, които са свикнали да "силен секс", получават повече удоволствие, отколкото мълчание. Похвалите и стенанията са най-доброто насърчение за партньорите.

Стандартен набор от ласки

В този случай човекът е консервативен. Придържането към традициите не е лошо в това, че помага за по-бързо достигане на оргазъм. Но за пълно удоволствие, жените се нуждаят не само от ласки, но и от емоционално настроение. И с такъв човек може да има проблеми. Ако обичайно "менюто" вече сте уморени, то просто му кажете за него. Но избягвайте грубите коментари.

Вашите въпроси

Всеки път, когато партньорът пита, беше ли добре за теб? Има опции. Например той иска от вас много емоции и той не разбира, ако сте щастливи. Ако сте склонни да изразявате чувства, тогава, както човек ще предположи, добре ли сте? Може би той иска да чуе комплименти, защото не е напълно сигурен в себе си. С опит и умения - не задържайте вашите фантазии и желание!

Веднага заспива

Такива партньори веднага след оргазъм се разгръщат и заспиват. И жените, разбира се, искат да говорят. Не се обиждайте! Моят възлюбен е заспал не защото е безразличен към вас. Просто след оргазъм в кръвта, нивото на хормоните, които стимулират енергийните вълни, пада рязко при мъжете, но нивото на окситоцин се покачва (релаксира). В тялото на една жена се появяват подобни процеси, но хормонът естроген блокира ефекта на сънливостта. Не забравяйте, че актът на интимност е физическо упражнение, особено след деня работа. Ако искате да говорите с човек в леглото, не разпределете времето за секс на остатъчни принципи. Опитайте се да правите секс, когато сте напълно свободни и пълни със сила и сила.

Share:
Comments