Как да направите амулет за късмет със собствените си ръце.

Много хора имат убеждението, че амулетите, направени в определено време и със собствените си ръце, могат да привлекат късмет, пари, здраве и дори щастлив брак.

Имаме възможността да проверим популярната вяра.

Как? Това е много просто.

Ние ще направим от оригинални материали със собствените си ръце оригиналните изключителни амулети и ще се уверим, че те носят късмет.

Разбира се, имате малки мъниста у дома, парчета тел, цветни конци. От всичко това ще направим амулетите си.

Как да направите амулет за късмет

По-добре е да направите амулет на растяща луна, след което тя ще бъде изпълнена със сили колкото е възможно повече. Нуждаем се от пръстен с диаметър 5-6 см, мъниста или малки мъниста, ножици, клещи, клещи и тънка тел.

- Ако къщата няма пръстен с подходящ диаметър, можете да го направите сами. Намотаваме жица с диаметър от 1-2 мм на кръгла основа, правим завъртания с пинсети и фиксираме краищата.

- Сега ще използваме тънка тел. Можете да си купите жица за мъниста в магазина за бродиране. Тя е от различни цветове, които напълно съответстват на нашия дизайн. Изрежете 5-6 парчета жица дължина 50 см, добавете ги наполовина и вятър на основата. В същото време трябва да се направят 3-4 завивки. Продуктът изглежда по-добре, ако телената основа не се вижда.

- Разпределете краищата на телта на три парчета и плитка от тях пигтейли с дължина 1-2 см. Плетените тъкани не трябва да са гъсти, а по-скоро са произволни тъкани. Ние изпълнихме корените на дървото ни на желание. Ние обединяваме проводниците в един пакет и правим 3-4 обрати. В този случай можете да използвате клещи. Така че ние формирахме дървото.

- Разделим проводника с 2-3 парчета и продължаваме да въртим, образувайки клони.

- Клоните на дървото не са напълно прави. На този етап телта може да се наклони, за да се даде на продукта вярност и оригиналност. Някои клонове ще бъдат по-дълги, някои - по-кратки.

- В краищата на жицата се шият мъниста, малки мъниста, камшици, кабина с различен размер и цвят. Това е вашето дърво, въображение и въображение ще ви кажа как да поставите зеленина. Може би няма да е зелено, но златно. Тогава няма да е дърво за желание, а дърво за пари.

- Твърде дългите краища се увиват около основата, като постепенно се навиват с мъниста или мъниста. Клонове могат да имат всякаква дължина и форма.

- Постепенно тъчете основния кръг, като добавите мъниста или мъниста, оформяме короната на дървото. Короната на това амулето, направено от собствени ръце от импровизирани материали, може да има цвят и пълнеж. Това е вашата импровизация и избор.

Такъв амулет ще ти донесе късмет и ще ти помогне да изпълниш желанията си.

Как да си направите собствен амулет - мечтател на мечтите си?

За да привлече добри сънища, казва за предстоящите промени ще помогне амулет - Dreamcatcher. Тези специалисти могат да го изпълняват от върбови клонки и пера от живи птици. По този начин, трябва да използвате една нишка, рана от един чиле. Ако имате възможност да получите тези неща, тогава можете безопасно да ги използвате. Ако не, тогава трябва да пръстена база диаметър 6-7 см, цветна нишка, памук, гранули, топчета, игла с голям око, прозрачно лепило и пера цвета на конеца. Това могат да бъдат закупени във всеки магазин за шиене и бродиране. От инструментите се използват ножици, клещи и клещи.

- Ако не беше възможно да намерим пръстена с желания диаметър, ние ще го произвеждаме сами от дебел тел, обвивайки го около кръгла основа и го закрепваме с надеждна усукване. На този етап е по-удобно да използвате клещи и клещи, когато работите. Приготвеният пръстен е обвит с избрани нишки. Нишките трябва да легнат плътно и сигурно да затварят основата.

- Когато пръстенът е плътно обвит без жици, започваме да тъче паяжина, която ще запази приятните ни сънища. В същото време можете да закрепите всякакви мъниста, мъниста, пръстени и фигурки върху нишките, които по ваше мнение може да представляват интерес за мечтите. Мрежата не трябва да е много плътна, но разклонена. На този етап, за работа се нуждаем от игла с голямо око, с която е много по-лесно да увиете мъниста и мъниста.

- В горната част на плавателния съд правим цикъл, украсяваме го с мъниста и го закрепваме с възли. За този цикъл ние ще окачим мечта за мечта. Отстрани и на дъното на продукта закрепваме три нишки с дължина 2-3 см, като ги украсяваме с мъниста, мъниста, различни фигури.

- На тези нишки използваме прозрачно лепило, за да прикрепя птичи птици, които, люлеейки се от потоците въздух, ще уловят сънищата и ще ги насочат към паяжина.

Нашият грациозен амулет-улов е готов. Поставете го над мястото си за спане и ще бъдете посетени само от любезни и весели сънища.

Амулетите, направени от самите себе си, могат да привлекат късмет, щастие и благополучие. Необходимо е само много да искаш и вярваш в най-доброто. Но, разбира се, и се опитват да намерят своя късмет.

Share:
Comments