Как да изберем и да създадем перфектната форма на веждите?

Какви са единствените епитети, които не изясняват женските вежди, а това не е случайно: понякога веждите стават най-важната естетическа доминанта и тяхната форма определя цялото възприятие на лицето. В същото време веждите са най-лесното "поправят" част от екстериора и трябва да можете да го използвате правилно. Как да изберем перфектната форма на веждите? Какви са начините да го коригирате? Експерти от центъра на красотата Dvoryanska Manor ще разкаже за това.

В действителност корекцията на веждите се извършва от много специалисти: грим художници, стилисти, специалисти по татуировки, козметици. Всеки има собствен подход към този въпрос и собствената си "жар". Затова сред съветите може би всеки ще намери нещо важно за себе си.

Правило едно:

Мнозина са чували за Златната секция, като правило за обща хармония и красота. Според това правило трябва да се намира между вежди лъчи, съставени от най-външната точка на външния ръб на ноздрите, през вътрешния и външния ъгъл на окото, и най-високата точка се намира в пресечната точка на веждите лъч конвенционално проведено чрез зеницата на ноздрите. Основното нещо в това правило е, че е обратно действие: да се стесни в горната част на лицето, а разстоянието между очите, просто достатъчно, за да събере на едно място веждите. И напротив, като поставите веждите си по-широки, вие оптически ще "разпънете" очите си.

Правило две:

Три точки на веждите, определени от Златната секция - не са изчерпателни, те показват само приблизителни разстояния между частите на веждите. Самата форма на дъгата, свързваща тези точки, е много важна. И се определя в зависимост от основните типове лице: овална, кръгла, квадратна, круша, ромб, сърце.

Възприемайте веждата като визуален вектор. Съответно, по-рутинният, по-оптически по-заоблен е лицето. Острата фрактура на веждите подчертава ъгловата страна на лицето. Нагоре насочените върхове на веждите (веждите) оптически повдигат скулите и горния клепач. Когато едно лице поиска визуално разширение, използвайте плоски удължени веждите, за да стесните - по-заоблени, и ефектът от вдигането на "отворени очи" - vrazlet веждите. Между другото, това правило се използва активно не само от художници на грим, но и от козметици, както и от пластични хирурзи. Не случайно browlifting е един от най-популярните методи за повдигане и подмладяване.

Трето правило:

Веждата трябва да създаде акцент, но не разрязвайте лицето, така че оптималният цвят е веждите по-тъмни коси не повече от няколко тона. Между другото, модата често прави свои собствени корекции. Оттогава има различни варианти на боядисване на коса (в бронз, омбре, дип дий) в модата, тонът на веждите е избран точно като най-тъмните нишки. В този случай цялостният външен вид става абсолютно хармоничен. Друг принцип на "цветно" вежди: колкото по-тъмна е външната част на веждите, толкова по-голямо е разстоянието между очите и обратно.

В такъв случай можете да се справяте сами с веждите и кога трябва да се свържете с професионалистите? Ако лицето ви не изисква значителна корекция и не е необходимо да променяте кардинално формата на веждите, професионалистите няма да имат нужда от помощ.

Ако веждите ви са достатъчно дебели, тогава е по-добре да се обърнете към компетентна естетика: той ще "изведе" перфектно подходяща форма и в бъдеще ще можете да я подкрепите.

Ако веждите ви далеч не са идеални: рядко, нямате ясна форма и "би било по-добре да не са изобщо", ако трябва да ги издърпате през цялото време и да изтеглите отново, не се колебайте да се свържете с специалист за постоянно грим и да се отървете от ежедневието винаги продуктивно, занимание.

Много по-трудно положение esliVashi вежди изискват корекция в анатомични условия: имат нежелана форма око свързан с прорез (например, вежди) или са били подложени на свързани с възрастта промени (стомана празно увиснала на горния клепач). В този случай простата рисунка към успеха не води, обърнете се към компетентния лекар-козметик. По-специално, в нашия център, козметични специалисти-имат богат опит и възможности в областта на лицето ремоделиране нехирургично. Няколко единици ботулинов токсин - и върховете на веждите си отиват vrazlet или красиво извити.

Обратите внимание: сексуалните и младите хора изглеждат, върху които веждите се подчертават от изпъкналост на надводните арки. Ако веждите се появят анатомично плоски или празни в случай на възрастови промени, промените в контурите на микроканоните ще бъдат спасени. Друг начин за повдигане на веждите е вдигането на нишки. И когато веждите не са само изтеглени, но "подкрепени" от скулптурата на лицето, тогава можете да говорите за перфектната корекция на веждите.

Във всеки случай, ако по някаква причина не сте доволни от веждите си, има смисъл да се обърнете към професионалисти.

Коментари

Ангелина 08/20/2016 Колко не се опитаха да създадат за себе си формата на веждите, аз не успях. В резултат на това реших да отида на професионалист. Майсторите избраха действието от големия. Също така остана, че е доволен от резултата. Сега имам чисти и красиви вежди, които подчертават очите ми.
Share:
Comments