Кафява пола за всички поводи! какво да нося с нея?

Какво да носите с кафява пола?Лятното време дава отлична възможност да актуализирате гардероба, да покажете своята находчивост и вкус, да избирате неща, които са комбинирани един с друг по най-добрия възможен начин. От друга страна, изтощителната топлина, от която дори не се спасяват климатиците, най-трудното в кабинета, изисква от нас да избираме такива неща, така че, както се казва, хората не трябва да се срамуват да напуснат и топлината може да бъде извадена.

Появата на черна материя е още по-гореща, но за щастие има универсален кафяв цвят, който може да се разглежда като прекрасна възможност да изглежда строга и стилна в същото време.

Но какво трябва да нося с кафява пола?

Кафявата пола ще ви позволи да наблюдавате необходимия костюм за дрехи и да не изглеждате като "синьо чорапче" - освен това, той е съчетан перфектно с много цветове и аксесоари.

Изглежда страхотно кремаво, бежово на цвят и цвят на разтопено мляко.

В допълнение, моркови блузи могат също да се появят, както и безупречно бяло.

Какво да носите с кафява пола от гледна точка на бижута?

Кафявият цвят на полата може да се комбинира с орнаменти от злато - този избор ще бъде знак за безупречен стил, ако орнаментите не са твърде големи и ще съответстват на цвета на камъните и формата. Фини с кафяви цветни бижута от полускъпоценни камъни в рамка или без нея (карнеол, ахат) златисти, кафяви, зелени и виолетови нюанси.

Какво да носите с кафява пола, когато става дума за аксесоари. Пола от кафяв цвят изглежда изненадващо добра с шалове и лилави шалове и лилави цветя. По принцип кафявата пола може да се носи с много неща, съчетаващи цветове и текстури. Що се отнася до чантата, не е необходимо тя да е в сянката на обувките - можете да облечете обувки с кафяви или кафяви декоративни елементи и да изберете по-ярка торба в тон за аксесоари.

Ето приблизително изображение, създадено на базата на кафява пола: кафява пола, изработена от фин фланел, дължина точно под коляното, форма на лалета. На върха - маслена блуза от проста нарязана, "мъжка риза" - на шията е шал с картина, в която има тъмни маслини, кафяви и виолетови цветове. Обувки - лилави лодки. Преглед - бизнес, строг и в същото време съвсем индивидуален и светъл.

Съвършено комбинира оранжево и кафяво, затова, решавайки какво да облечете с кафява пола, можете да изберете тази опция: кафява права пола, блуза с голям шумолене от пастел, черни обувки, брошка с черни и оранжеви камъни.

За бизнес стил, сивият цвят е идеален - цветът на благородството, особено, тъй като днес има много различни нюанси. За офис можете да изберете рокля от сиво-перла, подсилена с аксесоари във вид на кърпи или колан или костюм, който ви позволява да свалите сакото си и да покажете по-светъл и свободен стил. Това важи особено за летния период.

Можете да дадете предимство на панталони със скъсен тип, чиято дължина достига средата на телетата или глезените. Те могат да бъдат или кафяви, сиви или черни - пълни с тях, ще съвпадат перфектно с ризите на хлабав разрез, блузи с жилетка или сако.

За ризите трябва да се говори отделно - защото летните платове са достатъчно леки и тънки, тогава, въпреки топлината, офисът все още трябва да носи ризи с ръкав, който създава строг имидж. Ризите могат да бъдат всеки цвят, но задължително пастелни, а не ярко ярки - син, зелен, бял, крем. За тържественото събитие по-интензивните цветове на блузите и ризите - червено, виолетово, смарагдово или синьо, перфектно носени в комбинация с бричове или къси поли, са перфектни.

Създаването на собствен стил е деликатен въпрос и изисква познания и вкус, затова е препоръчително да забележите тънкостите на гардероба на хората в обществените професии и да изучавате модните тенденции.

Какво да носите с кафява пола?

Share:
Comments