Грозен човек: каква е тайната на привлекателността?

На първите стадии на запознанства жените често избягват грозни мъже. Законите на естетиката диктуват свои собствени правила и дамата иска да види красив джентълмен до нея. Но когато връзката пресича линията на влюбване, често представителите на справедливия пол предпочитат външно несъвършени мъже.

Каква е тайната на привлекателността на грозните хора?

кавалер

Когато природата дава на човек отлични външни данни, той започва активно да я използва. Както, наистина, една жена. От млада възраст такова момче е обичано от всички момичета в класа, той се отдава от учителя, а съседите около къщата се възхищават на красотата му. Човекът свиква да бъде в центъра на вниманието и универсалната любов. Той добре разбира, че кафявите му очи с буйни мигли, сладкото лице и торса на Аполон ще помогнат за преодоляване на много трудности.

Но в зряла възраст такъв човек се оказва зле. Той става толкова свикнал с добро отношение, че не иска да разбира другите хора. Млад мъж мисли, че е достоен за голяма любов само заради своята красота.

Даме в отношениях с красивым мужчиной часто приходится рассчитывать на собственные силы. кавалер не будет завоевывать ее и поддерживать в семейной жизни. Зачем ему себя перетруждать? Ведь он «не такой, как все», а значит, в случае неудавшихся отношений к нему быстро прибегут другие девушки.

Както показва практиката, мъжете - красивите мъже често изпускат от монотонния семеен живот. С възрастта те стават раздразнителни и капризни; красотата си отива, а с нея и броят на привилегиите, които се разпространяват за "красиви очи".

Не красавчик

В противен случай животът се развива в грозни момчета. Съдбата не ги поглъща с изобилие от внимание и допълнителни привилегии. За да привлече вниманието на момичетата, един грозен човек трябва учтиво да ухажва; и добри резултати в проучванията се постигат чрез постоянното развитие на материала. Грозен човек разбира, че животът няма да му даде подаръци, така че насочва всичките си усилия към успеха в кариерата.

Преминава няколко години и "не красив" просто не знам. От млад мъж с пъстри лице и тънка фигура, той се превръща във внушителен човек, който знае стойността на живота. Той се научи не само да печели пари, но и умело да се справя с справедливия секс. Неговите умни комплименти, самодисциплината и обгръщащите очи не оставят безразлични прекрасни дами.

Ето защо не е изненадващо, че красивите момичета свързват живота си с грозни, но самодостатъчни мъже. В края на краищата, много по-добре е да знаете, че избраният от вас ще решава всичко сам, а не да търси следващата работа, докато красивият партньор се възхищава на отражението си в огледалото.

Защо грозните хора са печеливша страна?

  • Те не разчитат на външни данни. Те се характеризират с амбиция, ангажираност и постоянство.
  • Те развиват навика на самодисциплина и постоянна работа.
  • Човек със среден вид изглежда по-добре за своето здраве и начин на живот.
  • На дама, която не го е отчуждила поради външни несъвършенства, се опитва да се отнася внимателно и с уважение.
  • Според статистиката грозните мъже са по-търпеливи и по-грижовни.
  • Те често стават добри бащи и верни съпрузи.

Друг невероятен факт: до 40-годишна възраст, грозните мъже са невероятно красиви. И докато това не се случи, дамата може да се възползва от такива отношения. В крайна сметка, на фона на партньор, който не е идеален по вид, една жена ще изглежда още по-красива. Този контраст ще играе в ръцете й: дамата винаги ще бъде в центъра на вниманието, добавяйки имиджа на един човек с допълнителен успех.

Текст: Светлана Ахи

Коментари

Drybed 04.04.2016 Грозно по-трудно за всички: мъже и жени! Но често се случва, че намират половината си по-бързо! Вярвам, че това е така, защото външността не отвлича вниманието от съдържанието!
Share:
Comments