Действителен морски маникюр - готов за почивка!

Изборът на ноктите винаги е труден. Тези, които се готвят да прекарат почивка край морето, професионалните майстори на маникюра предлагат да облекат морските мотиви. Този дизайн прави оригиналното изображение, свежо и най-важното, създава летно настроение. Той ще хареса дори и най-взискателните дами.

Съдържание:

 • Кога е търсенето?
 • цветова гама
 • яке
 • вълни
 • риба
 • Други морски живот
 • анкери
 • Сладолед и коктейли
 • Дизайн на плъзгача
 • плаж
 • Палмови дървета

морски маникюр снимка

Кога е важна темата за морето?

Морският маникюр е актуален през лятото или през зимните празници в топли екзотични страни. Мастърс предлага разнообразие от варианти за дизайн, които ще се вписват добре по какъвто и да е начин и ще отговарят както на млади момичета, така и на уважавани жени.

Какво точно да облечете ноктите, всяка жена си избира. Те могат да бъдат: котви, черупки, малки или големи риби, морето или други елементи, образуващи морски състав.

Цветови решения

Дизайн ногтей в морском стиле подразумевает использование не только голубого и синего цветов. цветова гама может быть разнообразной. Например, ногти красят одним цветом, а поверх наносят рисунок в виде волн, якоря, морских обитателей, или выделяют один-два ногтя, используя лак разных цветов.

Морето позволява използването на голям брой нюанси, отразяващи темата за слънцето, лятото, плажните празници. Популярна употреба:

 • цветът на морската вълна - от бледо синьо до синьо;
 • цветът на слънцето - от бледо до ярко жълто;
 • пясъчен цвят - от бежово до златисто.

Класическо френско яке

Класическо френско яке всегда удобен и практичен, всегда востребован. Не стал исключением френч и в морской тематике.

Майсторите предлагат дизайн, когато основната част на ноктите остава без цвят, покривайки я с камуфлажна основа. Този маникюр ще продължи много по-дълго от обикновено. Когато нокътната плоча расте, тя няма да бъде толкова забележима и корекцията може да бъде отложена за по-късен етап. Това е важно за тези, които правят маникюр, преди да напуснат ваканцията, защото прекарват времето си върху корекцията на ноктите по време на останалото, не искат никого.

Морски вълни

Морените вълни, изобразени върху ноктите, съвпадат перфектно с летния образ. Можете да ги приложите ръчно или с помощта на щамповане (като използвате прехвърлянето на снимката на специален печат, а от нея и на нокътя).

Под формата на насилствени елементи или меки вълни е възможно да се украси сако и лунен маникюр. Необходимо е да се илюстрират схематично върху нокътната плочка в синьо, бяло или синьо под формата на морски ръбове на дупка и усмивка.

Морски дизайн с риба

Красива риба с полупрозрачни перки, направени в акварел - действителното лято от 2018 година. Фонът и основата за такъв модел може да бъде бял или лек гел-лак. За образа на рибата се нуждаете от палитра и няколко буркана с ярко UV покритие.

Право на нокътната плоча може да простира цвета. За да направите това, капка цветен лак се смесва с капка от основата или горното покритие.

Маникюр с образа на морския живот

Красиво, а не светски погледнете ноктите картини и апликации, изобразяващи населението на морската дълбочина. Всички видове делфини, костенурки, корали или звезди правят маникюра оригинален и забавен. Не е трудно да се създаде такъв дизайн.

Можете да го направите сами. За да направите това, се прилага един нокът с изображение на морско същество, останалите нокти са покрити със синьо или бяло.

Опитен майстор в салона може да използва фина четка, за да изобрази всяко морско животно на ноктите, дори и огромен син кит. Разбира се, ще има само няколко милиметра по размер, но ще изглежда впечатляващо.

Котва изображение

Первое с чем ассоциируется у большинства людей якорь – это море, путешествие и веселые приключения. анкери, нанесенные на ногти, всегда вызывают приятные впечатления.

Можете да украсите ноктите си с този модел, като го приложите ръчно или с плъзгач. За да се създаде по-пълен състав, котвата може да бъде завършена с въжета и волан на кораба. Опитни майстори предлагат да създадат котва от мъниста или да използват при проектирането на други декоративни елементи.

Котва изображение можно соединить с френчем или нанести поверх полосок. анкери обычно рисуют синими или черными, но в этом сезоне в тренде будут и более яркие цвета – красный или золотистый.

Сладолед и коктейли на ногтях

Страхотна идея за лято, маникюр за почивка на море е изображението на коктейлна чаша, чаша на популярна напитка или апетитен рог със сладолед. Тези снимки изглеждат добре на светъл, матов фон. За да създадете дизайн, можете да използвате услугите на опитен майстор. По желание на клиента, той може да направи всякаква рисунка в стила на поп арт.

Използване на стикери

Съвременният пазар на ноктите предлага богат избор от инструменти за създаване на нокти, специалното внимание заслужава стикер. Сред цялото разнообразие всеки може да избере нещо за себе си. То може да бъде звезда, морски костур или цели композиции, свързани с морските теми.

Термовите стикери за ноктите са много популярни. Под влиянието на топла вода, те плътно се вписват в нокътната плоча, задръжте я здраво.

Обикновено термо-етикетите вече са напълно оформени състав: плажна панорама, море, палми и други изображения.

Използването на такива етикети е много проста. Създайте дизайн с помощта им под силата дори и за тези, които никога не са правили нокти дизайн. Маникюр у дома ще отнеме няколко минути.

плажная тематика

Можете да изобразите плажа на ноктите си с помощта на златен лак (с малки блещукащи частици), които плавно се превръщат в комбинация от син и бял лак, които изобразяват вълни, които се търкалят върху пясъка.

Masters предлагат опция, когато блясъкът се прилага само за един нокът, а останалата част е покрита с по-спокоен син цвят. Това създава комбинация от комбинация от пясъчен бряг и морска вода.

Залепени към златните "камъчета" винаги предизвикват настроение на плажа. Можете да използвате всеки декор: бульон, кръгли петна, мъниста. Можете да сложите малко блясък върху ноктите.

Тропически палмови дървета

Палмови дървета – растения экзотические и практически у каждого ассоциируются с дальними путешествиями и теплыми странами. Изображение пальм на ногтях создает особое настроение. Нарисовать их можно на фоне тропического заката или спокойного моря. Оригинально смотрятся пальмы на градиентном маникюре, когда цвета переходят от белого в небесно-голубой.

Този сезон дизайнерите предлагат да създадат маникюр в морската тема, смело да използват всякакви идеи. Можете да комбинирате шотландска ивица и цветни мъниста, предавайте на ноктите цели морски пейзажи. Но не трябва да забравяте за цялостно полиране и обезмасляване на нокътната плоча. Дори лекият дефект може да доведе до бързо раздробяване и плъзгане на покритието.

Share:
Comments