Чорапи: как да избирате, да носите, да носите? основните

Вкусна, деликатна, нежна, съблазнителна - това е всичко за чорапите.

Тяхната копринена тъкан превръща крака на всяка жена в нещо напълно непоносимо за слабо мъжко сърце.

Нищо чудно, че саудитците обещаха смърт на всеки, който се осмелява да донесе на територията на арабската страна толкова покварен предмет на женски гардероб.

Въпреки това, за да направите изображението наистина изкушаващо, трябва да знаете как да избирате, да носите и да носите чорапите правилно.

Чорапи: как да избера най-подходящия

Има правила, които ще ви помогнат да изберете правилните чорапи. Въпросът наистина не е празен: това чудо на чорапогащната индустрия е скъпо в сравнение с обикновените чорапогащи, така че изкупуването на лошо качество или неподходящо за размера на стоките е просто обидно.

• Цената трябва да бъде достатъчно висока. Да, да, в такъв деликатен въпрос не си струва да се спасява. Именно върху качеството на продукта (и в този случай наистина се определя от цената), това зависи от това дали мъжете попадат в припадък от небесната красота (разбира се, разбира се) или вдигат вежди в озадачаване. Скъпите чорапи на доказани марки струват парите си, но знаят, че могат да се провалят.

• Вид шев. Тя е кръгла и плоска. Можете да видите това, като го опънете на ръката. Долната линия е, че кръглите шевове са отличителен детайл на евтините нестандартни продукти. Те не издържат дълго, не изглеждат толкова добре, те търкат кожата и (тук е истински неуспех) са ясно видими в дрехите. Но плоският шев, който прави производителите на по-скъпи чорапи, на кожата е невидим и визуален, и тактилен.

• Плътността на платното. Той има предвид обичайното количество DEN. В чорапите тя варира от ултра тънки (до 15 дни) до много плътни (над 40 дни). Съответно се подбират подходящи дрехи, обувки, връхни дрехи.

• Съставът на тъканта. Основната концепция в този случай е ликра. Това е тази нишка, която дава на продукта необходимата еластичност, способността да пасва на крака като втора кожа.

• Ароматът на лукса. Странно, както звучи, но качествените чорапи на тези италиански марки наистина миришат добре. Това е тяхното търсене на качествени продукти. Миризмата трябва да бъде приятна, по-скоро упорита. Като цяло, "аромат на жена".

Важен момент - как да изберете правилния размер на чорапите. Въпреки еластичността, неподходящо малък размер не е в състояние да се простира толкова, колкото да маскира приплъзването. Всичко има ограничение и чорапи: обикновено се появява в областта на петата. Тя просто сълза, ако продукт от първия размер се опитва да издържи на дама от шестата по размер.

Обратната ситуация също е неприемлива: прекалено големи чорапи пълзят отвратителни бръчки, намръщват се на глезена или коляното и със сигурност няма да предизвикат възхищение при другите. Ето защо, при покупка внимателно проучете таблицата върху опаковката: отговорният надежден производител задължително посочва схемата за определяне на неговия размер. Обикновено трябва да съответстваме на височината и теглото, за да открием номера (или буквения код) на размера, от който се нуждаете.

Всъщност е доста лесно да изберете чорапи. Всичко е много подобно на обичайните външно измерени мрежи, които виждаме на дрехите. Най-малкият размер за младите дами е XS, най-големият за истински дами - XL. Между тях са размерите на обикновените смъртни: S, M и L.

Вторият вариант е височината на складирането, т.е. действителната дължина. S - малко над коляното, М - значително над коляното, L - до средата на бедрото. Струва си да се обърне внимание на размера на крака: може да се уточни в американските традиции от осем до тринадесет.

Чорапи: как да се облече правилно

Вторият важен въпрос: как да се носят правилно чорапи. Изглежда, че нищо особено трудно в процеса там. Има обаче нюанси, за които трябва да знаете. Целият проблем е как да не разваля скъпата красота. Ето защо първото нещо, което един модач трябва да направи, е да проведе процедура за излизане на краката. Уверете се, че сте сигурни, че пръстите - добре нарязани и внимателно полирани къси невен, без бръчки, без пукнатини по петите. И това означава, че е необходимо да се подготвят спирания за специално обличане поне един ден преди събитието. Освен това можете да овлажнявате кожата и да позволите на крема да абсорбира.

За да носите правилно чорапите и да не ги разкъсвате, трябва да третирате ръцете възможно най-близо, особено ако носите дълъг маникюр. Не, че един висящ елемент - вулгарен обелен лак е в състояние да пусне и безвъзвратно да съсипе нещо. Можете, между другото, да носите тънки тъкани ръкавици, ако има някакво съмнение относно гладкостта на кожата на пръстите ви. Пръстените с камъни са истинска смърт за чорапите, така че не забравяйте да ги свалите.

Сега самият процес. Необходимо е да се събере складовете от върха до петите в "акордеон", действащи с двете ръце. Движението трябва да е бавно, бързият е неподходящ. В оформения малък "джоб" спуснете пръстите в него, така че "носът" перфектно приляга на формата на крака. Ако чорапите имат петата, то също трябва да е на мястото си. Същото важи и за вертикалния шев, който е налице при някои модели.

Сега най-важното е бавно да се разпространява набивката до бедрената кост с бавни движения, да се дърпа малко върху тъканта и да се гледа правилната позиция на вертикалния шев (ако има такъв) или шаблона. Ако нещо не е наред, не можете да завъртите складирането на крака си: то непременно ще се счупи. Необходимо е отново да се преобърне и да започне отново.

Важен нюанс: ако чорапите не са на лента от силиконов каучук, а на жартиерите, първо трябва да се носят жартиери.

Чорапи: как да се носят

Последната важна точка е как да носите костюмите правилно. Въпросът всъщност е с какво и с какво да ги носиш. И тук не вървете без правила.

• Деликатност. Женски крак винаги е интрига. Хиляди мъже разбиха главите си и започнаха сърдечни удари, опитвайки се да разберат: какво се носят на дамата? Чорапи или чорапогащи? Ето защо, зареждането на дъвка просто няма право да се декларира някак: да бъде изтеглено чрез платното на полата или, дай боже, да се полюшва от под подгъва. Ето защо, монтаж опции за екипировки - по неофициална забрана. За да се уверите, че дължината на подгъва е сигурно съхранение на тайните за складиране, извършете огледален тест: седнете на стол пред огледалото, проверете себе си.

• Цвят на обувките и дрехите. Много важен момент. Ако чорапите са прозрачни, главата не трябва да бъде маркирана: те ще се поберат в отворените сандали. Но ако цветът на корпуса е черен, те са ясно предназначени за официално събитие и трябва да се носят със същите обувки и пола. Поставете тъмните чорапи с обувки с по-лек тон - молива тон. В идеалния случай, ако те са на един и същи цвят с подгъва на горната рокля. За да улесните задачата, можете да си купите неутрален цвят на тялото, който може да се носи буквално с дрехи.

• Долината на подгъва. С честен мини, по-добре да не поемате рискове и да носите обикновени чорапогащи. С дрехи от класически дълги чорапогащници са добри. За midi и maxi такива не се вписват, защото визуално правят краката по-къси. Ето защо, с дрехи под коляното имате нужда от прозрачни чорапи.

Много чорапи са все още носени с колани-жартиери, Изглежда, реликва от миналото, от която е крайно време да се отървем. Но тя боли толкова красив и секси изглежда! Дори широката дантелена ивица в горната част на гърба на лентата от силиконов каучук не е в състояние да се конкурира с жартиерите, от които мъжете се побъркват.

Възниква въпросът: как да носите чорапите с колан? На първо място, считайте, че това е бельо, и следователно изисква по отношение на себе си същата деликатес. Задачата на колана е да подчертае интимната красота на тялото, ако връзката е достигнала етапа на интимност. Следователно, той трябва да бъде точно във форма, без намек за възможни мазни гънки (както се случва, ако коланът е с малък размер).

Цветът на колана и натоварването трябва да съвпадат, така че ако сте любовник на интимен лукс, ще трябва да купите няколко колана с различни цветове. Освен това е необходимо да комбинирате не само колана и чорапите, но и колана и гащичките. Цветът трябва да е еднакъв или леко различен в сянка. Необходимо е да вземете под внимание стила на бельото, като предпочитате да ремъците или гърдите и да отхвърляте фишове и шорти.

Разбира се, коланът е много впечатляващ и вълнуващ елемент, затова си струва да го има в гардероба. Въпреки това, тя изисква още по-привлекателна селекция от рокли и поли, което не винаги е подходящо. Ето защо е по-добре да запазите жартиерите за специални поводи и в ежедневието да носите повече лаконни опънати чорапи.

Share:
Comments