5 грешки на самотни жени

Понякога се случва, че на външен вид една интересна, самодостатъчна жена остава сама. Защо се случва това? Може би тя има лош характер, преувеличено или обратно, ниско самочувствие или може би тя е кариера, която не се интересува от семейните отношения? Най-често това не е така.

Смята се, че във всяка жена е естествено природата да бъде майка и съпруга и може би и тази, която минава през живота си, също мечтае за това. Въпреки това, поради някои обстоятелства, тя не може да изгради връзка с мъж. Какви са грешките?

Работа върху грешките на самотните жени

1. "Кой се нуждае от това?". Мнозина рискуват да не посрещнат любовта си, ако мислят, че не са достойни за това.

Любовта е достойна за всички! За да повярвате в това, трябва да се убедите колкото е възможно по-често: "Аз съм толкова красива, прекрасна, интелигентна, любезна, очарователна, просто обречена на щастие!".

2. "Аз съм винаги прав". Постоянното убеждение за правдата не може да се нарече нищо повече от болест, от която е необходимо да се излекува възможно най-скоро.

Ще трябва да се научим как да отстъпим - без тази сериозна връзка е невъзможно да се изгради. Едно просто нещо, което трябва да запомните, е, че дори и този, който е загубил битката, може да стане победител. И в този случай, победата се крие във факта, че някой сериозно иска да се свърже с теб живот.

3. "Не се изисква печат в паспорта". Да, гражданските бракове са на мода днес. Но, съгласявайки се с едно тривиално съжителство, една жена ясно признава грешка в своята стратегия. Следователно, си струва да бъдете нащрек, след като сте чули от избрания от него фразата: "Да се ​​опознаем първо". Има много истории, когато човек, живеещ с една жена, не може да реши съвместимостта. След като се срещне с друга жена и след месец или два я води до службата по вписванията.

4. "Всички мъже са ...". Не можеш винаги да виждаш човека във врага. Разбира се, достойни мъже на пътя не лежат наоколо, но това не означава, че отдавна са "заети". Струва си да се оглеждате наоколо, да се оглеждате наоколо и, най-вероятно, да сте правилният човек до него - си струва разтягане.

5. "Той трябва да е само мой". Любовта не е строго кауза. Непоколебима грешка е направена от жената, която счита нейния любовник изключително като свой имот.

Постоянният контрол, прекомерното подозрение винаги отблъскват, а хората на първо място. Още повече, това отношение може да го тласне към предателство.

Накратко, за да се освободите от самотата, трябва да се научите да чувате, да виждате и да усещате. Само тогава ще бъде възможно да се разберат грешките и да се превърне в щастлива майка и съпруга.

Коментари

Babik 12.07.2016 Съгласно параграф 2 постоянно живея с такава вяра, вероятно една. Да поправя нещо късно, но за тези, които имат цял ​​живот пред нещо, за което да помислят.
Share:
Comments