4 начина да причинят дразнене при мъжете в секса

За по-силния пол в секса няма табу. Те винаги искат да разнообразят сексуалния живот, да направят нови и нови цветове. Интимните изненади със сигурност са вълнуващи, но има неща, които хората биха предпочели да оставят зад леглото.

Богато женско въображение

Това изявление може да гневи много дами. Една жена винаги иска да покаже своята дива фантазия, за да донесе романтиката в интимна връзка. Как не могат да харесат мъжете? Оказва се, че силен пол не харесва излишъци в оцветяването на секса. Например, младите хора обикновено не разбират защо преди интимния афинитет да украсяват леглото с розови листенца. Те не разбират, но са съгласни да го направят, за да угодят на избрания. Но в съзнанието си си представят как цветните листенца се придържат към кожата и причиняват дискомфорт. Такива отражения не хвърлят романтично настроение.

Един човек обяснява много добре същността на секса. По негово мнение интимността е като кутия шоколадови бонбони. Външната опаковка може да бъде много красива и изкусителна, но ако съдържанието в нея не е вкусно, бързо ще попадне в боклука. Това перфектно обяснява, че за мъжете в секса е важно съдържание. Това избягва раздразнение и сексуално недоразумение.

Секс на първа среща? Няма начин!

Сред дамите има мнение, че мъжете не приемат сериозно момиче, което се съгласява с интимността на първата дата. Но мъжете са такава заблуда, която е изобретана изключително от справедливия секс, ужасно досадно.

Рядко ще срещнете младия човек, който не би мечтал за секс на първата среща. Никой не обещава добро продължаване на такава връзка. Но откъде да се гарантира, че интимността на 13-тото заседание няма да бъде последната? Мъжете казват, че ако една дама се чувства като на първата дата, това е много вълнуващо. Ето защо не правете проблеми от нулата с неразумни предразсъдъци. Те само ще дразнят младия мъж. Това е друг въпрос, ако самата жена не иска интимност.

подправяне

подправяне в сексе — самый некрасивый способ добиться своей цели. Представителей сильного пола это сильно раздражает. Допустим, девушка поссорилась с молодым человеком и утверждает, что простит его, если тот купит ей кольцо. При этом тема о сексе вообще не должна подниматься, пока заветное колечко не украсит палец обиженной дамы. Как говорится, «доступ к телу закрыт». Умный мужчина понимает, что он не прав, и всячески постарается загладить свою вину. Но когда его наказывают таким образом — отказом в интимной близости — это излишество. Если он желает даму своего сердца, которая всячески отказывает и манипулирует им, его внутренний негатив непременно выльется в раздражение.

Всичко върви според плана

В сексуалните отношения много момичета се държат, сякаш отдавна знаят изхода от събитията. Казват, че първо трябва да има прелюдия, след това триене, а след това и съвместен финал.

Това желание да се постави всичко на рафтовете по време на интимност е много досадно за мъжете. Изследователската страст и желанието за възстановяване на порядъка в секса с времето "изгасва" желанието на един партньор.

Младите хора предпочитат спонтанността и непредвидимостта на секса. А "програмираните" основи на една жена може да стане изречение за връзка.

Текст: Светлана Ахи

Share:
Comments