"клиника" е призната за най-добра клиника за пластична

През февруари тази година гласуването приключи в рамките на престижната международна награда за красота и здраве Diamond Beauty. Той се проведе на същия портал, специално създаден за всички, които се интересуват от тази награда.

Характеристика на гласуването през 2016 г. стана възможността обикновените пациенти на пластичните хирурзи да влияят пряко върху резултата от конкурса. В началния етап съставът на кандидатите бе определен от експертната комисия на Diamond Beauty, след което пациентите "бяха свързани" с идентифицирането на най-добрите хирурзи в номинациите им. Незабавно отбележете, че всички пациенти, които са гласували за някоя от претендентите за победата, в действителност са подложени на пластична хирургия, не са фиктивни лица.

При избора на победители пациентите могат да гласуват за всеки състезател (положително и / или отрицателно) само веднъж. Всички гласове бяха внимателно проверени; за компенсирането на всеки от тях беше необходимо да се спази изискването - да се осигури безпристрастен състав от съдии с документирано доказателство за извършената хирургическа корекция.

Когато се обобщиха следните критерии бяха взети предвид: общият брой гласове, успешно преминал теста за гласуване, гласовете са положителни и отрицателни. На крайния резултат се повлияха както оценките плюс, така и минус. Например 20 кандидати са дали положителни и 4 отрицателни гласа. Крайният брой точки в този случай е 16.

Днес в списъка на победителите на наградата само тези, които наистина заслужават да носят заглавието "BEST". Като се има предвид прогресивният брой неуспешни пластични операции и разочароващата статистика от последните години, Diamond Beauty настоява бъдещите пациенти да вземат предвид резултатите от обективния анализ на пазара на пластична хирургия и САМО свържете се със сертифицирани специалисти и клиники!

Международният клиничен център "ON CLINIC" е признат за най-добрата клиника по пластична хирургия през 2015 г., който също е лауреат на годишната национална бизнес награда "Компания на годината" в категорията "Медицински услуги".

В комюникето се казва: В продължение на много години безупречно качество на мрежовите специалисти и тяхното неизчерпаемо желание за решаване на най-трудните задачи от естетически характер, за високата безопасност на всички извършени услуги, оптималното съотношение на тяхната цена и качество, мрежата от медицински центрове "ON CLINIC" е обявена за "най-добра клиника по пластична хирургия" през 2015 г.

"КЛИНИКА" е руска мрежа от специализирани институции, които хармонично съчетават предоставянето на висококачествени медицински услуги и уважаваната политика на взаимодействие с пациента, изразена в духовно отношение към пациентите с финансови възможности. Високотехнологично оборудване, собствена удобна болница, диагностична лаборатория - тези и други фактори допринасят за постигането на пластични естетически резултати само от пластичните хирурзи. Пластмасовите операции в "HE CLINIC" се извършват от водещи специалисти в Москва, извършват корекция на лицето и тялото на всяко ниво на сложност и имат повече от 10 години опит. Тяхната обективно висока квалификация от година на година се характеризира не само от домашни, но и от чуждестранни пациенти.

Share:
Comments