Актьорът матю макконъх вече е загубил 15 кг за желаната роля

Матю Макконъхи, известният актьор, щастлив съпруг и млад баща, се подготвят активно за нова роля. Сюжетът на филма се основава на реални събития от 80-те години. Миналият век, когато главният герой е Рон Вонруф, един от първите пациенти със СПИН.

Неговата активна позиция в обществото, желанието да се пазят болните от това заболяване на хората, както и неизбежността на смъртта, извисяващи се във всеки ред на сценария, имаха силно впечатление за Макконъхи. Искайки колкото е възможно повече да свикне с бъдещия образ, признатият холивудски красав човек започна бързо да отслабва.

Изтръгвайки от диета и физическо натоварване, Матю предизвика цяла вълна на бдителност и опасения за общественото здраве. Голяма армия от почитатели и любопитни журналисти не дават достъп на актьора. Болезненият му външен вид, сбръчканото му лице и изкривената фигура бяха причината за клюките и гъвкавите хора, които мигновено се разпространяваха в Холивуд.

За да предотврати по-нататъшни недоразумения, Матю Макконъх даде изчерпателно интервю и коментира новата му поява. Той потвърди, че е загубил значително тегло и е спаднал с 15 кг - далеч от границата. Предстоящата роля изисква максимална отдаденост, а актьорът е готов да пожертва за нея с мускулите си и статута на "идеалния човек".

Мэтью Макконахи до самоистязания:

Мэтью Макконахи до самоистязания

Share:
Comments