Как да отслабнете у дома

Много от читателите ни питат: как да отслабнете у дома, ако нямате смелостта да отидете на диетолог, ако нямате пари за фитнес клуб, а в хладилника рядко има храни, от които можете да приготвите вкусни нискокалорични ястия от нашата рубрика?

Четох тези въпроси и разбрах, че жените отлагат загуба на тегло, защото мислят, че трябва внимателно да се подготвите за това. Но това не е вярно. В края на краищата, просто не се нуждаете от нещо друго освен от собственото си тяло и най-често срещаните продукти - зеленчуци, плодове, яйца, кефир, пилешки гърди, елда и овесена каша. Тези от вас, които мислят, че това не е достатъчно, са погрешни. В тази статия ще ви кажа как да живеете, за да бъдете тънък без абонамент за фитнес и без специални средства.

Предлагам ви прост план за намаляване на теглото у дома:

Премахване на четири продукта

Ако прочетете описания на различни диети, но само се объркате, ето основният съвет, който винаги работи: спрете да ядете хляб, картофи, бял ориз и майонеза. Останете свикнали да разпознавате тези продукти и да ги изоставяте, а когато научите, продължете.

Елиминирайте цялото брашно, т.е. всичко, което се прави от теста - хляб, сладкиши, бисквити, палачинки, пайове, макаронени изделия.

След това изключете сладкото. Намалете количеството захар в чая и кафе, спрете да ядете бонбони, сладки барове.

В допълнение към картофите, трябва да откажете чипове. С майонеза, спрете да ядете мазни сосове.

Променете белия ориз на кафяв. Вече се продава безплатно в магазини, различни от белия ориз в бежов цвят. В японските ресторанти не приемайте храна, която включва бял ориз, няма нищо диетично в него.

Какво ще остане, ако всичко това бъде изтрито? Да, всичко останало - зеленчуци, плодове, ягоди, месо, риба, морски дарове, елда, бобови растения, кефир, извара.

Приемайте себе си да ядете диетична храна. Вземете със себе си да работите с продукти за хранителна закуска и когато колегите ви привлекат да пиете чай с "бисквитки", се съгласявайте, комуникирайте с колеги, но яжте само това, което са донесли с тях. Shy? И с наднорменото тегло да отида не се колебайте? Пренаредете храната си. Вместо McDonald's, отидете на метрото. Поръчайте салата с пиле без зареждане. За тези, които неправилно изрекоха последното изречение, повтарям отново: не сандвич в метрото, а салата без зареждане.

Вземи си енергийната система

Не седнете на експресната диета, те не могат да отслабна за реални, теглото, ще се върне така или иначе. По-добре е да изберете система за захранване, за която можете да останете за дълго време. Например, купете книгата на Мириманова "Система минус 60" или книгата "Методология на д-р Коловков. Повярвайте ми, половин година живот под книгата ще има много по-добро въздействие върху външния вид от 2 дни върху ябълките с вода и с последващо разбиване в рамките на един месец.

Трудно ли е? Потърсете система за отслабване за творчески хора, като същата Lissy Moussa. Или използвайте универсалната формула за здравословно хранене: само зеленчуци, плодове, прясно месо, риба и домашни птици, млечни продукти и шепа сушени плодове, ако искате сладко. Има малки порции 4-6 пъти на ден. Малка част е обемът на две от Вашите комбинирани камери. Добре, три, ако е зеленчукова салата.

Продължете напред

За да изгаряте мазнини, не е нужно да отидете на фитнес клуб и люлка. Упражненията на симулаторите се извършват за изграждане на мускули, а не за отслабване. За да отслабнете, не е нужно да дърпате бара, а да танцувате, да карате колело и най-добре да ходите. Тихо, за дълго време, най-малко 30 минути на ден. Това е най-доброто натоварване за изгаряне на мазнини, което освен това е напълно безплатно. Не бягайте, люлка, просто ходете. Най-малко 30 минути на ден, или 1-1, 5 часа три пъти седмично.

Нищо ново? И за да отслабнете, не е нужно да правите нещо свръхестествено. Можете да започнете да губите тегло в момента, у дома, замествайки всичко с брашно за зеленчуци, а след това отидете на разходка пеша. След разходка - зеленчукова салата с катерици. Протеините са месо, риба, яйца, кефир и извара. След два часа сън, а на сутринта, за да ядат точната закуска.

Share:
Comments