Възможно ли е и как да отслабнете с помощта на обръч?

Проблемът с наднорменото тегло е едно, и има много начини да го решим. За тези момичета, които не могат да се откажат от храната, искаме да предложим един много популярен метод за дневна загуба на тегло - загуба на тегло с помощта на обръч. След това ще говорим за характеристиките на този метод за отслабване и как да отслабнете с него.

Възможно ли е и как да отслабнете с помощта на обръч?

съдържание

  • Мога ли да отслабна с помощта на обръч?
  • Как да отслабнете с помощта на обръч?
  • Подготовка за обучение
  • Как да завъртите правилно обръча

Мога ли да отслабна с помощта на обръч?

Доста често момичетата започнали да задават този въпрос, тъй като той придобил широка популярност в интернет. Отслабване с помощта на обръч е наистина възможно и това не е мит. В резултат на това, че използвате голям брой мускули за въртене, тя се превръща във вид на физическо упражнение за вашето тяло и, както знаете, правилно приложеното физическо натоварване е много ефективно за отслабване.

Да тренирате с помощта на обръч помогна да отслабнете - трябва да се справите с него. По-долу ще Ви дадем препоръки, които ще ви помогнат да отслабнете бързо с помощта на обръч.

Как да отслабнете с помощта на обръч?

Преди да започнете този начин на отслабване - трябва да изключите появата на наднормено тегло. По принцип ние пишехме за наднорменото тегло в предходните ни статии, където обсъдихме по-подробно какво всъщност се счита за наднормено тегло. Ако има наистина сте с наднормено тегло, а след това се анализират причините за него и да го изключи, тъй като всички усилия за отслабване ще бъдат безплодни, тъй като ще премахне допълнителните грама, което е да се върна утре. За да направите това, анализирайте вашата диета и начин на живот. Причината е ли поправена? - Добре, започваме тренировки.

За тренировка ще ви е необходима точната обръч. Тези, които вярват, че основното нещо не е в обръча, но как да се правят упражненията са малко объркани. Да, начина, по който правите упражненията с пръстена, е от голямо значение, но и самият обръч е важен.

Отслабване с помощта на обръч

Нека да разгледаме видовете обръчи:

  • Пластмасови и метални обръчи много добре за начинаещи, ако нямате умения като такива в неговата торзия. Такива обръчи ви позволяват да печелите умения, но в намаляването на теглото тяхната важност не е особено голяма.
  • Тежки обръчи помагат в по-голяма степен да спечелят мускулна маса, само косвено засяга загуба на тегло.
  • Масаж регулируеми хъла обръчи най-ефективни, тъй като те имат много предимства. Първо, можете да регулирате диаметъра на обръча и това е увеличение и намаляване на товара. На второ място, благодарение на топките, които са във вътрешната част на обръча, ще има интензивен масаж и напълно ще масажира нежеланите отлагания, които ще бъдат премахнати бързо.

Както можете да видите, най-добрият обръч за отслабване е масажиращ се регулируем обръч. Това е, което Ви препоръчваме да използвате при отслабване. Друг малък нюанс: в началото упражненията с такъв обръч могат да доведат до появата на синини по тялото, но след известно време те ще преминат, тъй като кожата и мускулите ще свикнат с такива натоварвания.

Подготовка за обучение

Сега гладко отидете на тренировка. Самоусъвършенстването е най-добре да се прекара вечер, тъй като това е най-благоприятното време за тях. Това е вечер тренировки, които допринасят максимално за намаляване на теглото. Преди да тренирате, не е нужно да ядете, а последното плътно хранене да прекарате 3 часа преди тренировка. Непосредствено преди тренировката, час и половина преди да започнете, можете да ядете малка част от елда, ориз или овесена каша, а вие също можете да ухапете плодове, с изключение на бананите и гроздето. Преди тренировка, изпийте чаша вода.

Момиче с обръч

За 15 минути проветрете стаята и започнете тренировката. Продължителността на обучението трябва да бъде около половин час. В този случай не се препоръчва повече от 40 минути за завъртане на обръча. Първите дни от класовете трябва да бъдат разделени на 3 серии от по 10 минути всяка. В бъдеще опитайте да направите само 1-2 почивки. По време на почивката можете да вземете няколко глътки вода, за да компенсирате водния баланс и да си починете малко. Много е хубаво, ако обучението ще бъде придружено от ритмична музика и никой няма да ви разсее в този момент.

Как да завъртите правилно обръча

Сега за това как да въртим обръча. Кръчмата трябва да бъде усукана не само в талията, може да бъде усукана по бедрата и задните части, а също и в областта на горната част на крака (където имаме целулит). На мястото, където искате да отслабнете и трябва да фокусирате въртенето на обръча. Заслужава да се отбележи, че обръчът трябва да бъде усукан както в една, така и в друга посока. Това не означава, че ако искате да отслабнете в кръста, тогава обръчът трябва да се усуква само в тази област - не, трябва да се фокусира на усукване и е необходимо да се обърне във всички области. Да, преди всяко обучение, не забравяйте да правите малки тренировки.

Когато завъртите обръча, опитайте да опънете всичките си мускули, така че те да са опънати като струни. Обучението трябва да се извършва ежедневно, за предпочитане без уикенд. Когато приключите с тренировката, опитайте да не консумирате много вода. Препоръчваме незабавно да направите душ, за да отпуснете мускулите. Един час след тренировката можете да опитате лека закуска с ястия, които са доминирани от протеинови продукти.

Share:
Comments