Колко можете да отслабнете във водата, като спазвате водния

Популярността на диетите, използващи вода, е разбираема.

Човешкото тяло благодарително приема увеличеното използване на влага, особено на фона на постоянни напрежения и ограничения.

Колко можете да отслабнете във водата, не зависи толкова много от самата вода, колкото от състоянието на организма и избраната схема.

Колко можете да отслабнете с вода върху диетата с вода

Една диета за мързелив или водна диета се нарича специална схема за вземане на вода, за да отслабнете. Те се различават един от друг. Например, мързелива диета схема - Просто пийте 15 минути преди всяко дневно хранене за две чаши вода. И тя трябва да бъде вода, без газ, добавки, минерализация.

Друга схема: преди закуска пийте чаша топла вода, преди вечерята две, а преди вечерята и на трите чаши. Изчислението е направено, че стомахът, напълнен с вода, не е пример за голямо количество храна. Намаляването на количеството консумирана храна със сигурност ще засегне намаляването на съдържанието на калории.

С водата диета, можете да пиете вода, независимо от приема на храна, най-важното - в достатъчен обем. За да изчислите нормата за вода на ден, трябва да умножите реалното тегло с 40. Например, ако първоначалното тегло е 78 кг, тогава водата ще трябва да пие 3 литра, а други 120 мл. Чай, кафе, супи и други течности, пияни през деня, не се вземат предвид: необходимо е да се пие чиста вода.

Най-важното е да се подобрят метаболитните процеси, да се премахнат шлаките, да се премахне подпухналостта. Всяка сутрин трябва да започнете с две или три чаши вода пиян на празен стомах. Водата незабавно попада в панкреаса, почиства храносмилателния тракт, стимулира нормалната си работа, подобрява храносмилането. За да отслабнете върху водата, трябва да я изпиете на малки глътки за по-добро храносмилане. Температурата трябва да е нормална, нито студена, нито гореща.

В допълнение, се препоръчва да се осигури нискокалорична диета, да се изключи за времето на диетата всички мастни, солени, кисели, ограничава брашно. Противопоказва изобилието на течни хора с камъни в бъбреците (опасността е, че болестта не може да бъде диагностицирана и тя ще се появи още по време на диетата) и повишен натиск.

Колко можете да отслабнете във водата, ако я пиете според една от горепосочените схеми, зависи от първоначалното тегло, количеството шлака и дори сезона. Както диетата на водата, така и диетата за мързеливи, ще ви позволи да се отървете от три до четири килограма наднормено тегло (и това, за съжаление, изобщо не е дебело) и за три седмици - от седем до десет килограма.

Важно е да знаете някои правила за вземане на вода през деня:

• ако искате да ядете - пийте вода, но само при стайна температура. Студената вода предизвиква апетит;

• Любителите на кафето трябва да научат правилото: за всяка чаша кафе трябва да изпиете чаша вода извън главния обем. Кафето дехидратира тялото;

• Продължителната работа пред компютъра също се дехидратира, така че на всеки петнайсет минути трябва да изпиете известно количество жизнена влага;

• Не пийте храна. Ако приемането на храна е въглехидрат, можете да пиете след половин час, ако приемате протеин - след две. Водата разрежда нормалната концентрация на киселини и основи, които разграждат храната преди да влязат в червата, полезните вещества не се усвояват.

Диетата на водата не само ще отслабне, ще нормализира теглото, ще се върне към нормалното. Ето защо, ако просто трябва да влезете в старите дънки, леко отстранете корема, след това тази опция е идеална.

Колко можете да отслабнете на водата със седемдневен мокър глад

Мокрото гладуване означава да се откажеш от храната и да вземеш само достатъчно вода за седем дни. Тази опция за намаляване на теглото на вода ще се побере само напълно здрави хора, а след това само след консултация с лекар. Загубата на тегло е гарантирана, но колко можете да отслабнете във водата, всичко зависи от една и съща индивидуална характеристика на тялото: тегло, ниво на физическа активност, сезон, достатъчно количество течност, която се пие.

Загубата на тегло средно за седемдневна гладна стачка ще бъде приблизително шест килограма. Първите 3.5 килограма ще отидат за първия ден: ще бъдат три килограма гликоген на литър вода. Само след като тялото е прекарал целия гликоген, ще започне разцепването на мастните запаси и някакво количество мускулни влакна. Ето защо винаги трябва да поддържате мускулната активност и да приемате комплекс от витамини, който да допълва необходимите вещества. Само за една седмица можете да се отървете от 2, 5 килограма мазнини. В допълнение, тялото ще загуби до 25 грама мускус на ден.

Каква ще бъде диетата през тези седем дни? Вода, билкови чайове (градински чай, лайка, каркас, мента, балсам от лимон, мащерка), зелен чай. Количеството вода на ден - най-малко един и половина литра, до 2,5 - 3 литра.

Колко можете да отслабнете във водата без да навредите на здравето

Седем дни - това е колко можете да похарчите за намокрене на гладно без съществено увреждане на вашето здраве. Особено упоритите момичета прекарват повече време в този режим, но това е много опасно. Колко мога да отслабна на вода за две седмици? На 10-17 килограма. Но това е много опасна професия и е важно да се спазват правилата за влизане и излизане от глада.

Преди да пострада глада на водата в продължение на три или четири дни, трябва да премахнете месото и рибните продукти, мастни и солени, от дажбата. Трябва да се движите повече и да пиете повече вода - до два литра. Намалете диетата, отидете на зеленчукови ястия, въведете плодови и зеленчукови сокове.

Постенето се придружава от подкисляване на тялото (ацидоза). Процесът е придружен от главоболие, слабост, появата на неприятна миризма, гадене. Обикновено това се случва на третия ден. Организмът може да ви помогне с клизма, душ, разходки на открито. Колко можете да отслабнете във водата, до голяма степен зависи от здравето и степента на шлайфане на тялото. Ако симптомите не изчезнат, безсъние, аритимия, главоболие, намокряне на гладно трябва незабавно да се спрат.

Изходът от глада с вода е сокотерапия. За закуска, обяд и вечеря, вместо обичайната част от храната да пиете чаша пресен сок, ако желаете, разредете с вода. Соковете от опаковките не са подходящи: те съдържат твърде много захар и консервиращи вещества. Освен това трябва да продължите да пиете чиста, непочистена и неподсладена вода.

През първите дни трябва да въведете в диетата плодове в малки количества, натурални сокове (ябълка, грозде, круша и др.). На втория ден добавете зеленчукова супа, третата - пилешки бульон. През следващата седмица е възможно постепенно да се въведат зеленчуци в по-големи количества, за предпочитане варени, пара или в екстремни случаи грил.

В следващите дни трябва да се придържате към здравословна диета с акцент върху кисели млечни продукти, зеленчуци, плодове, риба, яйца, зеленчуци.

Share:
Comments