Как да отслабнете с 7 кг седмично у дома

 • 1 Как да отслабнете с 7 кг на седмица?
  • 1.1 Няма диети и таблетки
  • 1.2 Няма вреди за здравето
  • 1.3 Седмична програма за упражнения
  • 1.4 Отслабване за деца
 • 2 Диета за отслабване за седмица от 7 кг
  • 2.1 Основи на правилното хранене
  • 2.2 Меню за всеки ден

Загубайте 7 килограма в продължение на 7 дни - мечта за всяко лице с наднормено тегло. Бързата загуба на тегло у дома е по-изключителен случай, когато остават само няколко дни преди сватбата или среща със стария приятел, и няма време за правилно хранене.

Помощта може да бъде опция, като протеинова диета за една седмица, където резултатите достигат до 6 кг. Предварително е желателно да почистите тялото. Подходящи за тази цел са принципите на безгръбначна диета преди колоноскопия.

Интересно е да знаете:
 • Мога ли да отслабна без спорт и диети?
 • Как да готвя цвеклото за отслабване?
 • Колко бързо да отслабнете с 5 кг седмично народни средства
 • Елда диета за 3 дни
 • Начини за отслабване след 2 месеца
 • Как да отслабнете на лицето - упражнения, хранене, масаж и маски

Как в седмицата да отслабнете с 7 кг?

Загубийте 7 килограма на седмица у дома - това е напълно възможно (дори по-реално - да отслабнете бързо вкъщи при 5 кг). Основното условие за загуба на тегло е спазването на всички правила за диета и постоянна физическа активност. Необходимо е да започнете процеса на отслабване с правилния подход. Не е нужно да гладувате.

Правилното хранене на диета и пълна диета е обещание за хармония и здраве! Добре избрано меню, използването на голямо количество чиста вода и спорт - всичко, което е необходимо, за да се облекчи мразените 7 кг.

Не всички хора, които работят усилено, за да отслабнат, вярват в зашеметяващия резултат от диетата. Това е основната им грешка. При отслабване най-важното е духът и упорството. Важно е да вярвате в способностите си и да не се отказвате.

Загубата на тегло при диета се дължи на отстраняването на течността, така че е толкова важно да можете да запазите теглото си. Обща информация продължителността на загубата на тегло трябва да бъде най-малко 2-3 седмици специално нежно хранене. С ежеседмична загуба на тегло, кожата може да не е в състояние да се приспособи към новото тяло и да се огъне.

Ето защо, за да можете ефективно да отслабнете у дома си, трябва определено да прибягвате до:

 • масаж;
 • физически упражнения;
 • опаковане.

Всяка диета включва рязко намаляване на консумираните калории и физическия труд, комбинирани с някои трикове, които ще помогнат да се измами тялото, без да й се позволи да включи функцията за защита на запасите.

Най-доброто ще бъде Диети, при които човекът за отслабване не се чувства гладен. Отслабването преминава възможно най-спокойно, а вероятността за разпадане намалява.

Популярен у дома моно-диета за загуба на тегло. Тяхната особеност се състои в това, да се използва по време на цялата диета само един конкретен продукт.

Например, отлична възможност за отслабване у дома за седмицата е диета на кисело мляко, Това включва използването през цялата седмица на един продукт - кефир. Ако включите физически упражнения в тази загуба на тегло (бягане, плуване, танци), тогава за седмица да отслабнете с 7 кг - наистина и гарантирано!

Но ако усетите собствената си слабост, по-добре е да изберете най-добрата опция: да изберете допълнителен продукт за кефир. За сладки зъб, това може да бъде банани (2-3 на ден), за любителите на сърдечна храна - елда.

Плосък стомах за една седмица: диета и упражнения

Диетата на тази диета може да включва използването на ябълки, зеленчуци - всичко зависи от предпочитанията.

Преди да отидете на диета и да се опитате да отслабнете с 10 кг на месец, например, изчислете индекса на телесна маса. Научете какво е значението на този показател тук: 

Без диети и таблетки

Здравословната храна е панацея за мразенето на наднорменото тегло и много заболявания. Загубата на тегло без диети и таблетки у дома изисква специална "култура" на храненето и наличието на здравословна диета.

Друга възможност за намаляване на теглото у дома е да се съсредоточи върху дефицита на калории. Най-често срещаното упражнение за отслабване и загуба на тегло е тичам, Особено доброто упражнение ще повлияе на мускулите на краката и задните части.

Перед началом затичама за да отслабнете, имате нужда от малко тренировка или лесна тренировка. Предорганизмът се подготвя за натоварването, мускулите се затоплят. Това допринася за по-нататъшното ускоряване на консумацията на калории.

Ако джогингът не е най-добрият начин да отслабнете у дома, ще бъде чудесна идея занятия с обручем или хула-хупом.

За повече "мързелив" има друг начин да намалите теглото си - специален термо-колан, Термо-лентата значително помага да отслабнете и да намалите талията с няколко сантиметра.

Но отново, без да променяте диетата си и без да консумирате необходимото дневно количество вода - тази загуба на тегло ще доведе до лек резултат.

Отслабвайте у дома за една седмица на 7 кг с вода можете само ако знаете как да го направите правилно.

Такова загуба на тегло не трябва да бъде процес на глад. Не е нужно да пиете цялата вода в продължение на дни, тъй като при този подход тялото е изчерпано. Това води не само до навлизането в болницата, но и до допълнително увеличаване на теглото.

Отслабване у дома с вода може да бъде само в един случай - Използвайте вода за пречистване на тялото.

 • За да направите това, трябва изчислете личното си съотношение, Разделяйки текущото тегло на 20. Например с тегло 62, трябва да го разделите на 20, вие получавате фигура 3.1: трябва да използвате около 3 литра вода дневно. Първата чаша винаги е на празен стомах.

Изненадващо, има начин отслабнете с 7 кг седмично със сода.

 • Рецептата за отслабване у дома изглежда така: в пълна баня добавете 300 грама сода и я разтваряйте добре. По-добре е да прекарате по-малко от 5-10 минути в такава вода с необичайна употреба. След това постепенно увеличете времето до половин час.

Без вреда на здравето

Ако ядете правилно и нормализирате ежедневието си, губите 7 килограма на седмица, без да навредите на здравето си - няма да бъде трудно!

За да отслабнете у дома, позволено да изчистите тялото и да се оттеглите от него, всичко е ненужно, трябва да се придържате към прости правила:

 • Поддържане на дневник за храна за седмици;
 • Изключете вредните продукти (консерванти, "бързо" храни, сосове / майонеза, мазнини, пушени, пържени);
 • Използвайте максималното количество вода;
 • Използването на сол е сведено до минимум, тъй като забавя излишната вода в тялото;
 • Поне половината от дневното меню за една седмица трябва да бъдат протеини;
 • По време на загуба на тегло витамини са необходими;
 • Вкъщи трябва да наблюдавате собствените си усещания, да не позволявате гладуване и признаци - замайване, гадене и др.
Най-ефективната система за отслабване - диетата Dyukana

Седмична тренировъчна програма

Правилната физическа активност спомага за намаляване на теглото, стягането и хармонията. Отслабвайте в седмицата за 7 кг с упражнения - това означава да работите ежедневно по тялото си и да се придържате към графика на упражненията.

Физическите натоварвания у дома ще имат най-голям ефект за загуба на тегло, ако се извършват ежедневно и в броя на няколко подхода.

Противно на популярното вярване, не поставяйте акценти върху кардио упражнения. Колкото повече мускули работят, толкова повече калории те изгарят в края на тренировката, така че по-голямата част трябва да бъде направена от силни упражнения.

Най-ефективните упражнения у дома ще бъдат:

 • повдигане на гири за различни мускулни групи;
 • упражнения с фитболом;
 • нападения;
 • клякам;
 • обучение на коремните мускули (упражнения върху пресата, каишка).

Отслабване за деца

Отслабване за деца — более трудоемкий процесс. Однако при правильном подходе, детей намного легче приобщить к спорту, чем взрослых, но это требует терпения и времени. Любое спортивное занятие может стать увлекательным и интересным, если суметь привлечь внимание ребенка.

Как може децата да отслабнат за една седмица на 7 кг у дома? - Отговорът е прост: започнете да отслабвате и да играете спорт с тях.

Отличен вариант ще бъдат съвместни физически упражнения (плуване, сутрешен джогинг, игри на открито (бадминтон, баскетбол, футбол), танци, трамплин, туризъм). Важно е да участвате в такива важни моменти в живота на детето, да го интересувате и да го запълвате със смисъл.

Задавайки въпроса как да отслабнете за една седмица на 7 кг за деца над 10-годишна възраст, не трябва да забравяте това Екстремна загуба на тегло в този случай - напълно изключена.

Загубата на тегло трябва да се случи само поради здравословна пълноценна диета, активен начин на живот и умерено физическо натоварване. глад в тази възраст е изпълнена със сериозни последици, тъй като тялото на детето е в етап на растеж и се нуждае от витамини и здравословна храна.

 • Необходимо е да се изключат вредни, мастни и пикантни храни.
 • Важен режим на диета, малки порции от 5-6 пъти на ден.
 • Важно е да научите детето си да пие чиста вода.
 • Храната трябва да се вари, задух или на пара.
 • Изключете мастните бульони.
 • От сладки (желе, домашно сладък сладолед или кисело мляко).

Отслабвам за една седмица на 7 кг за деца 7 години - почти невъзможна задача без надзор на специалисти у дома. Не оказвайте натиск върху детето. Подкрепящите родители трябва сами да започнат да се хранят правилно и да водят приличен начин на живот.

Диета за отслабване за седмица от 7 кг

Всяка диета за загуба на тегло за седмица от 7 кг предполага умерен прием на мазнини и въглехидрати, партидно хранене и правилно избрано меню.

Ефективен 7-дневен метод за отслабване е диета "6 листенца", Поради многобройните отзиви благодарение на него можете да постигнете невероятни резултати у дома. Нейната същност се крие в ежедневното редуване на видовете храна.

Менюто е както следва:

 • Понеделник: всякакъв вид риба и морски дарове;
 • Вторник: зеленчуци;
 • Сряда: постно пилешко месо, варено или печено;
 • Четвъртък: зърнени храни и различни зърнени храни;
 • Петък: ястия от извара;
 • Събота: плод ден;
 • Неделя: ден на почивка.
Диета Хелън Малишева у дома за загуба на тегло

Основи на правилното хранене

Отслабвайте седмично за 7 кг плодове и зеленчуци у дома - това е съвсем реално. Ефективността на такава диета е ниска калория, изобилие от витамини, ускоряване на метаболизма и насищане.

Не се препоръчва да се ядат плодове и зеленчуци в неограничени количества, Някои плодове, като банани и грозде, ако се използват неправилно, ще повишат наддаването на тегло. Необходимо е да се установи размер на порцията, да се разделят на 5-6 приеми.

Вкъщи, трябва ядат повече местни плодове и зеленчуци, отколкото екзотична: последната може да съдържа много "химия", която ще навреди на тялото.

Тъй като ревютата на "бързите" диети показват, не всичко може да се промени кардинално и да отслабнете у дома.  Ако загубите тегло, чувствате резултати за 3-4 дни, тогава по-нататъшният процес на намаляване на теглото ще бъде постигнат много по-бързо.

Повечето хора, които са загубили тегло в кратък период от време, след известно време отново натрупват тегло. За да се избегне такъв неприятен резултат, е необходимо в дома, дори след като диетата да се придържа към правилната диета и здравословен начин на живот. Не преяждайте и не се хвърляйте върху храната.

При отслабване и получаване на тънко тяло е важно здравословен подход: хранене на правилната храна и поддържане на активен начин на живот.

Меню за всеки ден

Ако вкъщи да изберете подходяща диетична храна за една седмица, не е толкова лесно, можете да използвате готовото меню, комбинирайки го с физическата активност.

вторник:

 • Закуска: овесена каша от елда, яйце;
 • Обяд: супа с щука;
 • Снек: сушени плодове и продукти от кисело мляко;
 • Вечеря: салата от един зеленчук.

Вторник:

 • Закуска: овесена каша от елда, кафе;
 • Обяд: кафяв ориз и зеленчуков бульон;
 • Снек: извара или кисело мляко без добавки;
 • Вечеря: варена риба с яхния.

Среда:

 • Закуска: овесена каша с ябълка;
 • Обяд: Рибено брашно с овесена каша;
 • Снек: плодова салата без банан;
 • Вечеря: неподсладен чай, зеленчуков задум.

вторник:

 • Закуска: извара със сушени кайсии;
 • Обяд: вегетарианска супа с напоена соя;
 • Снек: кисело мляко;
 • Вечеря: салата с морски дарове и кафяв ориз.

петък:

 • Закуска: тиква ориз каша, чай;
 • Обяд: всяка салата със сусамово масло;
 • Снек: праскова или слива;
 • Вечеря: зеленчуци на скара с рибни пържоли.

събота:

 • Закуска: бъркани яйца с тост;
 • Обяд: супа със зеленчуци и пилешки гърди;
 • Превишаване: нискомаслено кисело мляко;
 • Вечеря: месо, изпечено с плодове в естествено кисело мляко.

неделя:

 • Закуска: смес от зърнени храни и плодове;
 • Обяд: супа от елда;
 • Снек: тост с чаша прясно изцеден сок;
 • Вечеря: варени аспержи и всякакви зърнени храни.

Вкъщи всяка диета трябва да бъде подкрепена от физически упражнения. За да отслабнете в седмицата от 7-10 кг, винаги трябва да следвате диетата и да се придържате към менюто.

Продуктите трябва да бъдат полезни и приготвени по правилния начин. Важно е да не забравяме, че всяка диета приема приема на чиста вода, не по-малко от 1,5-2 литра на ден.

И най-важното е, че за да отслабнете ефективно, трябва да вярвате в целите си и да не бъдете мързеливи!

Share:
Comments