Диета с луковым супом

Диета с лук супа е друго име за диета с Бон или зеленчукова супа. Това е много вкусен и ефективен метод за отслабване, който ви позволява да хвърляте до 5 кг на седмица, ако, разбира се, отговаряте на всички правила.

Диетата на лука супа означава, че постоянно ще ядете нискокалорична мазнина изгаряща зеленчукова супа с голямо съдържание на редовен лук. Рецептата за тази супа е много проста: средна глава зеле, 6 сребърни крушки, домати на вкус, 2 зелени чушки, китка целина. Зеленчуци нарязани, излейте студена вода и да доведе до възпаление. Сварете в продължение на 10 минути и продължете да готвите на слаб огън, докато зеленчуците станат меки. На вкус можете да добавите сол и подправки. Ще получите лек зеленчуков първи курс.

По време на тази диета, лука супа може да се яде абсолютно всяка сума, особено когато чувството на глад идва. Останалите продукти са обект на строги ограничения. Така че, освен супа за една седмица, можете да ядете само:

1 ден - всеки плод освен бананите

Ден 2 - всяко прясно, задушено или варено зеленчуци, за предпочитане не е нишестено (картофи и моркови). Може да имате малко печени или варени картофи, само малко масло.

Ден 3 - зеленчуци и плодове. Картофите не могат.

Ден 4 - зеленчуци и плодове. Два банана и чаша обезмаслено мляко.

Ден 5 - нискомаслено говеждо или гърди или постна риба. Във всяко количество можете да ядете домати.

6 дни - говеждо и зелени зеленчуци

7 дни - кафяв ориз, зеленчуци, неподсладен плодов сок

През цялата седмица е необходимо да се пие много вода, един и половина - два литра на ден. Можете да поръчате чай или кафе без захар.

Share:
Comments