Диета на кашах

Искате ли да опитате нов начин да отслабнете? След това препоръчваме да използвате нашите препоръки за диета на порции. Диетата на капките се счита за една от най-строгите диети, докато има много добри резултати в намаляването на теглото.

Диета на кашах

съдържание

  • Каква е диетата за овесена каша?
  • Подготовка на зърнени храни за диета
  • Как да влезете и да излезете от тази диета
Тази диета със сигурност е по-лесна от глада за отслабване, но въпреки това е доста тежка. В същото време, вие ще се съгласите, как можете да постигнете високи резултати в намаляването на теглото, ако не сте стриктна рамка и строга диета! Нека да разгледаме характеристиките на диетата върху порьозите.

Каква е диетата за овесена каша?

Диетата на овесената каша е, че в продължение на 6 последователни дни ядете определен вид зърнени култури, а на седмия ден - ги изядете заедно, по-точно смес от всичките тези шест зърнени култури. Важно е да се отбележи, че диетата трябва да бъде стриктно спазвана, в противен случай няма да донесе никакви резултати, по-специално трябва стриктно да следвате реда на използване на зърнени култури в продължение на дни.

В какъв ред трябва да ядете каша?

  • Дневна пшеница;
  • Вторият ден - овесена каша овесена каша;
  • Третият ден е оризова каша;
  • Ден четвърти - овесена каша;
  • Петият ден е ечемичена каша;
  • Ден шести - каша от елда;
  • Ден 7 е смес от всички горепосочени зърнени храни (виж по-долу за подробности).

Сега ще се докоснем до използването на зърнени култури. През деня трябва да ядете колкото се може по-малко храна, опитвайки се да запазите количеството консумирана само за да задоволите глада, не повече. В допълнение към зърнените храни можете да ядете здравословни и нискокалорични храни и това: сурови зеленчуци, кефир, неподсладен зелен чай, плодове и прясно изцедени сокове.

Каши

По този начин седмичното хранене трябва да е така. Сутра, преди закуска, половин час преди това, да пие чаша гореща вода. След това след това използвайте малка порция овесена каша, а също така допълнете ястията с някои зеленчуци или плодове. Бихме искали да обърнем внимание на факта, че допълнителните продукти не са част от диетата, те се считат за допълнителни, т.е. тяхното използване трябва да бъде намалено до максималния минимум. Храненето трябва да се направи веднага след като гладувате, но не по-често от 4 часа след предишното хранене. Ако наистина искате да ядете, ухапете зелена ябълка, но само една. През деня опитайте да пиете вода, но не е нужно да угасите глада си за сметка на водата, в противен случай няма да можете да отслабнете. В един ден трябва да пиете около 2 литра вода.

Сега за неприятната процедура. За да се гарантира, че диетата има добър резултат, трябва да правите клизми на всеки 2 дни, само за една седмица диета ще трябва да направите 3 клизма. Слимът помага за очистването на червата от токсини и други негативни елементи. Това може и не го прави, но ще повлияе на резултата. Как да направя клизми за отслабване - прочетете тук.

Такава сложна диета оправдава резултата, за една седмица можете да отслабнете с 3-7 кг, не е лошо, наистина! Диетата може да се използва на всеки шест месеца, но не по-често.

Подготовка на зърнени храни за диета

Много е важно и как да готвите овесена каша. За да направите това, трябва да използвате специална рецепта за подготовката им. Подготовката на зърнените храни е най-добре в деня преди деня, в който трябва да използвате тази или овесената каша. За да направите това, изсипете една част от овесената каша в контейнер и я напълнете с три части вода, след това я поставете на огъня и я задръжте за около 5 минути, за да приведете овесената каша в кипене. Когато овесената каша е готова - ние я увиваме в топла кърпа и я оставете да се влива в продължение на 12 часа. Искаме да обърнем внимание на факта, че при приготвянето и консумирането на овесена каша не могат да се добавят подправки (сол и захар). Що се отнася до последния - смесен ден, трябва да добавите 2 супени лъжици от всеки вид зърнени храни и по същия начин да го готвите и да настоявате.

зърнени храни

Как да влезете и да излезете от тази диета

За да влезете в дадена диета е необходимо с разтоварения организъм. Съветваме ви да започнете да разтоварвате тялото си една седмица преди началото на диетата. За да направите това, трябва постепенно да елиминирате вредните мастни и висококалорични храни. В средата на седмицата можете да прекарате един ден разтоварване, и по-близо до уикенда, отидете само на ядене на здравословна храна. Храненето преди хранене на зърнени култури не си струва, тъй като това ще повлияе на резултатите.

Изходът от диетата трябва да бъде постепенно, в противен случай резултатите бързо ще отлетят. Постепенно въвеждате в диетата си други храни, гладко достигащи обичайната диета. След диета преразгледайте диетата си така, че да не натрупате отново тегло.

Share:
Comments