Господарка - е бъдещата съпруга или временно хоби?

Какво би станало, ако всички жени, които някога влязат в любовен триъгълник, биха могли да се съберат на един остров? Поне плътността на населението там ще бъде най-висока.

За съжаление, почти всички жени в този или този момент от живота са имали избор - да се борят за любимия си мъж или да напуснат. Колкото повече време изтече от този момент, толкова повече ще викате, че трябва да вземете ръцете си в краката си и да бягате. "Да, какво мислят мъжете за себе си?" Жените, които са съгласни с подобни нагласи, не ценят себе си! " Списъкът от аргументи ще бъде много по-кратък от броя на емоциите и солюбилизацията, пуснати във въздуха, в опит да се обяви независимост от такова мачо.

Но когато една жена разбере, че любимата й има някой друг, тя събужда такива бойци за щастие, че всеки освободител на войници до нея е страхливец и мързелив. Такава жена е готова за всичко. Затворете гръдта от куршума - не е въпрос, да спечелите сто хиляди милиона - сега ще започна, да стана добре за известно време и да не победя любимия си - ще се опитам.

Някои жени са наясно с присъствието на съперник, тъй като самите много честни мъже казват на всички с надеждата, че те ще бъдат по-ценени и уважавани за това. За съжаление, това често се случва, жените са готови да покрият любимата: не се обадете на определени часове, скрийте следите от срещите и направете всичко, само за да го забележите колко прекрасна е тя.

Тези жени са сервитьорки, могат да се мамят от факта, че самите те обичат такава връзка или да се убедят, че всичко това е временно, докато не направи избор. Прекрасни дами, дойде на вашите чувства, той няма да направи този избор сам! Това са мъжете, защо да се отречеш от удоволствието и да удариш главата си с излишни мисли, когато ХИМ е наред? Всичко ще свърши с факта, че ще ставате все по-ядосани, да свикнете и в крайна сметка да започнете да намалявате мъжа с факта, че е време той да реши. В същото време, те няма да обмислят вашите предишни заслуги, мъжете само избират съпругата си по телевизията за готвене на борш и почистване на апартамента. Те не са толкова глупави, разбират, че не винаги ще бъдете толкова съвършени, ще има скандали. Защо да промените шишето за сапун и дори за непознатото? За разлика от вече тестваната шила, която крещи по време на менструалния цикъл и се паникьосва поради разпръснатите чорапи. Всъщност, човек първоначално знае в каква роля той вижда: любовница или съпруга, но защо да се отречеш от удоволствието да те чувстваш мачо?

Между другото, всички говорят за това: "Сега не е време да си тръгнете, бихте казали вчера, но днес е като че ли тя счупи двете си ръце и челюстта", дори не мога да си представя как ще яде без мен? Не забравяйте, че ако човек иска - той ще направи всичко, а ако не, защо губи време по него?

Други момичета попадат в категорията, от която мъжете се опитват да скрият нещо. Мъжкият секс може да се смее на нашата логика колкото е необходимо, но когато става въпрос за взаимоотношения и любов, тогава всеки Шерлок Холмс нервно пуши отстрани, като се чудеше на разсъдъка на жените. Винаги знаем кога друг се появява на хоризонта, с изключение на момичетата "Остап Бендер", най-големите майстори на конспирация, от които има много малко. В категорията на pseudo-neznek често срещат съпруги. Вече имахте време да се възмутите: "Да, какви любовници?". Не се притеснявайте, колкото и груб да звучи, но каква е разликата в това коя страна да се брои: кой е първият, кой е вторият? Тези жени са в ситуация не по-добра от любовница. И много малко хора разбират, че враговете им трябва да се учат, а след това часът е неравен и вие може да станете временно хоби? Кое е по-добре: да запазиш мъж скандали и страхотен юмрук или ласкателност и нежност?

Коментари

Света 11/01/2016 Помнете, разбира се! Скандалите музик не държат
Share:
Comments