Да се ​​научим да дешифрираме "езика" на лилаво: какво да

Съдържание:

 • Комбинация от цветове с цвят на патладжан
 • С какво да носиш къса рокля?
 • С какво да носиш дълга рокля?
 • Обувки, аксесоари и декорации за рокля от патладжан цвят

Да кажем кой цвят е най-модерният, може би невъзможен. Цялата цветова палитра вече е в полза на дизайнерите. Но наскоро много от тях започнаха да обръщат специално внимание на цвета на патладжана в дрехите. Второто име е лилаво.

Това е много трудна сянка. Изглежда страхотно, но дори и малка грешка в комбинациите от цветове - а луксозната виолетова се превръща в нещо мрачно - буквално най-новото скърцане на вампирската мода. Страшен! Не искате да направите впечатление за един тъмен човек? След това трябва да овладеете науката как правилно да "служите" на патладжаните.

цветова гама

Успешното съчетание на патладжан цвят в дрехите зависи от това, какво сянка има вашата рокля. Нека си спомним: всъщност както зрели грозде, така и деликатни флора от магарета и тъмно синьо-лилаво истински патладжан на вашето легло градина са всички разновидности на този сложен цвят.

Violet е гореща смес от енергични, утвърждаващи живота червени и студени, рафинирани и спокойни синьо. Това е двусмислието, което обяснява трудностите, които жените срещат при избора на подходящи аксесоари за рокля от патладжани.

Между другото, все още не сме изяснили много важен въпрос: кой ще се облича? С брюнетките няма проблеми: те могат лесно да вдигнат дрехите си "тъмни патладжани" или да останат на светли нюанси. Плътната кожа и черна коса ще им помогнат да не "губят лице" в квартала на лилавото. Усложнена - блондинки и червенокосия. По принцип, огненокоси красавици също могат да си позволят почти всеки оттенък на виолетово, но само при условие, че кожата им е нежна, светлина, за която казват "порцелан".

Внимание руси дами! Те трябва да се пазят от тъмния патладжан, защото кожата им придобива сивкава или дори зеленикава сянка от квартала с нещо от този цвят.

Сините очи и сивооките блондинки трябва да се ориентират в дрехи (и в орнаменти) до най-деликатните цветове само с намеци от лилаво и най-добре е да са "наклонени" в розово.

Ако новата ви рокля е ясно проследена студена ноти, след това го комбинирате:

 • - с бял (крем);
 • - с черно;
 • - със сиво;
 • - със синьо;
 • - със светлосиньо.

комбинация от студен патладжан цвят, снимка

Топлата патладжан дава повече възможности за избор на компоненти. Тук можете да изберете например жълти и златни "съседи" за вашата рокля или да проведете серия от опити с червено и нейните нюанси. Всеки от червените нюанси, по-специално:

 • - Розово;
 • - Оранжево;
 • - тухла;
 • - терракотовый;
 • — бордо;
 • - Чери;
 • - червено, -

смело може да се включи в ансамбъла с пурпурна рокля, в която точните тонове са ясно проследени. Оригиналната комбинация от патладжан и зелено, особено тревисто-зелено.

комбинация от цвят патладжан с топли нюанси, снимка

Облечи мини-оцветена патладжан: какво ще облечем?

Какво се съчетава с къса рокля от лилави нюанси? Да видим как да изглеждаме като истински модалист. Тази рокля може да бъде обикновена рязана (например традиционна рокля) и сложна, необичайна (асиметрична рокля на една каишка). Мистерията и двусмислието на виолетовата линия позволяват различни експерименти.

 • Да предположим, че сте купили коктейлна рокля, чийто горни слоеве са от кадифе, а долният слой е от плътна коприна. Или в зоната на деколтето има ръкавни вложки върху ръкавите. Това ще изисква обувки на пета с отворен нос или сандали на висока фиба. Цвят на обувката: черен, сребърен, сив, бежов. В този случай, заедно с малка торбичка: метална със сребрист оттенък или с блясък.
 • Асиметричната мини рокля изисква най-обикновените класически обувки, защото голям брой сложни елементи визуално претоварват изображението. Тук може би ще бъде полезно за лодки или обувки на средна височина на елегантен фиби.
 • Облечете лилавите нюанси без ръкави или с къс ръкав, който едва покрива рамото, можете да носите с гривни. Може би ще бъде тъмносин, лилава широка гривна. Или може би ще изберете няколко тънки гривни от различни цветове.
 • Ако лилавата ви рокля е направена от плътна топла материя и е предназначена за есенни и зимни дни, тогава най-добрият спътник за нея няма да бъде яке, а палто. Роклята трябва да бъде или с еднаква дължина, колкото палтото или по-къса. Цветът на външното облекло е бежов, шоколадов, маслинен, черен. Същото (или със същите нюанси в детайли), нека е чанта. На този лък просто поискайте високи ботуши - или на петата, или навън. Те ще дадат необходимата строгост и пълнота на образа.

Рокля-цвят-baklazhan2 Обличане цвят-патладжан-3 Обличане цвят-патладжан-4

Максимално лилаво: дълга рокля от патладжан цвят

Вечерната рокля на луксозния лилав цвят означава създаването на малко загадъчен, мистериозен образ. Станете няколко часа загадъчен непознат и оставете околните мъже да ви привлекат вниманието.

Дългата рокля от патладжан може да бъде изпълнена под формата на рокля за принцеса: с плътно покритие и тучна пола, оформена от много рози, дантели и панделки. В същото време, той най-вероятно ще има отворени рамене и оръжие. Прекрасна версия на празничното облекло за дами и момичета с женска фигура от типа "круша"! Добавете към роклята аксесоари. Обувки в този случай не е задължително да са на високи токчета. Можете да вземете обувки и по-удобно: в балетните апартаменти. Опитайте се да изберете обувки от черни или плътски цветове.

Това е интересно! Обърнете внимание на друга версия на дълга пурпурна рокля, която е подходяща за почти всеки: гръцкият стил.

Как изглежда тази рокля? Неговата отличителна черта е липсата на талия. Вместо това поясът обгръща зоната под гърдата.

Ако такава рокля е решена да носят руса блондинка, нека се съсредоточи върху най-деликатните нюанси на патладжаните. Този цвят все още е познат на всички жители на нашите прозоречни первази и балкони - обичайните скромни виолетови.

Тъмните момичета ще отидат с лека сянка и дълбоко пурпурен цвят. Ако решите да поставите такива дрехи за сандали с плетени каишки, изображението ще се окаже наистина гръцко.

Рокля-цвят-патладжан-5 дълга рокля от патладжан цвят, снимка Рокля-цвят-патладжан-7

Най-добрите "сателити" на патладжана

Каквото и да е вашата рокля, трябва да помислите върху останалата част от екипажа и да не забравите за подходящия грим, прическа и маникюр.

Всички тъмни нюанси на виолетовата тъкан предполагат светъл, забележим грим. Боядисвайте миглите, нанесете сенки на клепачите - можете да треперите. Червилото, разбира се, също трябва да има богат цвят. Тук всичко зависи от сянката на вашата рокля - колкото е по-тъмно, толкова по-изразително е лицето. Една светло лилава рокля "ще се съгласи" с грима "a la natyurel".

Прическата също може да бъде различна. С вечерната рокля, под която ще носите любимото си огърлица от скъпоценни камъни, златни обици или златна верига със сложно тъкане, трябва да построите нещо съвсем оригинално на главата си, макар и трудно в изпълнение. Приятни прически или асиметрични прически. Леката лятна рокля, изработена от течащи тъкани, е по-малко взискателна: тук можете просто да разтваряте косата, да ги настърквате безгрижно с ярки барети или къдрици на големи косачки за коса.

Това е важно: лилавата рокля изисква маникюр.

Най-подходящи са розовите и бежови лакове, традиционният френски маникюр ще бъде добър, който идеално "придружава" благородната лилава.

За много тъмни нюанси можете да опитате да направите сребърен, златен, бургундски или черен маникюр. Също така ще бъде хубаво да съчетаете два нюанса.

Рокля-цвят-патладжан-8 Рокля-цвят-патладжан-I Рокля-цвят-патладжан-10 Рокля-цвят-патладжан-11 Рокля-цвят-патладжан-12 декорации за рокля от патладжан цвят, снимка аксесоари за патладжанска рокля, снимка чанти за патладжанска рокля, снимка

Роклята на патладжан цвят може да ви отдели от тълпата и по чудо се превърне в красив непознат, похвали от поетите на всички времена. Но за това е необходимо да се "направят приятели" със сложен виолетов цвят, да се разбере неговият "характер" - само тогава той ще играе с всичките си аспекти.

Share:
Comments