Супи за отслабване

Супата е истинска диета. Ако отслабнете, никога не се отказвайте от първия. Много програми за супи се основават на супи: диета на супа от Бон, диета с луканка, течна диета. Както един известен специалист по хранене каза: "В супата няма калории", точно от това, от което се нуждаем. Супи за отслабване

Основното предимство на супите е, че с ниско съдържание на калории те бързо се насищат. Част от супата съдържа не повече от 150 kcal, но заема много място в стомаха и не ни позволява да ядем твърде много. Хората за отслабване често седи на някои салати, без да подозират, че чинията на зелената супа след салата не само ще навреди на фигурата, но и ще запълни стомаха.

По-добре е супата да се нажеже, защото топлите ястия дават по-голямо чувство на ситост. Ако отслабнете, опитайте се да ядете леки зеленчукови супи по-често. Използвайте естествени подправки, за да направите тази диетична храна наистина вкусна.

Що се отнася до богатите месни бульони, те не са много полезни. Днес птиците и животните се отглеждат с вредни химически добавки. Тяхната концентрация в костите на животните е особено голяма. По време на готвенето всички вредни вещества преминават в бульона, така че първата вода трябва непременно да се източи след варенето.

Идеален обяд за отслабване - голяма част от зеленчукова салата, купа супа и за горещо месо или риба с гарнитура от кафяв ориз или печени зеленчуци.

Например, върху детоксикационната салата от зеле, на първия лек хранителен борш, а на втория - моркови със зеленчуци.

Рецепти за супи за отслабване, които можете да намерите в нашата специална секция от хранителни първа курсове.

Share:
Comments