Овес за отслабване: най-добрите рецепти

Възможно ли е да се яде и да се губи тегло по едно и също време? Разбира се, важно е, какво е и в какви количества. Темата на нашата статия е дали овесът е добър за отслабване! Така че, ако сте фен на английската традиция да ядете овесена каша, информацията по-долу ще ви помогне.

Овесена каша, сър?

Овесена каша диета гордо маршове по целия свят и е известен с неговата ефективност и полза за тялото. Работата е, че крупът помага за пречистване на тялото от токсини и токсини, нивото на холестерола намалява, освобождават се свободни радикали. Дори хора, страдащи от стомашни заболявания, могат безопасно да седнат на овесена каша. Теглото намалява, а с това се подобрява здравето и дори кожата изглежда по-свежа и здравословна.

Но бъдете готови да покажете силата и издръжливостта, защото това е моно диета, т.е. трябва само да вземете овесена каша и да не пиете английски чай.

Дозировка диета на овес-

Диетата трае около седмица, може би малко повече. Яжте само овесена каша и други продукти, разбира се, от овес. Пригответе каша във водата. Можете да ядете само прясно пюре овесена каша. Но можете също да изсипете люспи вода при стайна температура, а след 12 часа без никакви допълнителни манипулации има каша. Хранителните специалисти казват, че това е още по-полезно.

Ако водата изобщо не вдъхновява, заредете с мляко. Кашата може да бъде приготвена от натрошени люспи. Изберете вашия вкус. За закуска за промяна, добавете сушени плодове, но в малки количества. Изберете сини сливи, за да можете да разрешите проблема с запек, което понякога се случва с диетата с овесена каша. Забравете сол и захар. Вашето кредо е просто каша!

Овесът за отслабване е отлично средство за лечение, но включва използването на голямо количество течност: чай във всичките му форми и, разбира се, вода. Въпреки това, можете да пиете само между храненията.

Яжте колкото можете. Ефектът от намаляването на теглото ще бъде страхотно, дори ако порциите са големи!

Отвара от овес за отслабване

НО, преди да започнете да "овес", струва си да почистите тялото. За това овесът ще бъде перфектен, защото отслабването на нещо е просто незаменима. Така че, написваме рецептата:

  • - През нощта 4 супени лъжици овесена каша се излива студена вода в обем от 1 литър. Сутрин овесено брашно се вари, докато се получи желираната маса (около час). След като вземете отвара, не се препоръчва да ядете следващите 5 часа, но след този период преяждането също не трябва да бъде.
Бульон от овес помага за почистване на тялото и отслабване!

Бульон от овес помага за почистване на тялото и отслабване!

Нека да обобщим резултатите

Какво е добро за тази диета е, че е добре за цялото тяло. Душата на жената като цяло ще остане в неописуем екстаз от прекрасна талия и тънки крака! Да, и е лошо, че тялото ще се укрепи и тонът ще се повиши.

Плюс това на тази диета си заслужава да се обръща внимание на онези хора, които вече са опитали много диети, но няма и няма да имат положителен ефект. Опитайте и се уверете, че овесът може да направи чудеса!

Къде да започнем?

Но не бързайте да си купите цял овес склад. Преди всичко, трябва да се консултирате с специалист, който може обективно да прецени ползите от овесена диета за тялото ви. Вероятно е за вас, че всички описани плюсове не работят. В края на краищата, не искате да навредите на вашето здраве?

Перфектната фигура на Шерлок Холмс

Запомни стари филми за Шерлок Холмс. Кажи ми, забеляза ли си гънките му от мазнини и издути коремчета? И защо? Може би това е въпрос на овесена каша, която известният детектив с удоволствие яде. Е, не забравяйте за изключителните способности на Шерлок и той не се оплаква от здравето си ... Дами, къде сте? Подушавам овесена каша. Добър апетит и диета!

Share:
Comments