Дима билан преминали теста за наркотици

Дима Билан, който наскоро беше в центъра на скандала с Тимати, предаде текста за наркотиците. Това беше направено от певицата с единствената цел да разсее спекулациите за неговата наркомания, която по никакъв начин не оставя някои от колегите си. Позоваването, което вече е на певеца, на ръцете на продуцента й, Яна Рудковская, побърза да обяви това.

Според Яна Дима издържа теста, за да докаже чистотата на репутацията. И той успя - резултатът от анализите е отрицателен.

Едва по-рано подобен тест е изтекъл и подбудителят на скандалния рапър Тимати. Главният нарколог на Министерството на здравеопазването Евгений Брайън, който наскоро обяви необходимостта от преминаване на такъв тест към всички местни изпълнители, заяви, че Timati получи отрицателен резултат от теста. Тогава Билан отказва да направи лабораторен кръвен тест, който, естествено, беше тълкуван недвусмислено.

Сега, когато ситуацията се изясни, Яна Рудковская заяви, че текстът за наркотичната зависимост може да бъде представен само доброволно и никой няма право да накара някой да направи такива тестове.

Share:
Comments