Пилешка гърда със зеленчуци за отслабване

От всички видове месо, най-подходящата за отслабване е пилешкото гърди. Мазнините в него не са достатъчни и много протеини. Пилешките гърди лесно се смилат, без да се зареждат стомаха ни. В комбинация с пресни зеленчуци, без масло, без хляб, това е прекрасен диетичен продукт, който можете да ядете безопасно, докато се храните, без да се страхувате да станете по-добри.

пилешки гърди за загуба на тегло

В 100 грама пилешки гърди - 150 ккал. Това е калоричното съдържание на чисто бяло месо, без кожа. Тук кожата е съставена изцяло от мазнини и за нискокалорична храна не е добра, затова тя трябва да бъде премахната. Само за това трябва да бъде преди да готвите, а не след това, когато мазната черупка вече е имала време да пусне соковете и да се поглъща от вашата хранителна чиния.

Протеинът в гърдата съдържа повече от други видове месо - в 100 грама гърди до 30 грама протеини. Освен това протеинът от пилешко филе съдържа всички основни аминокиселини, което означава, че той прави една оскъдна диета, която е пълна и балансирана.

За високо съдържание на ценни аминокиселини и ниско съдържание на калории, варицела е много любители на културисти. В ежедневното меню те се превръщат в постоянно ястие, същото като извара и протеинов коктейл.

Важно е да не бъркате пилето с други части от птичи крака и крила. Те са мастни и не са подходящи за диета. Ако месото не може да се яде на ръка, без да се развалят няколко салфетки, то не може да се нарече хранителен.

Яжте пилешка гърда за обяд и вечеря. Пригответе го без масло - пържете филетата на грила, нагоре на въглища, печете във фурната или на въздуха. Сервирайте гърдите със зелени зеленчуци и леки сосове - satsebeli, червена боровинка, соя. Ако използвате сметана с мастни сосове, опитайте се да го поставите малко - не повече от една чаена лъжичка. И, разбира се, няма галета. Пилешките късчета не са диетични храни изобщо.

Share:
Comments