L-карнитин мазнина горелка

Левокарнитинът (или по-обичайният L-карнитин) е вещество, свързано с витамини от група В. Той естествено разгражда мазнините и ги превръща в енергия за настоящите нужди на тялото.

L-карнитинът присъства постоянно в нашето тяло, но с възрастта то напуска и често липсата му пречи на тялото ни да обработва мазнините и да намали теглото си.

L-карнитин-500 силен плюс 60-капачки - 774-B

Както всяко вещество, подобно на витамин, карнитинът влиза в тялото ни с приема на храна. Самото име L-карнитин (l-карнитин, L-карнитин) идва от латинската дума "carne" ("meat"). Дневната доза от това вещество се съдържа в 300-400 грама сурово говеждо. Целият проблем е, че при топлинната обработка по-голямата част от карнитина изчезва. Между другото, тъй като веществото е в месото, вегетарианците изпитват сериозния си дефицит. В същото време L-карнитинът подпомага възстановяването на тъканите и предотвратяването на сърдечни заболявания.

Днес L-карнитинът е един от най-популярните хранителни добавки, които насърчават загуба на тегло. Съвременната диетология официално признава ефективността на L-карнитин като вещество, което активизира метаболизма на мазнините. Освен това тя е включена в много хранителни формули и заместители на кърма за кърмачета като незаменима аминокиселина - това, което не е доказателство за безопасност?

L-карнитинът се предлага под формата на желатинови капсули или течности. Контейнерът от синтезиран карнитин с добро качество в капсулите струва от 300 до 5000 рубли, в зависимост от количеството и дозировката. В течна форма, L-карнитинът е по-скъп.

Липсата на противопоказания, нежелани реакции и синдром на пристрастяване кара човек да повярва - пред нас е наистина идеалното лекарство срещу наднорменото тегло. Всичко наистина би било толкова добро, ако не за един ", а".

"Но" е много важно. Важно е да знаете как да приемате L-карнитин и да го направите правилно. Ако направите това безразсъдно, няма да има резултат. Особено искам да предупредя част от нашите читатели, които вярват, че ще седят на дивана и ще ядат хляб, а в този момент L-карнитинът ще изгаря мазнините. Не, това не работи по този начин.

L-карнитинът превръща подкожната мазнина в храненето на мускулите и мускулите искат такова хранене само след аеробни, т.е. изгаряне на мазнини. Прочетете отново отново това изречение. Сега ви е ясно, че приемането на тази хранителна добавка има смисъл, първо, след аеробно упражнение (както е описано в линка по-горе), и второ, на фона на диета с намалено съдържание на калории.

Моля, не забравяйте, че хранителните добавки не са магически хапчета за отслабване, които магически избухвате и естествени помощници на тялото, благодарение на които ще отслабнете по-бързо, отколкото без тях.

Share:
Comments