Пет съвета как да победите мързеливостта и да отидете за

Кой от нас не би искал да се грижи за себе си и поне да промени нещо в живота си за по-добро? Става дума за спорт. Най-трудното е да се включите. Но този проблем е преодолим, ако се придържаме към следните съвети:

Първо на Съвета

Спрете избора си на спорта, който ви харесва. За да не се насилвате, класовете трябва да са забавни. Това означава, че не се насилвайте да бягате, ако искате нещо друго.

Съвет на втория

Отивате в салона е по-забавно и по-лесно от фирмата, така че потърсете приятел, а дори и няколко, и отидете в спорта заедно. Не се притеснявайте, ако вашите съотборници правят нещо по-добро. Опитайте се да ги настигнете или да ги преодолеете.

Съвет на третия

За да изключите спорта от всеки случай, незабавно да получите скъп абонамент или да платите за няколко сесии с личен треньор. Във фитнес залата ще трябва да ходи, защото парите вече са били изразходвани.

Четвърти съвет

Не искате да си купите абонамент? Вземи красиви спортни дрехи. Ако се харесате в себе си, ще искате да го използвате по-често. Освен това, колкото повече средства се изразходват, толкова по-често ще има желание да ги изработи.

Съвет пет

Отидете до всяка социална мрежа и разгледайте снимките на вашите колеги, особено тези, които са в отлична форма. Определено се правят. Е, ако всички те са "мазни крави", тогава определено не е нужно да изглеждате така. Не се оплаквайте, че нямате време, имате семейство и т.н. Просто отидете за спорт.

Коментари

Василий 06/23/2016 Съгласен съм с Анатолий. Нямах нищо за спорт, освен за наранявания. Не видях никакви пари, въпреки шампионата в света. Така хората разграждат живота си, разказвайки си "всичко е за здраве". Спортът е вредно за здравето и е по-добре да не започваш да изискваш от себе си това, което не е сигурно. Започнете малък: най-безопасният начин винаги е най-подходящ. Анатолий 19.12.2012 Предложението за спорт е абсолютна глупост. Спорт (това постигане на максимални резултати, конкуренция) няма да добави здраве, а напротив. Здравословна е физическата култура. Изразът "физическа култура и спорт" е подобен на израза "животни и кучета", защото спортът е част от физическото възпитание, насочено към постигане на крайни резултати, което е вредно за здравето, но носи слава и пари. Изразът "аматьорски" спор очевидно предполага физическо възпитание, т.е. без крайни натоварвания.
Share:
Comments