Кой е загубил тегло с прескачане на въже? отзиви

Всеки знае, че спортните игри помагат да се укрепи здравето и да се подобри фигурата, но не всеки иска да ходи на спортни или фитнес зали. Но в края на краищата, упражнения може да се направи у дома! Например, прескачайте с изскачащо въже. Вероятно много от детството обичаха приятелите и приятелките си да играят с прескачащо въже, но в по-зряла възраст, когато всеки път, когато се намерят излишни килограми, въжето за отслабване ще бъде добър инструмент.

Как да изберем скачащо въже?

Разбира се, трябва да започнете с въже. Правилната дължина на въжето вече е наполовина успешна. Така че, сгънете въжето наполовина, хванете дръжките му и ги поставете на гърдите. Ако скачащото въже докосва пода, това е идеалната опция. За тези, които не искат да провеждат експерименти, вече има преброени данни (височина: дължината на въжето):

  • — До 152 см : 210 см
  • — 152-167 см : 250 см
  • — 168-183 : 280 см
  • - Повече от 183 см: 310 см

Как и колко да скочи, за да отслабна?

Избрано е въжето, е време да започнете упражненията. Не е необходимо да прескачате първите няколко часа в продължение на няколко часа, започнете с 10-15 урока на ден. Първо, пробвайте прости скокове - на два крака, след което последователно се приземи на единия или на другия крак (вървят на въжето). Така че първите няколко дни ще преминат. Постоянно постепенно увеличавайте натоварването, започнете да скачате на единия крак, както и завъртете въжето не само напред, но и назад.

Резултатите няма да ви държат чакащи. Само си представете - само за 15 минути интензивно обучение, около 200 калории се изгарят! Можете да отслабнете бързо и качествено. И ако има възможност да се съчетаят упражнения с някакъв вид не-изтощителна диета или просто правилно хранене, тогава килограмите ще се изпарят от скокове и граници.

Какви мускули се тренират при скачане с въже

Какви мускули се тренират при скачане с въже

По други въпроси това е само една теория. Това пишат жените, които вече са тествали въжето. Така че, прескачане на въже за отслабване, отзывы:

  • Екатерина, 26 лет

Търсех различни начини да отслабна, по-специално седях на различни диети, но в крайна сметка разбрах, че няма нищо по-хубаво от спорта. Във фитнеса аз съм срамежлив да ходя, затова реших, че ще започна да скачам у дома с прескачащо въже. Първата седмица не можах да направя повече от 5 минути на ден, а краката ми само захапаха. Но тя премина достатъчно бързо, особено, тъй като имаше огромно желание да отслабнете. Сега (един месец по-късно) правя един час на ден. Момичета, жени, повярвайте ми - това е лесно и ефективно. Първо, отслабнах пред очите си и второ, недостигът на въздух изчезна, докато се изкачвах по стълбите. Аз съветвам всички!

  • Елена, 32 года

Разбира се, фактът, че прескачащото въже е добра възможност, знаех от дълго време. Но винаги бях твърде мързелив, за да започна класовете. Под натиска на съпруга й, ние все още купихме това чудодейно прожектиране. И двамата започнаха да учат. Няма да повярвате, че за един месец съм спаднал с 9 кг и той вече е с 11 кг! Понякога е твърде мързеливо, за да скочи, но ние се подкрепяме един друг и заедно се стремим да станем тънки и по-млади!

  • Анна, на 20 години

Не мога да се нарека дебела, но винаги съм била момиче, което е повалено, така че реших не толкова отдавна, че е време да се борим с омразните калории. От всички възможни начини, решили да изберат въже за загуба на тегло. Какво мога да кажа? Една седмица и дори два резултата, които не видях. Но, както се оказа, просто не направих много. Мислех, че 5 минути на ден е достатъчно и ще се случи чудо. Но не! Прескачането на въже е ежедневна работа. Сега спрях да ям след 6 и аз правя 1000-3000 скокове два пъти на ден с прескачащо въже. Вече се чувствам много по-добре, по-лесно, по-свободно. Сигурен съм, че резултатите скоро ще бъдат ясно видими.

  • Анастасия, на 24 години

Момичетата, повярвайте ми, загуба на тегло с прескачане на въже е чудо! Отслабвайте бързо, вие сте красавици. Най-важното - не бъдете мързеливи и се подгответе за това, че ако не направите спорт, тогава за първи път мускулите ще викат, болят и бръмчат. Ако можете да го издържате, ще бъдете възнаградени изцяло!

Share:
Comments