Как действа иглата на mukhina

Прилагането на известната "златна игла" обещава лесна загуба на тегло, без никакви усилия. Всичко, което е необходимо, е само да поставите иглата и да изчакате резултата. Но наистина ли е толкова просто?

Така че изглежда като игла Flyweight за отслабване

Методът за намаляване на теглото "Златна игла", създаден от лекаря-акупунктура Мариат Мукина - един от най-противоречивите методи за отслабване.

Иглата на Mukhina засяга биологично активните точки на ушната мида, свързани с хипоталамуса. Съществува икономична инхибиране на глада чрез центровете на мозъка - поради това апетитът на пациента е значително намален, вие ядете по-малко и отслабвате.

Как иглата лети?

Техниката е научно базирана: със степента на кандидат на медицинските науки Мариат Мукина публикува повече от четири десетки произведения, посветени на коригирането на наднорменото тегло.

В допълнение, ефективността на излагането на активни точки се потвърждава на най-високо професионално медицинско ниво. Акупунктура или рефлексология е един от най-популярните методи за рехабилитация, например в професионалните спортове.

Опростеността и безопасността на използването на иглата привличат пациентите: не се изискват хирургични или други интерференции. Иглата от злато на 750-ия тест се инжектира в определена област на ушната мида и иглата действа едновременно на две акупунктурни точки, отговорни за работата на т.нар. "Център на апетита" в мозъка.

Материалът е избран не случайно - според рефектолозите практикуващите злато имат селективна проводимост на слаби електрически сигнали и "погасяват" командите на "апетитния център" на нивото на хипоталамуса.

Прилагането на "златната игла" няма процедурен характер - тя е установена за достатъчно дълъг период (до шест месеца), необходим за постигане на желания резултат.

По време на лечението не е необходимо да се приемат никакви химически лекарства, което е и едно от предимствата на техниката.

Тайната на иглата

И сега е време да споменем недостатъците. По-скоро не толкова за недостатъците, колко да предоставим информация за размисъл. "Златна игла" дава добри резултати - това, както се казва, е научно доказан факт. Независимо от това, има интересна точка, която широката общественост не е наясно.

Например, "комплектът" с игла включва специална "бележка" или по-скоро цяла хранителна програма, спазването на които при монтажа на игли са много взискателни.

Основните му принципи са отказ от алкохол, шоколад, захар, хляб, късна вечеря, мазнини и брашно. Можете да ядете само по строг график, като използвате възможно най-много зеленчуци, нискомаслено извара и храни богати на фибри (трици). Пийте - поне 2 литра вода на ден ... Това ви напомня ли нещо? Ако не, погледнете отново - пред вас е най-класическата нискокалорична диета и доста трудна.

Какво казва самата Мукина

Това не се опровергава дори от самата Мариат Мукина: "Иглата блокира прекомерния апетит, но самият пациент трябва да свикне със здравословната храна и начина, по който се приема - само по този начин е възможно да се постигне и поддържа положителен резултат".

Вследствие на това възниква веднага въпрос, който уви, остава без отговор: "Самата игла има ли някакъв ефект върху постигнатия резултат или, ако спазвате подобна диета, може да отслабнете без нея?"

На второ място, цената на инсталирането на "златните игли" е много висока - това обаче е разбираемо и лесно се обяснява. Всъщност защо трябва да се предоставя изключително, изключително ефективно обслужване на ниска цена?

Освен това, ако програмата на "златната игла" също включва допълнително изтегляне на "свободната" кожа след отслабване с помощта на рефлексотерапия.

Но се опитайте да отговорите на въпроса: струва ли си да плащате много пари за това, което можете да получите безплатно? В края на краищата, всичко, което трябва да направите, е да опитате малко: добавете към горните диети физически упражнения и ще получите много желана тънка фигура и затегнала кожа.

Share:
Comments