Джинджифил за отслабване

Приложете джинджифил за отслабване сега се препоръчва във всички форуми, и съвсем правилно. На всеки, който се опитва да възстанови тялото си, да го свикне с некалорична храна, да достигне ново ниво на метаболизъм и да отслабне, е много полезно редовно да пиете натурален чай от джинджифил.

джинджифил

Коренът на джинджифил вече може да бъде купен във всеки супермаркет, но ние често минаваме от сивия ясен корен и абсолютно напразно. Джинджирът е ценно лечебно растение, което съдържа етерични масла, витамини и активни вещества, които могат да изтласкат тялото ни, като му помагат в труден процес на отслабване.

Купете корена на джинджифила и започнете да го добавяте ежедневно към чай. Чай от джинджифил ще облекчи умората, ще потисне апетита, ще помогне за премахване на токсините и най-важното, че е толкова необходимо, за да отслабнете, ще ускори метаболизма ви и ще увеличи консумацията на калории.

Рецепти за чай джинджифил за загуба на тегло:

Зелен чай с джинджифил

- Изсипете зеления чай както обикновено и добавете половин лъжица фино нарязан или настърган корен на джинджифил на една чаша. Оставете да се варят, пийте с парче лимон (не е задължително).

Бульон от джинджифил

- Нарежете на малки парчета джинджифил корен (2 супени лъжици), изсипете във вода (500мл.) И се вари в продължение на 15-20 минути. След това охладете до стайна температура.

Джинджифил с мед

- Фино нарязан корен на венците врязва във вода в продължение на 15-20 минути. Изцедете бульона през марля. Добавете мед (с изчисление от 200ml / 1ch.).

Джинджър чай е най-добре да се пие половин час преди хранене за 200мл. Можете да направите чай за целия ден и да го съхранявате в хладилника. Основното нещо, не забравяйте, че чаят не е магическа отвара, след като го пиете, внезапно губите тегло. Както всяка хранителна добавка, чаят от джинджифил е ефективен само на фона на диетичното хранене.

Share:
Comments