Диета за сладък зъб: шоколад, банан, карамел, грозде и мед

Добре е за тези, които, след като са решили да загубят купчина от десет екстра паунда, са толкова укрепени в стремежа си да не направят нито една стъпка от желаното! Но повечето от нас, слаби и много уязвими жени, нямат воля да пуснат сладкиши и кифли!

Как да отслабвам сладък зъб, ако има толкова много изкушения наоколо?

Жените, които решат да отслабнат чрез диета, основана на намаляване или пълно премахване на сладките и печени продукти, са изложени на по-голям риск от падане и връщане към предишната си диета. Много по-ефективно е диетата, която не забранява напълно да се откажат от "вредните" екстри, "Кремъл", "нискокалорични" - те ви позволяват да се поглезите малко сладко.

Сладките крака, които имат голямо удоволствие да поглъщат сладкото, ги включват в метаболизма си, защото предизвикват повишено съдържание на серотонин, без което те могат да се чувстват нещастни.

Според изследването, някои хора са много по-чувствителни към толериране на отхвърлянето на сладки, недостиг на въглехидрати ги причинява рязък спад в настроението, което обикновено се влошава следобед. В тази особеност се крие неразбиращото желание, което ни кара да търсим нещо сладко преди да заспим. Освен това, до вечерната психологическа защита, която ни предпазва от падане, е значително намалена - ние сме уморени от работа всекидневния живот, проблемите и просто уморени. Приемането на други видове храна не утолява тази жажда. В допълнение, серотонинът е включен в процеса на овулация, така че липсата на сладост в определени дни от месечния цикъл предизвиква непреодолимо желание незабавно да се поправи ситуацията. Така че как да бъдете, как да отслабнете сладкото зъб, което е трудно да се справи с тази жажда за бонбони?

От тази ситуация има изход - има няколко специални диети за сладки зъби, като шоколад, банан, карамел, мед и грозде.

Веднага направете резервация: всички те са краткосрочни и здрави, но не ги карат да страдат от пълна липса на въглехидрати, а сладкият зъб лесно се прехвърля.

  1. Шоколадовата диета включва консумирането на 90 грама тъмен шоколад, разделен на три хранения, по време на който се консумира шоколад и се пие много зелен чай, кафе без захар (това е възможно при обезмаслено мляко). Общото количество течност трябва да бъде около един и половина литра.
  2. Банан диета ви позволява да ядете три банани на ден и да пиете същия брой чаши мляко, то трае само три дни и всеки от тях "отнема" един килограм наднормено тегло. Млякото може да бъде заменено със същото количество нискомаслено кисело мляко.
  3. Sladkoyzhkam, реши да отслабнете, ще има хапче и карамел диета - в един ден можете да ядете 75 грама бонбони (monpancier). Психолозите съветват да ги яде по време на пристъпи на глад, чувство за спад на силата или настроението. Една по-пестяща версия на диетата приема балансирана диета до четири дни, а след това взема близалките вместо останалите ястия. С такъв "сладък живот" можете да загубите до 5 кг на седмица.
  4. Компенсация за липсата на сладка може да се наблюдава от гроздовата диета, която наситени въглехидрати и ви позволява да поддържате добро настроение: в първия ден трябва да ядете 0,5 кг, във втория -1,5 кг, в третата -2 кг. Очакваната дневна порция е разделена на пет приеми и се консумира с два литра течност (зелен и билков чай, минерална вода).
  5. При спазване на диетата с мед, всяко хранене трябва да бъде допълнено с чаена лъжичка мед (три ястия). Цялата основна диета трябва да се планира така, че в състава й да преобладават млечни продукти с ниско съдържание на мазнини и зеленчуци (с изключение на картофите). Можете да използвате кисели сокове, плодове и цитрусови плодове, особено лимон. Частите трябва да бъдат малки, не повече от 200 гр. За три дни се губят до 3 кг.

След победата над излишните килограми не е необходимо незабавно да се върнете към нормалната диета - опитайте се да се придържате към правилните храни и да не се наклоните на сладкото!

Share:
Comments