10 продукта, които трябва да бъдат изключени, за да отслабна

За да отслабнете, трябва да промените диетата си, знаете това. Ние ще продължим и ще продължим, просто се опитайте да изключите десетте най-вредни продукта, които ни пречат да станем тънки. За да разберете имената на тези продукти, не е нужно да изпращате SMS към Елена Малишева, но ще трябва да разберете какви са "простите въглехидрати" и "нивата на захарта".

Обикновено наричани въглехидрати, които са незабавно разделени от тялото и депозирани като мазнини. Такива въглехидрати драстично повишават нивото на захар в кръвта. Тогава захарта капки рязко, и отново искате да ядете нещо вредно. Всички тези, които губят тегло трябва да се опитат да поддържат нивото на захарта на постоянно ниво, което не позволява остри скокове. В противен случай, спрете да не работи.

Така че, за да отслабнете, трябва да изключите

1. Чипс и нагош

Любима закуска на всички тийнейджъри и някои момичета в труден период от личния живот, идеална смес от прости въглехидрати и мазнини. Тази комбинация е истинско лекарство за нашия мозък, което, след като веднъж се опитваме, не може да спре. А чиповете също предизвикват завладяване на соленото сладко.

Вяра: дайте на врага

2. Торти с маслен крем

Как е рожден ден без торта? Рожден ден с приятели толкова пъти в годината ... Всъщност тортата е ужасяваща за вредността на продукта. Бяло брашно и бяла захар повишават нивото на глюкозата в кръвта незабавно. Инсулинът на здрав човек рязко "намалява". Тялото отново иска захар, а човекът чувства необходимостта да яде нещо сладко отново. "Задръжте бързам" може да протеинови закуски, но това, както знаете, не засяга калоричната закуска.

Вяра: половин парче торта с чифт парчета нискомаслено месо нарязани, не повече от 1 път на месец. Но ако вашите проблеми с теглото са сериозни, изберете по-правилни десерти, например, плодова салата.

3. Хамбургери

Скептиците ще възкликнат: "Но на същото място месото съдържа протеин, който е толкова необходим за отслабване". Да, и напитката "Jupi" идва от 90-те - почти същата като чаша прясно изцеден сок. Всички храни за бързо хранене съдържат натриев глутамат и подобрители на вкуса. М. Гаврилов пише, че тези вещества от какъвто и да е пластелин ще направят такъв бонбон, че ще го изядете часове ... Докато спрете да скачате в дънки.

Вяра: Отново срещу врага

4. Колбаси и колбаси

Тези продукти съдържат не само любимите ни овкусители, но и генетично модифицирана соя. Вредно, пристрастяване мрачен коктейл. Вземете по-добро парче прясно месо и запържете със зеленчуци.

5. Ядките са осолени

Тук целият "чип" или в сол, или в сладка глазура. Съответно, след сладката ще искате солена и обратно. Така че нашите вкусови пъпки са подредени. В крайна сметка, ние преяждаме самите ядки, и след края на пакета, други продукти, особено ако не можем да различим между глада и жаждата.

Вяра: яде няколко ядки - измийте зъбите си или дъвчете мента. И е по-добре да имаш лека закуска с сурови яйца, които се продават на същото място като осолените.

6. Алкохол

Почти всеки алкохол е враг на човек, който се опитва да отслабне. Не става въпрос за калории или дори за "удари в черния дроб". Алкохолът ни помага да "оставим спирачките" и да започнем да ядем всичко, което идва на ръка. В същото време ще бъдете абсолютно сигурни, че приемате здравословна храна, като ядете втора чиния от чипове или същите ядки.

Вяра: доброто сухо вино не "отсече на място", можете да го пиете за 120 мл за вечеря, богати на фибри и белтъчини. Но само ако наистина се нуждаете от това и ако сте сигурни, че ще бъдете ограничени до една чаша.

7. Млечен шоколад

Захар, мазнини, поздрави към семейството. А шоколадът се стопи в стомаха и, като се яде на бягането, оставя впечатлението, че всъщност не сме яли нищо. Ето защо много хора, които са неопитни в диетологията, считат млечния шоколад за лека закуска. С калорично съдържание, между другото, това е като 2-ходя диетична вечеря. А вечер след такава вечеря, определено ще ядете вечеря с 3 ястия, тъй като никой не е анулирал инсулиновата атака и захарта скокове в кръвта.

Вяра: заменете с горчиво или има 1 кутия след обилна вечеря, с добра способност за самоконтрол.

8. Пица, макаронени изделия със сирене

Комбинацията от лактоза, която е богата на обикновени сирена, и прости въглехидрати от бели брашно работи чудесно с нашето тяло. Само ние самите, тази "магия" е малко вероятно да хареса. Обикновено след табела макарони искате нещо такова. Или втора чиния от паста и парче пица.

Вяра: макароните трябва да бъдат цели зърна, а сиренето - без лактоза. Също така е добра идея да смените половин паста от макаронени изделия, например задушени броколи, за да усетите спокойно удовлетворение от храната.

9. Сандвич с масло и конфитюр върху бял хляб

Прости въглехидрати, захар, мазнини, високо калорични. И за мнозина това е храна от детството. Така се оказва, че там, където има една, има три, или дори всичките пет парчета хляб и масло.

Вяра: целият пшеничен хляб, а вместо сладко - цял сладък плод.

10. Сладка зърнена закуска

Най-обидно е, че те се намират като здравословна храна. Ако се съмнявате и не ядете чиния с мед топки, по-добре веднага да се смирите, че ще носите тези топки до вечерята. Много захар, прости въглехидрати, лека структура, бързо храносмилане. Празен стомах и много допълнителни калории. Повече зърнени култури?

Вяра: любов трици и плодове, ако ви харесва хрускам. И люспи е по-добре да не купуват изобщо. Когато са вкъщи, те имат свойство да ядат "под шума".

Изберете здравословни храни, гледайте за порции, в края на краищата повечето диетолози смятат, че хармонията и здравето са синоними.

Прочетете на:

  • Най-висококалоричните храни
  • 7 вкусни продукти за тялото на плажа
  • Как да ядете зеленчуци и да отслабнете
Share:
Comments