Сок диета от бръчки

Тази диета сок е описана подробно в книгата на лекар-naturopath Cheri Kalbom "великолепна кожа за 14 дни" ("бръчките почивка" Cherie Calbom) - се продава в озон.

Следвайки Норман Уокър, който, между другото, отиде толкова далеч, че да яде само сокове, и след него и други изследователи, които изследваха действието на натуралните сокове, д-р Калбом заяви, че прясно изцедени сокове, особено зеленчукови сокове, са уникален продукт за подобряване на здравето.

Те са в състояние да пречистят тялото от токсини, да го наситят с хранителни вещества и да спрат разрушаването на клетките и остаряването на органи, т.е..

Шери Калб казва, че след диетата на сока кожата се подмладява. В своята книга лекарят разяснява причините за стареене на кожата, бръчки, загуба на общ тонус и предлага цялостна програма за подмладяване на радикалната кожа, контрол на бръчките.

Програмата включва няколко етапа на последващо пречистване и възстановяване. Основното място в него се занимава с 14-дневна нисковъглехидратна диета, обогатена с натурални сокове. Лекарят препоръчва да се започне след еднодневна диета, състояща се изключително от сокове.  

Тази изрична диета, според автора, мобилизира тялото, го подготвя за основната сцена. Еднодневната диета със сок може да започне и да приключи програма за борба с бръчките. И можете да го използвате преди важно събитие, ако трябва да изглеждате малко пресни.

Диета за меню със сок

Така че за един ден трябва да консумирате само зеленчукови сокове, както и обикновена и минерална вода, топъл зеленчуков бульон и билкови чайове. Вечер в навечерието можете да ядете нещо светло, например, салата, облечена с масло или лимонов сок.

Растителният сок се приготвя в сокоизстисквачка. Под зеленчуков сок авторът разбира, че не е задължително да изстиска от един зеленчук, въпреки че това е полезно, и коктейл от зеленчуци, които ви харесват. Например, можете да поставите морков в сокоизстисквачка, малко цвекло, целина, магданоз, домат, брюкселско зеле, каквото поискате, и всичко, което върви заедно.

Ето еднодневен план за диета за Cherie Calb:

Сутринта

Билков или зелен чай с лимонов сок или топла вода с парче лимон и щипка лют пипер. Всеки зеленчуков сок или неподсладен плодов сок

Втора закуска Чаша вода или чаша билков чай ​​Всеки зеленчуков сок Чаша обикновена или минерална вода с лимон или витамин С на прах

Обед

Сок от осем зеленчуци или зеленчуков сок

Следобедна закуска

Чаша обикновена или минерална вода с лимон Топъл зеленчуков бульон или някакъв зеленчуков сок

вечеря

Чаша от зеленчуков сок или студена супа от авокадо с краставици или моркови

По време на един ден сок диета автор съветва да премине двудневен курс е сурова диета храна, също богата на зеленчукови сокове, а през следващите 14 дни, за да се съобразят с ниско въглехидратната диета, богата на суровини и храни и, разбира се, зеленчукови сокове. По време на диетата 14-дневно трябва да се пият всеки ден най-малко 8 чаши вода и се изключат от менюто си всички брашно и нишестени храни. Освен това не трябва да пиете алкохол, захар, заместители на захар, кафе. Авторът обещава, че в края на диетата не се разпознавате в огледалото. Подробности за всички етапи на пречистване и подмладяване, прочетени в книгата на Cherie Kalbom.

Share:
Comments