Моден плит в гръцки стил: как да тъкат

Косата от незапомнени времена се счита за специална "защита" от влиянието на чуждоезичното магьосничество. В Древна Рус момичетата са били охранявани от косата преди брака и нейното рязане се считало за най-голямата позор, приравнена на загубата на чест на момичето. Косата е използвана в магическите ритуали на вуду, правейки кукли от тях, след което контролират или увреждат човек.

В древна Гърция свободните и заможни жители на града носеха дълга коса, която ги отличава от жените от бедните имоти и обръснали или срязани роби. В една и съща прославена Гърция, свободната коса означаваше собственика си като жрица на това или онова божество. Така например, баканецът, който влезе в танцовата полузащита, се разтресе с развиващи се къдрици и стана като смъртоносна Медуза на Горгона.

Сложност, естественост, елегантност - всичко това е неразделна част от външния вид на цивилизованата жена, както в миналото, така и в настоящето. Както състоянието, така и външният вид на косата играят соло тук, защото необработената и разчленена дама вече не е дама, но съжалявам, че е скитник. Но дори и козметолозите и лекарите могат да диагностицират редица скрити заболявания дори чрез бърз преглед на косата на жената. Нашите "космически антени", както се наричат, се нуждаят от същата козметична и енергийна защита, за която момичетата са знаели в "тъмните времена".

До наши дни "примери" са прически от просветена Гърция под формата на статуи, барелефи и рисунки върху чиниите. Извити ключалки, падащи на горни рамене, плътни връзки, умело фланела и плитки. Между другото, за последния. Разбира се, това не беше дълги дебели кафяви кичури на пода, тъй като нашата славянски красавици момичета и тънки, сложен тъкат, "съпътстващи" горд дъщерята на главата на Афродита. До този ден гърнето в гръцки стил се счита за атрибут на женствеността и правилния избор на фризьорски салон. Тази странна прическа обаче не е толкова сложна, колкото изглежда на пръв поглед.

коса в греческом стиле, фото

Как да тъкат гръцки плитка?

"Как да плета гръцки плитка?" - питате. Технологията е съвсем проста и с правилното умение и неподправеното въображение такава коса може да се превърне в истински шедьовър на фризьор. Не забравяйте, че няма нищо невъзможно за човек ... с интелигентност, както казваше момичето от модата Верочка от "Сервизния роман". И така, ние сме въоръжени с необходимите инструменти и капка търпение.

Гръцки плюн, коса в гръцки стил, е подплатена по много начини. Най-простият е да направите панела от косата по ръба на челото, от едно удивително ухо към друго и да оставите останалата част от косата си свободна (в този случай трябва да поставите плетената плитка с невидими пръсти над ухото под косата си) или да завършите с обикновена плитка.

Една важна точка! При къса коса тази прическа не работи. Жалко е, но жените с прически ще трябва да търсят нещо различно. Но за дългите къдрици, независимо дали са прави или къдрава коса, гръцкият плик е алтернатива на обикновена прическа за работа и излизане. Разликата ще бъде само в сложността на тъкането на тази плитка и времето, прекарано.

Начини как да плетете гръцки плитка могат да бъдат намерени в огромна сума, но има няколко "унифицирани" препоръки. Плюш в гръцки стил не понася мръсна коса. Затова незабавно изплакнете, нанесете любимия си продукт за оформяне и изсушете. След това трябва да се разделят на косата сресана на път (местоположението му зависи от това къде и как ще "изпълни" на косата), а стандартната тъкат "скок" в трите направления. Посоката на тъкане - от едно ухо до друго, тук избирате поръчката сами. След това, ако имате дълга коса, можете да продължите зигзаг по Ваша преценка или да се ограничите до скромен наклон. С една дума, въображението и въображението са добре дошли тук.

Не забравяйте често да "разхождате" косите си, така че хората да са изумени и сте били доволни и не съжалявате за похарчените усилия.

Share:
Comments