Как да направите прости прически с фиби

Подложките винаги ни помагат, когато трябва бързо да построим прическа, красива и оригинална! Всеки сезон носи нещо ново за комплекта аксесоари или за забравен стар и можем да използваме различни видове бижута за косата, както обичаме.

Прости прически с фиби Прости прически с фиби Прости прически с фиби

Прости прически с фиби - това е, което наистина трябва бързо да се трансформираме! Лятото е времето на експериментите, когато на практика всичко е позволено, а прическите изискват простота и красота на изпълнението. Единственото изискване за фиби е тяхната съвместимост с други аксесоари, облекло и орнаменти.

Модерни опции

За тези, които предпочитат спортния стил на всички останали, фиби от прости геометрични фигури са идеални, не са обременени с различни орнаменти под формата на кристали или цветя. Обикновено те са силни и ви позволяват да давате свобода на движение, без да търсите косата си! Тези фиби имат само функционално натоварване и определят формата на прическата, трудно се наричат ​​декоративни, но те са доста подходящи в салона и на почивка в къмпинга и дори в офиса, ако облеклото не позволява отклонения от строгия стил.

Прости прически с фиби - това в никакъв случай не е нещо скучно или смешно - простотата се отнася само до процеса на създаване на прическа, докато резултатът е винаги красив!

Ако ви харесва клуб партита, блясък на блясък, тогава със сигурност ще ви хареса фиби с акцент върху луксозния дизайн. В тези брилянтни и много женствени орнаменти дървото и кристалите са органично комбинирани, а кожата и брокатът са в хармония със златото и среброто!

Избирайки дизайна за вечерта, можете да останете на трикотажни кожи, които подчертават мекотата и женствеността на притежателя им, и да говорите за нежния му вкус.

Любителите на класиците, които предпочитат обикновените прически с фиби могат уверено да използват гребени и раци, които не са излезли от модата. И двете са красиви и в същото време не са много очевидни, те са добре пригодени към строгия класически стил.

Обикновените прически с фиби през този сезон могат да бъдат допълнени с орнаменти в етнически стил. Ръчно направени фиби, които са направени със собствени ръце, с елементи от филц, пластмаси, мъниста и черупки, влизат в модата. В тези фиби, кожени и телени, мъниста, необичайно тъкане са отлични. Тези декорации предоставят отлична възможност да покажат оригиналния си имидж. Подстригващите в етнически стил са добри в партита и са чудесно съчетани с обикновена наклонена или разхлабена коса.

Разбира се, при избора на фиби, първо разчитаме само на първото Ви впечатление, но за да изглеждате добре, трябва да имате собствен стил и вкус. Излишък от блясък и различни орнаменти може да развали изображението и да го направи провинциален-вулгарен. Естествено, фурната трябва да бъде в същия стил с дрехи и аксесоари, както и да приближава вида на косата и формата на главата и ушите!

Равнината на гърдите ще изглежда по-хармонично, ако косата се събере в кошарка с голяма, голяма барета и голяма барета зад изпъкналите уши може да придаде комичен вид на лицето! На тясното лице не е необходимо акцентът да се коса с разширените фиби и кръглата повърхност може да се направи едва ли по-дълго, като фиксираната коса на двете страни на лицето е малка, но ярка фиби.

Обикновените прически с фиби ще запазят формата си дълго време, ако предпочитате качествен продукт, "фина настройка" на фиби трябва да се извършва точно и точно, без шевове, небрежно пластмаса или лепило - тази декорация е малко вероятно да ви хареса за дълго време! Днес можете лесно да вземете фиби за вкус и на цена - красивите клипове за коса не винаги са скъпи, особено това се отнася за етническата група, но ако се готвите да блеснеш в "светлината", тогава трябва да си купиш фиба в магазин за бижута!

Варианти на прически с фиби:

Share:
Comments