Как да направите градиент грим на устните в сини тонове

В този майсторски клас ще разгледаме как да направите един много интересен грим грим, където цветът ще се промени плавно от черно на синьо, от синьо до бяло. Тази опция, разбира се, не е подходяща за ежедневното изображение, но за фотосесия под определена тема ще бъде това, от което се нуждаете. Също така, под определен имидж, такива устни са подходящи за костюм за Хелоуин, Нова Година и т.н. Но има една възможност, когато такива устни са подходящи за отиване в клуб или друго парти - ако се извършва в естествени нюанси.

За да се създаде такъв грим на устните, се използва восъчна акварел от Make Atelier Paris.

Този градиент е много лесен за боядисване. Основното нещо е да се складират някои удобни четки за устни и търпение. Ако решите да направите градиент на устните, това означава грим върху очите и цялото лице е готово. Това означава, че върху областта около устните се нанася тон и отново ги покриваме с лек слой и след това ги фиксираме с прах. Това е необходимо, за да се запази текстурата по-дълго.

Единственият нюанс, ако искате да приложите матово текстуриране или акварел, е по-добре предварително да овлажнявате устните си със балсам.

Да започнем с черен цвят, тъй като оставянето му зад ще бъде по-лесно и не толкова "страшно", за да работим по-нататък. Ако работите в акварел, тогава четката трябва да се накисва, след това се накисва в салфетка и след това въведете цвета.

Равен на страната, с която се чувствате удобно. Разделете устните си визуално в три еднакви сектора. Всеки сектор има свой собствен цвят. Първо проследяваме контура на устните, оставяйки разбития край в сектора за черен цвят. След това запълнете пространството с акварел. Постигаме гладко оперение.

Моля, имайте предвид, че все още трябва да излезете отвъд контура на устните само с 1-2 мм. Ако устните са тънки, оставяйте контурите 2-3 mm. Също така, ако устните са с различна дебелина, опитайте се да ги коригирате, намалете и добавете къде искате ширината.

Също така правим същото от другата страна с бял цвят в планирания сектор. Всичко е наред, ако тюл идва малко по-далеч.

Сега ще работим с третия цвят, който ще създаде градиент. За удобство можете да отделите центъра на устните от линията и да ги задушавате първо към бялата страна и след това към черна страна. По този начин ще постигнем от двете страни чист цвят. Първо поставете синия цвят върху средата, след това гладко го разпределете в ъглите на устните, без да ги водите. Благодарение на мокрото четка, щамповането ще бъде по-лесно.

Отново наберете синьо и tushuem от средата до ъгъла на устните. Опитваме се да разпределим равномерно синия цвят както отляво, така и отдясно.

В крайна сметка, в центъра, ние поставяме чисто син цвят и много малко tushuem в различни посоки. С това ще постигнем желаната синя дълбочина.

След това можете да покриете устните с лъскав блясък, за да придадете обем и допълнително овлажняване, тъй като акварелът леко дехидратира устните. За да направите персистираща версия на тази грима, най-добре е да ги боядисате с постоянни червила.

Share:
Comments