Как да красиво вятър коса: идеи и съвети

Меките къдрици или вълнообразните ритуали винаги дават вид на необикновена женственост и романтика. Но какво ще стане, ако природата не ви възнагради с такова богатство? Днес този проблем се решава много лесно. Можете да използвате химическа вълна или да създадете за всеки конкретен случай нова оригинална прическа. Вкъщи това ще изисква кърлинг и корнизи.

Твърде често използвайте извара, не си струва, защото топлинното му въздействие върху косата не им донася нищо добро: те стават сухи, чупливи, върховете се разцепват. Ето защо, когато използвате кърпи за ютии или специални кърлички, трябва да нанесете защитно средство върху косата, особено върху върховете й, преди да я навиете.

Как красиво да вдишвате косата с желязо, което написахме в тази статия, как да получите еластични къдрици с помощта на клещи, ще научите тук.

Ето някои препоръки за красотата на косата:

  • Ако решите да направите спирални къдрици, тогава в процеса на навиване, предпазителят трябва да е във вертикално положение.
  • Колкото по-дълго имате коса, толкова по-тънка е сянката.
  • Брави могат да бъдат получени и чрез навиване на косата на къдрици. Между другото, те могат да бъдат заменени с папило (те са такива пакети от хартия или плат, които рана на косата преди няколко века). Преди намотаване, косата трябва да бъде леко навлажнена с вода.
  • При намотаване на косата на косата, къдриците трябва да бъдат поставени на различни нива (най-добре в съответствие с посоката на нарастване на косата), а след това къдрите ще изглеждат по-естествени.
  • Ако искате да получите големи къдрици, тогава не прекалено гъстата нишка за коса трябва да бъде поставена в посока, която е противоположна на растежа на косата, да я търкаляте от краищата на корените и да се закрепва със скоба. Големите къдрици дават на косата повече обем.
  • Определете колко къдрици или вълни бихте искали да получите в резултат на това, и в зависимост от това, изберете желания размер на косачките: размерът на вълната ще съответства на около половината от дебелината на ролката. Стилистите съветват с фина коса да избират по-тънки къдрици, а ако косата е гъста и твърда, тогава косата трябва да е по-голяма.
  • Поставянето на ролки на главата - вертикално или хоризонтално - зависи от посоката, в която ще бъдат поставени къдриците. При вертикалното подреждане на косата, косата се навива, започвайки от основата до краищата на косата, а с хоризонталата - напротив, от краищата на косата до корените. За да изглежда косата по-обемна, къдриците трябва да са възможно най-близо до корените на косата.
  • Когато косата се навива на косата, сушене, те трябва да бъдат изправени с ръце, да формират прическа, да въртят върховете в желаната посока. За да се получи обем в корените, можете да направите малка подстригване.
Как да вентилирате косата без да навивате желязо и да гладите

Как да вентилирате косата без да навивате желязо и да гладите

И не забравяйте да получите успешен стил, имате нужда от специални инструменти. Благодарение на модерните лакове, музи и спрейове за стилизиране, прическата не само ще продължи по-дълго, но и ще изглежда по-естествено. Освен това те осигуряват защита на косата от отрицателни влияния върху околната среда.

Share:
Comments