Идеи за новогодишната грим с искри - ярко, модерно, стилно!

Съдържание:

 • Цветове за новогодишния грим
 • Характеристики на новогодишната грим
 • Грим с искрящи стъпка по стъпка
 • Златна скала с молив техника
 • Тюркоаз-златист грим

Светлината и блясъкът на новогодишния грим с блясъци са очарователни, но можем да видим подобни експерименти предимно на страниците на лъскави списания. Дори да рискуваме да реализираме този начин на живот, веднага възниква въпросът: къде може да отиде в такава форма? Нова година е точното време за такива превъплъщения! Този празник е повече от всякога за полет на фантазия и смели експерименти. Блясъкът без съмнение ще добави към имиджа на яркост и изразителност.

Новогодишен грим с искряща снимка

Подходящи цветове за сянка

По-добре да не скачате от цвят на цвят, за да не бъдете като основен символ на Новата година - колоритно коледно дърво. Необходимо е да се определи основния цветови обхват на празничната рокля и маникюр. Не е необходимо да се занимава само с един цвят: основното е, че няколко цвята или оттенъци хармонично гледат заедно.

През 2018 г., според източния календар, в грима следва да се предпочитат следните цветове:

 • кафе и неговите нюанси;
 • сиво;
 • жълто и златно;
 • зелено или маслинено, смарагд.

Universal ще бъде бяла или сребристо бяла.

Характеристики на новогодишната грим

Основното изискване за празничен грим е неговата устойчивост, тъй като Новогодишните партита често продължават до сутринта. За да направите това, използвайте само висококачествена декоративна козметика, за предпочитане нейните водоустойчиви опции, особено ако се предполага, че излиза на улицата, където може да снежи.

 • Освен това се препоръчва да се използват съвременни инструменти: основа за грим и основа за сенки, които ще предотвратят свиването на сенките. За да поправите целия грим, можете да използвате специален спрей - фиксатор.
 • Използвайте фалшиви мигли, които ще направят външния вид по-отворен. Те са идеални за снимки, тъй като снимките "изяждат" част от грима - не можете да се страхувате да изглеждате прекалено ярки.
 • Желателно е да се направи "тренировка" за избрания вариант за грим, тъй като в сутрешната сума нещо може да не се случи за първи път или се окаже, че необходимата козметика не е на разположение. По-добре е предварително да се разсъждавате и да се подготвите.

Ярък акцент струва само върху един "елемент" на лицето: пред или на устните.

Инструкции за създаване на "блестящ" грим

Гримът с блясък има някои характеристики и правила, спазването на които ще постигне желания резултат. В противен случай, блясъкът може да се разпадне, цветовете няма да съвпадат един с друг, а гримът обикновено води до повреда.

Основни правила:

 1. Грим художници вярват, че любителите няма да могат да комбинират цвета на сенките с блясък, така че препоръчваме да използвате черни, розови, сребърни и златни сенки. Те перфектно съвпадат с блясък и трептене.
 2. Необходимо е да се ограничите в количеството на цветовата палитра. Препоръчва се да се използват само 2-3 ярки нюанса, които се съчетават с роклята или цвета на очите.
 3. За надеждно фиксиране на гланца, вместо лепило за фалшиви мигли, можете да използвате обикновен вазелин. Нанесете го на клепачите удобно с помощта на памучен тампон, който след това нанася блещукащо съединение.
 4. С помощта на апликатора можете да нанесете лъскава линия по дължината на цилиарната серия, често за лъскави сенки изберете ъглите на очите или долния клепач;
 5. За "блестящ" грим се нуждаете от добавка под формата на обемни и дебели мигли.
 6. С голямо желание или подходящо изображение можете да използвате цветна спирала, която ще бъде комбинирана с нюансите, използвани в грима.
 7. Особено смели представители на по-слабия секс курорт до следната възможност: лепило по дължината на цилиарната серия или в външния ъгъл на окото няколко кристали. Това представяне със сигурност ще привлече вниманието на другите.

По този начин, за да се създаде кралски празник грим, следвайки инструкциите не е твърде трудно. Въпреки това, ако има трудности с такива варианти, може да се прибегне до по-опростени такива. Например, използвайте пуфър с търговска марка с искри - в приложението е много по-проста и резултатът е почти същият.

Нова година грим за очите с молив в "злато"

В този вариант моливът ще се използва като субстрат под сянката. Цветовата схема ще бъде идеално комбинирана със зелени, сиви или кафяви очи.

 1. Подгответе клепачите за грим, като използвате основата под сенките. От горе се провеждат няколко пъти с широка четка с прах.
 2. Използвайки кафяв молив, създаваме основа за по-нататъшен грим. За да направите това, нарисувайте линия по миглите в долния и горния клепач, както и в гънката на клепача.
 3. Ние перам всички линии, в същото време леко разтягане на външния ъгъл към храма. Поставяме рамката на окото в кафяв цвят и светлата централна част на горния клепач.
 4. Постигаме плавен преход и граници с помощта на четка.
 5. На горния клепач прилагаме златни сенки със среден тон, като обръщаме максимално внимание на централната му част.
 6. Долният клепач и вътрешният ъгъл на окото предизвикват златист цвят с по-светъл нюанс.
 7. По дължината на миглите на горния клепач се нанася стрела с течност.

Леко украсявайте района под вежди със светъл цвят и покрийте миглите с обемно мастило от черен цвят.

Нова година в тюркоазено-златист цвят с блясък

Комбинацията от тези нюанси е много популярна и подходяща за кафяви, сиви или сини очи.

 1. Приготвяме клепачите по обичайния начин.
 2. Като основа ние използваме матирани нюанси на неутрален кафяв нюанс, които покриват хълбока на горния клепач и външния ъгъл, като леко разтягат цвета към храма. внимателно гасете границата.
 3. На външния ъгъл поставяме тюркоазен цвят, с трептящи частици. Струва си да се види, че външният ъгъл е леко издигнат, в противен случай очите ще изглеждат тъжни.
 4. На следващия етап използваме златисти сенки с блясък, който прилагаме към противоположната страна на клепача - към вътрешния ъгъл на окото и към средата на горния клепач - към гънката.
 5. Използват се за подплата на клепачите.
 6. Районът под веждите се отличава с помощта на млечни светлинни нюанси, които също притежават трескави трептения.
 7. Начертаваме горния клепач с тънка стрелка с черен цвят, леко водещ външния връх нагоре.

За да завършите грима за очите, използвайте обемна маскара или фалшиви мигли.

Нова година грим с блясъци

Има няколко опции за подготовка на грим с помощта на пенливи елементи. Най-често срещаните сенки са с блясък. Но не по-малко удобен и ефективен вариант се постига, ако нанесете блясък в свободно, специално или за ноктите. За да ги поставите върху лицето или клепача, нанесете лепило за мигли, вазелин, основата под сянката или течността.

За по-лесно нанасяне използвайте четка или предварително навлажнен апликатор - това помага за улавяне на блясъка. Зоната за тяхното приложение се избира най-често: централната част на горния клепач, зоната под веждите, целия горна част на клепача или вътрешния ъгъл на окото.

Сега все по-популярен е декорацията на обикновени искри или по-големи лъскави елементи под формата на звездички на скулите. Най-често техният цвят се избира в зависимост от останалата част от грима. Още по-често срещани са рисунките за лицето и очите.

Най-простото е използването на течна лъскава облицовка. В този случай, останалата част от грима за очите обикновено се извършва повече от скромно. Акцентът се постига с помощта на лъскава стрелка. За основата първо изтеглете стрелката с черно очна линия и след това нарисувайте блестящ връх. Цветът може да бъде избран по ваша преценка: синьо, злато, сребро или злато.

Най-важното нещо е да не се страхувате от експерименти, особено след като новата година е подходяща за това, както е възможно!

Share:
Comments