Грим за очи в сиви тонове, използващи само бели и черни

Ако имате само черно-бели сенки и нямате сиви нюанси, а гримът е спешно необходим в такива тонове, не се отчайвайте. С такъв прост набор вие определено ще се справите с тази задача.

сив цигански лед за сиви очи, снимка

Ще ви трябва:

  • черно-бели сенки;
  • черно очна линия;
  • Индийско мастило.

Всеки грим започва с факта, че почистваме кожата на лицето, прилагаме коректора към проблемни области и тонизирам. Изчертайте ясна вежда и поставете основата под сенките.

Първо, нарисувайте желаната форма с малка плоска четка и черни сенки. Ние прекарваме стрелата, която най-вероятно рисувате всеки ден. Тя няма да отиде по-далеч от ученика и визуално ще удължи цилиарната серия.

Свързваме края на стрелката с долния клепач и изчертаваме горната гънка. Всички линии завършват на едно ниво и се затварят в една точка, която ще бъде точно над ъгъла на окото или на нивото му.

Сега всички тези подробности трябва да бъдат леко замъглени и отново гъсто напълнени с черно. Запълнете празното пространство със сенки и залепете малко на всяка линия. Нека първоначално изглежда, че детайлът не е съвсем перфектен, но в процеса на приготвяне на грима всичко ще попадне на място.

Поставихме зоната под веждите, ъгъла на окото и белите сенки на "бика". В същото време те трябва да бъдат взети директно на черна обувка, за да се слеят двата цвята заедно. Трябва да е плътен слой и главното натискане на четката ще бъде под веждите, а в началото на засенчването цветът няма да бъде толкова наситен и ще получим това, от което се нуждаем.

Тъй като ние приложихме много интензивен слой от черни сенки, сега извличаме черни сенки с черни сенки, повтаряйки засенчването. При смесване на сенки се получава сив оттенък. Ние tushuem на "ябълки" в посока на долния ъгъл на веждите. В неподвижен век, tushuem в посока към храма. В идеалния случай ние се движим до сив нюанс.

Начертайте черна стрелка на горния клепач. Тя ще завърши с цилиарната серия. След това отново блокираме частта си с черни сенки и ако е необходимо, извеждаме сивото в сив цвят.

Боим мигли и нашият прост, но ефективен грим е готов много бързо.

Ако искате да добавите още стафиди и отивате с такава грима за партито, тогава можете да използвате сребърни ронливи сенки в района, където сивата сянка се пресича с бялото.

черно - белый смоки айс, фото

Share:
Comments