Esvicin: чудесен продукт за здрава коса

Съдържание:

 • Показания
 • Състав и предимства
 • Как да кандидатствате?
 • Отзиви

В отговор на прост въпрос дали сте доволни от косата си, повечето жени поклащат главите си отрицателно. От дълги, дебели, силни като корабните въжета, плитки, много само да мечтаят, като отбелязва със съжаление, не е в задоволително състояние на прически в реалност. За мъжете, въпреки продължаващото значение подстрижката "на нула", темата за изтъняване на косата и плешивост също е достъпна. Ето защо, информация за подготовка Esvitsin, обещава да помогне в решаването на проблемите на пациентите, рядка, интензивно косата проливането ще бъде интересно и полезно за всички.

esvitsin, снимка

Чудотворен еликсир в малка бутилка

Производителят поставя Esvitsin като патентована, лечебно-профилактична и козметична подготовка на многостранни действия. Тя е предназначена за външна, вътрешна или комбинирана употреба не само за подобряване на косата, предотвратяване и борба с плешивостта (която е основната й задача), но и за други заболявания.

Например, едновременно орално и локално приложение на Esvicin се препоръчва при следните условия:

 1. Алопеция от началния етап.
 2. Зъбни заболявания (кариес) на заболяване на венците (пародонтит, пародонтит), премахване на твърда плака.
 3. Възпаление на сливиците.
 4. Ринит.
 5. Бронхит.
 6. Кортикални вени.
 7. Болести на костите и на опорно-двигателния апарат (подагра, артрит, артроза, остеохондроза, остеопороза).
 8. Бърнс.
 9. Рани.

Вътре в Esvitsin се използва за профилактика и лечение на стомашни язви, гастрит, артериална хипертония. Лекарството се препоръчва като профилактичен агент, който увеличава жизнеността и укрепва имунитета на възрастните хора.

Освен това има индикации за използването на това изненадващо лекарство при лечение с алкохолна зависимост, както и за цялостно развитие, цялостна рехабилитация и подобряване на състоянието на козината на кучето (кучета, котки). Само панацея!

"Тайният" състав на Esvitsin

Многостранното действие на лекарството се дължи на уникалния набор от хранителни вещества, които влизат в неговия състав. И интригата се крие във факта, че целият състав на Esvitsin от производителя не е разкрит. Показано е само, че агентът не е хормонален, той представлява въвеждащо решение, включва комплекс от различни биоактивни ферментирали стимуланти, които повишават защитата на организма и укрепват имунитета, както и микро и макро елементи, необходими за добро здраве.

От някои източници следва, че 1 грам Esvitsin съдържа:

 • Силикон - 2 000-5 000 mcg.
 • Медта е 300-1000 мкг.
 • Цинк - 50-100 mcg.
 • Манган - 10-50 мкг.
 • Индия – 5-10 мкг.
 • Кобалт - 3-5 мкг.
 • Хром - 0,05-0,1 mcg.

Информацията за други компоненти и ензими - биостимулатори е строго класифицирана. Това обаче не е толкова важно, защото тези елементи вече ни позволяват да говорим за безусловната полза от Esvicin за косата, кожата, поддържането на здравето и младостта на тялото като цяло.

Предупрежденията на лекарите, че е невъзможно да се приемат и извадят един и същ медикамент външно по едно и също време, Евичина не се интересува.

 1. Първо, тъй като лекарството като такова, то не е и е по-скоро група от хранителни добавки. В
 2. На второ място, тъй като съставът на балсама е напълно естествен и съдържа компоненти, които стимулират активността на човешката имунна система, не повече.

Това обяснява краткия списък на противопоказанията на Esvitsin. В допълнение към индивидуалната непоносимост към някои компоненти на състава, бременността и лактацията, няма други забрани за употребата на лекарството. Пристрастяването не предизвиква пристрастяване, няма странични ефекти.

Предимствата на лекарството, отбелязани не само от фармацевтите, но и използвани от Esvicin за лечение на коса от хора, включват такива неща:

 • Безопасност при прилагане.
 • Практическа липса на противопоказания.
 • Природен състав без хормони.
 • Достъпна цена.
 • Удобни начини и приложения.
 • ефективност на потреблението.
 • Висока ефективност като превантивен и терапевтичен агент.
 • Очевиден резултат - косата престава да пада, става блестяща, копринена, силна.

Задължително условие за постигане на желания ефект е систематичният характер на процедурите и стриктното спазване на инструкциите за употреба на продукта. При болезнени състояния по време на лечението на соматично заболяване е необходима предварителна консултация с лекуващия лекар.

Инструкции за употреба на Esvacin за коса

При лечение на алопеция и стимулиране на активния растеж на косата, лечението се използва 3 пъти седмично. Малко количество балсам се нанася върху корените на косата със светлинни масажиращи движения. Вкарвайки се в кожата, изплакването на съединението не е необходимо.

Едновременно с външното приложение, Esvicin се приема перорално на супена лъжица преди закуска. По време на целия курс на лечение и профилактика трябва да измивате главата 1-2 пъти седмично, като използвате шампоан или тоалетен сапун с неутрален състав.

Лечебният ефект ще се прояви по-бързо и ще бъде по-изразен, ако допълнително добавите Esvitsin към шампоана (съотношение 1: 4) и масажирайте скалпа ежедневно в продължение на 5 минути с мека четка за масаж.

По време на курса е необходим контрол на храните. От диетата трябва да бъде мазна, пикантна, пикантна храна, ограничаване на консумацията на сладкиши, сладкарски изделия, брашно продукти. Ежедневното меню трябва да бъде балансирано в съдържанието на мазнини, въглехидрати, протеини. Поздравява се консумацията на кисело мляко и млечни продукти, месо, риба, яйца, които са основните доставчици на животински протеини.

При загуба и общо подобряване на продължителността на косата на медицински курс прави 3-4 месеца (жени) и 6-12 месеца (мъже). Лечението на наследствена алопеция при мъже може да бъде удължено до 18 месеца при редовно приложение на Esvitsin вътре и навън.

Първите резултати се забелязват след 3-5 процедури:

 1. Косата престава да пада интензивно, да бъде отрязана на върха.
 2. Отслабени от химически къдрене и оцветяване, нишките престават да се разпадат, стават копринени, здрави.
 3. Пърхотът изчезва.
 4. Работата на мастните жлези се нормализира, косата престава бързо да избледнява.
 5. Активно растеж на косъма се наблюдава.

Прогнозата за цялостно възстановяване на скалпа по време на началния стадий на алопеция е благоприятна. Особено за хора на възраст под 30 години. Допълнителен положителен ефект от използването на Esvitsin за коса е подобряването на състоянието на кожата, укрепването и бързото нарастване на ноктите. В някои случаи има частично изчезване на сивата коса.

Когато продуктът се съхранява дълго време, на дъното на бутилката се образува гъста утайка. От свойствата на балсама той не се отразява, но преди употреба той трябва да се разклати.

Отзиви реальных людей об Эсвицине

Маргарита, 23 года.

Дори в училище, косата ми започна да пада тежко, от дебелата коса, почти нямаше нищо. Събудих се и се събрах от възглавница с косми ... аз измъчвах косата си с всякакви маски (закупени и домашно), масла, серуми, но нищо не помогна. Едно от средствата, които открих срещу загубата на коса, беше Евичин.

Приложете лекарството само отвън, въпреки че някой друг го пие. Тя се полагаше на скалпа 2-3 пъти седмично след душ, без да се измие. Лекарството ми помогна да развивам косата си и достатъчно бързо. Между другото, той изсушава малко мазна коса, защото тлъстите ми корени са плюс.

Съветвам тези, които не се страхуват от липсата на композиция на опаковката. Косата наистина започва да расте по-добре, появяват се нови коси, падат по-малко, изглеждат здрави.

Елена, 35 лет.

Постоянните стресови ситуации на работното място доведоха до това, че косата в мен започна не просто да излезе, а буквално да се изкачи на греди. Дори малки плешиви петна, за моя ужас, се появиха на върха на главата и храмовете.

В търсене на универсално ефективно средство за лечение на алопеция, аз промих целия интернет и случайно се завтечех в ревюта за Esvizine. След като разчитах на мнението на други хора, купих си бутилка за себе си.

Взех балсама според инструкциите: аз го потърках в главата си, изпих го на празен стомах, добавих го в шампоан, когато ми се миеше главата. И чудо (ура!) Се случи! След една седмица и половина косата започва да пада по-малко и след 2 месеца кожата на главата престава да блести и плешивите петна практически са затегнати.

Освен това, ако по-рано, ноктите ми бяха ужасно разкъсани и счупени, тогава след прилагането на Есвицин този проблем изчезна. Аз съм много доволен от лекарството и ви съветвам да го опитате за всеки, който е срещал подобен проблем.

Юджийн, на 42 години.

Никога не съм отделял специално внимание на моето здраве, начин на живот и хранене. Може би затова на 35-годишна възраст косата ми започна да се излива. И на 40 плешивина вече блестеше, а на главата имаше само пух.

Не мислех, че можете да върнете косата си, докато не срещна интернет за рецензии за Espumizane. От тях последва, че това е просто някакво магическо лекарство от плешивост. И освен това е безопасно. И тъй като нямах какво да губя, реших да опитам.

Поставих го на скалпа и го масажирах. Не го измих. Питейната медицина вътре беше страшна. Отначало нямаше ефект, но някъде половин година забелязах бавно, но сигурно добавяне на коса. Плешивото петно ​​започна да потъмнява!

Не знам дали ще е възможно да се възстанови напълно косата, но аз ще продължа да прилагам балсама и след това. Поне засега вече съм удовлетворен от резултатите.

Share:
Comments