3 идеи за новогодишния грим за сини и сиви очи

Съдържание:

  • Красив грим под оранжева рокля
  • Грим за очите в лилави тонове
  • Богат тъмни опушен лед с блясък

Подготовката за Нова година не се ограничава до приготвянето на 20 салати и декорирането на къщата. Преди Новогодишната партия не забравяйте за себе си. Ако костюмът може да бъде избран почти всеки, тогава гримът за очите зависи изцяло от неговия цвят. В същото време яркост и смелост се приветстват в образа, но без излишък. Днес ви предлагаме 3 варианта на новогодишния грим за сини и сиви очи, подходящи за различни образи.

Нова година грим за сини и сиви очи

Smokey лед в оранжеви цветове за сиви и сини очи

Подготвяме кожата за грим и покриваме клепача с прах или основни неутрални сенки.

1. Като основа за димящия ефект използвайте кафяв цвят. Молив нарисува стрелата, която произхожда от средата на века, леко разширявайки се до външния ъгъл. Тази опция е подходяща за всекидневно изображение.

2. С един и същ молив докарваме ребрата на долния клепач и гънката в горната част. На външния ъгъл леко изчертаваме границите и свързваме тези 3 линии на 1 точка. Формата на окото не се променя.

3. Цялата зона между двете линии в горния клепач е боядисана в кафяв молив. В същото време, от линията на табулатора, образуваме наклона към цилиндричния ред.

4. Изгасваме цялата зона и нейните граници, като същевременно не разтягаме цветовете до около 3 мм.

5. Покрийте цялата област с основните кафяви сенки - това ще ви позволи по-добре да задушавате в бъдеще, защото моливът за това не се вписва много добре.

6. Изберете най-светлия цвят в този грим. В този случай ще се използва оранжева смола, така че най-леката ще бъде праскова или бежовата. Натискаме го на широка четка и минаваме през боядисаната област. В същото време външните ръбове на сенките са внимателно отслабени и зоната на контакт с кафявия цвят не е силно опъната, като се придържа към границите си.

7. Следващият активен цвят е тъмно оранжев. Ние я поставяме на границата между кафявия и най-светлия сянка. Неговата tushuem по същия начин, както предишния - се простира силно само в посока на светъл нюанс. Границите с тъмнината ще бъдат много по-остри.

8. Начертайте стрелката с черно очна линия върху горната част на клепачите по дължината на миглите. Ние го сгъстяваме, започвайки от средата на века. Запушваме линията.

9. Покрийте с черни сенки, преди това напълнени с кафяв цвят, по-точно какво остава от него. Правим го по следния начин: първо изчертайте линията на цилиарната серия и след това разтеглете цвета върху кафявата зона.

10. По този начин правим долния и горния клепач.

11. Най-леката сянка образува площта под веждите и ъгъла на окото на моста на носа. Цветните граници се простират.

12. Свързваме лигавицата на долния клепач с черен каял.

За маскарала прилагаме спирала за обем. Червило е по-добре да се използва светъл тон.

Пурпурни нюанси за празничен грим

Подготвяме кожата и клепачите за грим, като използваме основата под сенките и прах за фиксиране. Привеждане на веждите си в ред, ако е необходимо, оцветени и фиксирани.

1. Тъй като е цигарен лед, ще се използват сенки от един и същи цвят, но с различна наситеност. Първоначално приемаме средно виолетов тон и плоска четка с малък размер. С нея помагаме на външния ъгъл на окото да поставим венчелистче за линията на смокиня-лед-3, свързана в една точка. Линията на долния клепач, линията в горната част и линията в гънката - заедно образуват ъгъл.

2. С тази част, ако е необходимо, можете да коригирате формата на окото, например да го удължите.

3. Всички линии са леко омекотени, като ги оставят равномерни, а върхът близо до ръба на окото не е боядисан.

грим в лилави тонове

4. Вземете сянка по-лека и я наслагвайте в малко количество върху горния клепач близо до виолетовата. Граници tushuem и опъвам светъл цвят на чист клепач. Ако е необходимо, добавете още малко средно виолетово.

5. Най-светлите нюанси - бял или млечен цвят, който е подходящ за сива кожа - образуваме областта под веждите и ъгъла на окото в моста на носа.

6. За по-плавен преход към млечен нюанс ние прилагаме към горния клепач малко по-светъл розов цвят. Всички граници между сенките трябва да са гладки и меки.

7. По протежение на миглите, изчертайте стрелката с черно очна линия, чийто край ще бъде в края на цилиарната серия. Насищаме я и запълваме останатия свободен край с черен цвят на клепача. Леко tushuem граници, довършителни разтягане на цвета в тъмно лилаво.

8. Долната форма на клепача по този начин, но не чертайте черна стрелка.

Използваме обемна маскара и гримът е готов!

Водоустойчив грим за нощно парти

Водоустойчивостта на грима ще бъде осигурена със специална водоустойчива гелна подложка. Но първо трябва да създадете цветова база, за която също ще използвате крем акварели и сенки в тон. Нашият грим ще бъде ярък!

1. Първо, ние задълбочаваме гънката на горния клепач. За да направите това, изчертайте линия в него през целия век, като използвате водна акварел. Ако не е така, тогава можете да приложите сянка. В този случай - светло кафяв цвят.

2. Пръскаме линията навън: храма, веждите и моста на носа. Правим това с малка плоска четка, работеща с един от върховете му.

3. Изработваме долния клепач, изчертавайки подобна линия, като отстъпваме от лигавицата и миглите с няколко милиметра. От двете страни на ъглите на окото свързваме горната и долната част на линиите, като по този начин напълно обкръжаваме окото. Изтеглените линии са на известно разстояние от окото.

черен цигански лед за сиви и сини очи

4. Уверете се, че външният боядисан ъгъл е малко по-висок от нивото на ъгъла на окото. В противен случай гледката ще изглежда тъжна.

5. Отслабваме долния регион по същия начин като горния. Леко разтягане на цвета на храма от външния ъгъл. За да украсим восъчната акварел, я покриваме със сенки от същия тон с помощта на широка четка.

6. Следващият етап ще бъде много отговорен, тъй като работата ще се извърши с помощта на черен гел, който има свойството да изсъхва много бързо. По този начин ще трябва да покрием шушулките с тромави сенки, за да могат да се придържат заедно, докато все още са лепкави.

7. Нанесете достатъчно широк слой течна обшивка по дължината на цилиарния ръб. Вземаме маскарала и бързо я гасямем, като разтегляме цвета на акварела. Границите между тях са внимателно "измити" и ги изглаждат.

8. По същия начин рисуваме зоната под долния клепач и в лигавицата му.

9. Бързо, докато течността изсъхне, ние покриваме черната зона с ронливи сенки, например, с виолетови. За празника отлична опция ще бъде сенките с блясък или слюда.

10. Границата също е внимателно погасена.

11. В областта под веждите и около цялото око, по-точно в боядисаната област, прилагаме леки сенки. Използва се светъл нюанс от същия цвят, какъвто е използван в началото. В този случай мат опцията е по-добра.

Такъв ярък грим изисква обемни мигли, затова не пренебрегвайте фактурите. Водоустойчив празничен грим, който ще издържи на забавлението до сутринта, готов!

Надяваме се, че сте обвинени в част от положителните емоции и безопасно може да продължите да създавате очарователен празник на празника!

Share:
Comments