Рецепти от горчица обвивка за отслабване

 • 1 Горчица от горчица за отслабване у дома
  • 1.1 Колко можете да запазите?
  • 1.2 Рецепти
  • 1.3 Как да направите обвивка от горчица и мед от целулит?

За да отслабнете ефективно и трайно вкъщи, трябва не само да се храните правилно, да се упражнявате, но и да извършвате сложна грижа за кожата на тялото. Това ще помогне за някои процедури, включително опаковане. Горчица и мед обвивка, според прегледите за намаляване на теглото, най-ефективно се справя с подкожни мазнини и мастни натрупвания при жените. Този метод обаче има някои противопоказания, така че преди да използвате, трябва да получите съвет от лекар.

Горчицата е специална субстанция, която действа върху кожата в две посоки, като внимателно отстранява горния слой на кожата, която вече не е необходима и разгражда мазнините. Диетолозите са доказали това процедура с горчица е в състояние в най-кратки срокове да затегне кожата на бедрата, корема и задните части. За активно действие е възможно да добавите екстракт от чесън или джинджифил, но е важно да не превишавате сумата, в противен случай можете да изгаряте кожата.

В дома можете да използвате такава рецепта за целулит и отслабване: вземете 3 супени лъжици. л. горчица, добавете няколко супени лъжици мед и една щипка канела. Получената смес се поставя върху предварително задушената кожа на тялото. Съхранявайте обвивката за ефективен процес на отслабване е около половин час. След това, за най-добър ефект, приложите за проблемните области крем против целулита и за отслабване.

Интересно е да знаете:
 • Рецепти за студени обвивки за отслабване
 • Опаковайте глина за отслабване у дома
 • Медна обвивка за отслабване у дома
 • Laminaria за отслабване у дома
 • Опаковайте у дома за отслабване
 • Оцет от уши за отслабване у дома

Колко пъти седмично мога да направя тази процедура? Тези процедури са подходящи за провеждане на курсове, около няколко пъти седмично, за да се постигне здрава и еластична кожа. При прекъсвания между курсовете трябва да се обърне внимание на спортни или други физически упражнения.

Как да преброим калориите за отслабване?

Горчиво фолио за отслабване у дома

Опаковането е много популярно в салони за красота и специализирани центрове, но е лесно да се държи и вкъщи. Има няколко етапа на процедурата за опаковане на горчица за загуба на тегло:

 1. Подготвителен етап проблемни области или цялото тяло. За тази цел, пара баня или душ, непременно горещо. След това приложете специални търкания, което ще помогне в бъдеще да извърши процедурата за опаковане много по-добре. За почистване на тялото е подходяща обикновена гъба или специално подготвена смес. Ето един пример за естествена домашна трева - разбъркайте 3 супени лъжици. л. обикновена захар, 2 супени лъжици. л. кафе на основа и добавете 2-3 капки оранжево или лимоново етерично масло. Етеричното масло изцелява и лекува добре, а също така нагрява и подготвя кожата за последващи манипулации. В къщи този тип скраб се съхранява в продължение на около 3 дни, заслужава си да се обмисли това, когато се прави тази процедура. Само с помощта на единично търкаляне можете да отслабнете до 3-5 сантиметра в бедрата. Някои жени отбелязват спад в стрии, както и значително изясняване на старите.
 2. Подготвителен етап необходимой смеси с горчичным порошком. При этом следует взять около 200-300 грамм готового горчичного порошка для похудения. Купить данный продукт можно в аптеке. Далее продуктът се разрежда с топла вода, Може би се добавят етерични масла или мед.
 3. Получената смес се прилага към талията, бедрата и задните части масажиращи движения. След работа по кожата се използва обикновен хранителен филм, който ще спомогне за създаването на топлинен ефект. От горе можете да се скриете с одеяло или да облечете топло дрехи, което ще спести топлина и ще засили ефекта от обвивката.
 4. След половин час е необходимо да премахнете остатъците от горчицата и да се къпят. Следващия път нанесете овлажняващ или успокояващ крем за кожата.

Колко можете да запазите?

Колко опаковка от картофи можете да запазите? Максималното време, през което е възможно да се съхранява сместа за сирене от горчица и горчиво-мед, и да се намали теглото е не повече от 2 часа. В случай на прекомерно излагане на сместа е възможно да получите изгаряне на кожата, така че наблюдавайте усещанията си. Вероятно няма да оцелеете повече от половин час, поради което не се струва, че трае 2 часа мъчение, тъй като няма да има положителни резултати. Също така, в зависимост от теглото и тялото, има някои начини и вариации на тази процедура, които са разположени по-долу.

Най-силната молитва за отслабване

рецепти

За отслабване активно се използват прахове и етерични масла от мед. По-долу са начините за използване на горчица на прах, както и вариации с мед и заквасена сметана.

рецепти горчичного обертывания для похудения:

Рецепта 1: Горчица на прах и заквасена сметана. За готвене, вземете 250 грама прах, добавете 2500 грама от най-мастната домашно приготвена заквасена сметана или сметана. Съхранявайте сместа от получените съставки не повече от 2 часа. Заквасената сметана има ефект на овлажняване и перфектно подхранва кожата с полезни вещества.

Рецепта 2: Нишесте, прах и заквасена сметана. Този метод е подобен на предишния, но с добавянето на такова ценно вещество като нишесте (около 300 грама). В този случай времето на излагане на сместа не трябва да бъде повече от 40 минути. създайте смес от 300 г нишесте, 200 г заквасена сметана и 300 г синап на прах. Всички смесени, ние поставяме на проблемните области, увити в хранителен филм и кърпа и задръжте за 1 час. след измиване с топла вода и нанесете овлажнител.

Рецепта 3: Метод на мед-горчица за опаковане за отслабване. Подходяща е тази вариация както за краката, така и за бедрата. Медът трябва да се приема не захаросани, течност - около 300 грама. Можете да кандидатствате за цялото тяло или само за проблемни области. Направете сместа в съотношение 1: 1. Разбъркайте добре и нанесете 1,5 - 2 часа.

Рецепта 4: Горчиво фолио за отслабване с добавка на етерично масло. Прах, разреден в 250 мл топла преварена вода, добавете няколко капки етерично масло от портокал или лимон. Нанесете върху омекотената кожа и я оставете за около половин час.

Как да си направим горчица с мед от целулита?

Целулитът е не само видими промени на кожата в проблемните области, но и мастни депозити, които имат няколко слоя. За постепенното отстраняване на този дефект, козметиците препоръчват обвивка от медена горчица за бедрата, бедрата и краката. Сместа трябва да се постави правилно - отдолу нагоре с потупване. Ефективно използване на и срещу такива недостатъци като стрии и стрии.

Как да направим клизма у дома?

За да използвате този метод, трябва: смесете 300 грама течен мед с предварително приготвен разреден прах. За да подобрите ефекта, можете да разредете няколко капки етерично масло или канела. Нанесете сместа под фолиото, след като я обвиете в топло одеяло или облечете спортната униформа. Козметиците препоръчват активно да се движат по това време.

Анализирайки множество отзиви в интернет, заслужава да се отбележи, че повечето жени наблюдават значително намаляване на обема на бедрата и талията и загуба на тегло в задните части. Неприятното усещане за парене минава приблизително за 5-10 минути, затова е необходимо да издържите малко първите минути. Прилагането на забърсване от горчица, спорт и правилно хранене могат да отслабнат до 3 кг и 8 сантиметра по обем.

Най-важното нещо в този бизнес е редовността. Множество отзиви казват, че само редовното редовно опаковане наистина помага.

Също така, много жени в крайна сметка препоръчват да излязат със собствените си рецепти, които да ви пасват и да ви помогнат. В края на краищата всички сме уникални и много продукти, които работят добре за другите, в нашия случай могат да бъдат напълно безполезни. Опитайте разнообразие от рецепти и ще намерите собствената си формула правилно опаковки за отслабване.

Share:
Comments