Как да действате шорти за отслабване

Това само не идва с отслабване дами, за да се улесни пътя си към красива фигура, която често е проблематично в дъното ... Един от начините да се отървете от пухкави бедрата е неопрен шорти за отслабване.

В онлайн магазините се продават много видове тези бикини, а всички пакети съдържат снимки на тънки жени, които успяват лесно да отслабнат с помощта на шорти. Цената на стоките е много демократична, но ... не бързайте да поръчате.

Нека първо да оценим всички плюсове и минуси, да обмислим панталони за загуба на тегло от всички страни и след това да решим дали да си струва да харчим пари за тях. дребосък

Какви са шортите за отслабване?

Тези шорти са зашити от водоустойчив материал - неопрен. Неопрено облекло е с дебелина около 3-5 мм, вътре - неопрен, въпреки че някои производители внимателно правят там памучно покритие, отвън - платното повърхност е често черно или по-рядко синьо.

Страницата на шорти е цип. Честно казано, от естетическа гледна точка, няма привличане - груби шевове, без цветово разнообразие, но сега няма да се случи това. В края на краищата основната функция на тези дрехи е загуба на тегло.

Шорти от гумирана материя, прилепва плътно към тялото, не отстъпи, влага и топлина, за да се изпари, поради което процесът на изпотяване забележимо засилено. Това е особено вярно за тези, които са ангажирани във фитнес в тези дрехи, с тях буквално течаща вода. Преместване в тези дрехи е трудно, следователно, да се упражнява използването му е трудно, но ако искате можете. Най-добре е да се облича в къси панталони време на джогинг, обучение кардио (бягаща пътека, мотоциклети, елипсоид, степер и т.н.), те ще бъдат много по-топло, ако не и да се каже, че ще бъде горещо.

По време на носенето на къси панталони, кожата и близкият мастен слой се затоплят, метаболизмът, циркулацията на кръвта се увеличава и процесът на дезинтегриране на мастните клетки се ускорява. Заедно с това, подуването изчезва - много силно се потите, поради това, което намалява проявленията на целулита. Въпреки това, поради физиката на някои жени - тънка талия, но обемът бедрата, шорти може да не се придържат към тялото, и ефектът ще намалее.

«За» и «против» покупки шорт

Използването на шорти може да изглежда много привлекателно и бърз начин да отслабнете. Друг примамлив момент е очевидната възможност за местна корекция на фигурата. Не е тайна, че жените в долната част на фигурата често се нуждаят от корекция, а шортите обещават бързо освобождаване от "ушите" на бедрата. Колко ефективно и оправдано е използването на дрехи и как може да се застраши това?

Аргументи "за"

Шорти за загуба на тегло могат да се считат за помощ - те имат както физически, така и психологически ефект. загуба на течности има положителен ефект върху показанията на тежести, които ще ви помогнат да бъдете по пътя, мисля, че един час непосилни физически труд (за някой може да е подвиг и лесен за джогинг), които са загубили само 300, използването на къси диета може да доведе до почти килограма "оловна линия" след сесията. Да, това ще бъде вода, но вие също ще прекарате допълнително количество мазнини. Това е особено важно при бърза загуба на тегло, когато всяка минута е скъпа и се използват различни методи.

Целулитът на "апетитни места", дължащи се на използването на къси панталони също намалява. Ефектите от затопляне и изпотяване помагат да се премахне подуването и да се подобри кръвообращението и лимфната циркулация И като цяло, неопрен шорти са по-малко вредни от използването на таблетки, чайове и други "вода-преследване" лекарства за отслабване. И ... като цяло, това е краят на плюсовете.

Недостатъци шорти за намаляване на теглото

Шорти за отслабване не са толкова безвредни, колкото изглежда на пръв поглед. За тяхното използване съществуват противопоказания. Това са кожни заболявания, онкологични заболявания, разширени вени, бременност, гинекологични заболявания. Има ограничения за носене - не повече от 40 минути, защото тогава има опасно прегряване на вътрешните органи, което е изключително нежелателно за крехкото здравословно състояние на жените и кожата може да се раздразни ... Като цяло носенето на гумени дрехи не е физиологично.

За да се възползвате от шорти за отслабване, те трябва да се използват по време на физическа активност - обучение, почистване и т.н. Намалете мастния слой просто като носите шорти без физическо натоварване е невъзможно. Не забравяйте, че лежите на дивана или бавно се разхождате по шорти за отслабване, теглото ви няма да намалее.

Отслабването и намирането на красиво пропорционално тяло изисква значителни усилия, време и търпение. Трябва да тренирате редовно и да следвате препоръките за хранене с храната, едва тогава ще забележите ефекта от използването на къси панталони. Но тогава възниква въпросът: защо са необходими?

Share:
Comments