Храна за собственика на луксозните свещеници: тайната храна

Съдейки по зашеметяващата кариера на Дженифър Лопес (чието пълно име е Дженифър Лин Лопес), да изглежда добре - това не е единственото нещо, което една актриса, производител, моден дизайнер може да направи, както и танцьор, певица и успешна жена. Джей не престава да удивлява всеки, принуждавайки по-малко щастливите завиждащи хора да оставят горчивата отрова в своите претенциозни и не много тоалетни.

И някои от злобата отказват да пазят всичко за себе си и да разпръскват недоволството, където трябва. От подаването им има статии, в които се казва, че Дженифър е наркоман, а певицата е зле, а актрисата е посредствена и като цяло нейният задник е дебел.

Лопес се гордее с бедрата си

Дженифър Лопес само се усмихва, когато вижда друга жълта журналистическа бележка. Разбира се, отначало се разочарова, но после си спомня, че животът на известен човек без клюки е като съществуването на куче без бълхи: никой не хапе, а някак си малко скучен. В този случай Джей Лоу съветва хората да не вярват в клюките. Информация за големите бедрата на певицата не отрича и се гордее с тях със силна и основна (и понякога тя беше малко срамежлив).

Дженифър не се стреми да бъде тънка като слип, но се опитва да се държи във форма, не яде пържени и мазни. В този случай Джей твърди, че никой няма да реши колко голяма тежест би имала и не иска да отслабне от капризите на някого, защото знае как жената трябва да изглежда и да яде с идеални параметри.

Протеинова диета на звездната дама

Днес и вие, скъпи дами, ще имате възможност да научите информация за тайното хранене на Лопес. Нека го наречем "Диета за красиви свещеници или майка на лошите няма да посъветва". Въпреки амбициозната природа, Дже израсна като примерно момиче. Едва веднъж майка ми не послуша - когато обезкуражи дъщеря си от кариерата на певицата. Но инструкциите на родителя за това, какво трябва да направи една жена, за да остане красива, не минаха зад ушите на младия талант.

Така че, менюто на Дженифър Лопес:

- закуска - омлет или овесено брашно, чаша зелен чай;

- втора закуска - млечен шейк;

- обяд - сварено постно месо, гарнитура (ориз), салата от пресни зеленчуци, сок;

- закуска - плодове, естествено кисело мляко;

- вечеря - печена риба с картофи, зеленчукова салата, чай.

Здравословен сън и здравословна храна

За да бъде във форма, Дженифър е не само да се хранят правилно, опирайки се на зеленчуци, риба, месо - тя все още спи много (най-малко 8 часа / ден), не приемайте алкохол, не пуши и правя упражнения - всичко това преподава като майчин. Въпреки, че Лопес също признава, че тя не винаги послушно се придържа към диетата, и като цяло една поп звезда обича да се крие, без да крие кутия бонбони. Помогнете да изведете излишните от петото място буйни романи и фитнес всеки ден. Но след известно време Джей Ло променила диетата си, изключвайки от диетата любимо месо, риба, яйца. Но очарованието веганството не развалят тялото на певицата, защото не за нищо, от бившия си приятел Каспър Смарт ходели (вж. Снимката по-долу), която е подходяща за сина на певеца.

От време на време Лопес казва, че няма значение каква храна да яде - най-важното е, че храната е вкусна и здрава. Дженифър отбеляза, че краткото използване само на растителни храни благоприятства нейното благосъстояние. Въпреки това, в такива моменти е необходимо да се пропуснат пилешките котлети, собствената подготовка. Джей Закон е сигурен, че всяка жена може да получи красива фигура, ако яде често, но малко по малко, докато яде правилно и балансирано и не седи на строги диети или на глад.

Аеробика, танци и горещи романи

Дженифър съветва жените да бъдат по-активни, защото движението е живот. "Ние момичетата не се нуждаят от големи товари", казва Дженифър. - Нека мъжете помпат телата им и момичето трябва да е женско, секси и удобно, да отиде на аеробика, да изпълни кардио упражнения, да танцува. Самата Лопес посети танцово студио от петгодишна възраст. От кариерата на танцьорка тя започва кариерата си като успешна певица и високоплатена холивудска актриса, една от най-заможните дами в света на шоу-бизнеса.

Дженифър винаги казва, че води здравословен начин на живот, което дори е промотирала в снимки на списание "Аз", където знаменитостта неочаквано обявява своята зависимост. Оказа се, че красотата просто не мисли себе си без любовни страсти. "Имам любовна афера, просто не мога да бъда самотна", призна Дженифър. Оказва се, че шикозната фигура на певицата е резултат от правилното хранене, основите на които са известни на всички, активен начин на живот и любовта на тялото и душата на любовните напитки.

Оценявайте себе си, защото сте безценни

"Научете се да обичате себе си за това, което сте, а ако искате да промените, тогава не го правете за другите" - това е още една тайна от Дженифър. "Ако ценят себе си, тогава всички около вас ще ви възхищават", обяснява Лопез своята популярност с такива тривиални фрази. Може би това е наистина ключът към успеха, защото в действителност всички гениални често са прости до степен на лудост. Или дива все още е хитър човек - тя не иска да споделя истински тайни, да се отърве от репортерите, които са пълнили езика си с фрази.

И Лин неуморно повтаря, че най-важното в човека е вътрешната му привлекателност. Тя също така не разпознава изкуствената красота, така че актрисата се ядосва, когато хората разпространяват невярна информация за наличието на импланти в задника си и другата пластична хирургия на певеца, която Дженифър не приема. Клюките трябва да се страхуват да докажат, че Лопес е точно обратното, защото по това време Джей Лоу е изучавал техниката на борба с израелските специални сили.

Share:
Comments