Самотата. предимства и недостатъци

300 милиона души избират самотен начин на живот. Това се потвърждава от наскоро събрани статистически данни. Хората от цял ​​свят съзнателно решават да не имат семейство, но да се отдадат на собствената си кариера. Самота, нека да поговорим за неговите силни и слаби страни?

Ползите от това да бъдеш сам

Не е нужно да се приспособявате към никого

Можете да готвите само когато е необходимо и да ядете това, което ви харесва. Ако решите да отидете на диета, в хладилника няма да има храни, които са забранени, които примамват с цветните си опаковки и аромати, които коварните си проправят път и през неотворени, запечатани опаковки.

Ако сте сами, тогава не е нужно да се жертвате, гледайки филм с чаша вино за скучен прием с някои роднини. Като сте в една връзка, ще трябва да се преструвате, че се интересувате от рецепти за готвене на пиле, заслугите на децата на други хора, инструкции за това какви ястия да сложите в микровълновата фурна и да говорите за цъфтежа клематис този сезон.

Само вие решавате, че ще гледате днес

Това е едно от основните предимства на самотата. Не е нужно да криете, че харесвате "Къща 2", не се притеснявайте, че човек ще се подиграе със "Здрач" и определено няма да се налага да гледате бойците със Стейтъм.

Харесва ли ви стари, черно-бели филми? Дали новият "Дневник на Бриджит Джоунс" бе освободен? На телевизионното шоу всички сериали "Сексът и градът"? Забравете всичко това.

Без значение колко съвършен е човекът, той няма да толерира всички женски представления. Някой ден гласът му ще пресече и вие също ще трябва да се научите как да се адаптирате и да се влюбите в тези страшни бойци и може би дори в сериалите с Пореченков!

Вие контролирате живота си

Не е нужно да поискате разрешение от никого. Не е нужно да информирате никого за вашите планове, вие отивате - отидохте. Със сигурност няма да бъдете измъчвани от периодични пристъпи на завист и гняв.

Повярвайте ми, без значение колко съвършен е човекът, той ще престане да ревнува едва след няколкогодишен брак. Той може да не изрази недоволството си, но той ще бъде на тентерхоук, за да се срещне с вас след всяко събитие и да изчака подробно за това как сте прекарали вечерта без него. Подобно на това може само отначало ...

Време е да се учим и да работим

Когато нямаш млад мъж, цялото свободно време е посветено на теб. Можете да работите спокойно извънредно, да си вършите работата у дома, докато никой не ви гледа през очите на нещастното коте с въпроса: "Е, кога ще свършите?".

Ако не става въпрос за вашия идеален човек, тогава не е нужно да отлагате целия бизнес, за да останете с избрания от вас. Неговият бизнес внезапно не се появява. И няма да висиш цяла вечер сама: разочарован, разочарован, разбит. Животът ти е спокоен и предсказуем, ако си сам.

Можете да отидете да научите английски, да играете спорт. По всяко време! Когато просто искате, не е необходимо да изчислявате кога е удобно и за двама ви.

Вие сте добра домакиня!

Не мислете за чистотата на някой чорапи, непрекъснато ближете апартамента и най-важното е, че не сте нервен, дали възрастен, който има чифт ръце и крака, които могат да отидат да ядат и ядат, ще ядат.

Никой не ви упреква за това, което не сте имали време да готвите или супата се оказала вкусна. Въпреки, че може да е по-лошо, например, да видите как човек се задушава на изгорелите си котлети, като се преструва, че те са по-вкусни от охлюви с бесамелов сос, които му харесва, докато пътува по левия бряг на Сена в Париж. Ето как да се справяте с тази ситуация? Оставете да изплю цялата тази великолепие в кофа или да играете заедно? Ако нямате мъж, вие сте гарантирана добра домакиня и не е нужно да печелите този статус!

Никой няма да каже: "Имате толкова тънък съпруг!" Прекрасни дами, ако някога сте решили да кажете сбогом на самотата, опитайте се да изберете съпруг по-тлъст, нещо като коледна гъска. В противен случай, свекърва ви непременно ще ви изтръгне с носа във факта, че не успявате да угоите сина си. Тя не може да направи това за 25-30-45 години, но вие сте негова съпруга, трябва да преодолеете майчината природа. Между другото, никоя тъща не е също голям плюс на самотен живот.

Флиртуй с кем угодно

Първият ден на запознанства, първата дата - те могат да бъдат толкова, колкото искате! Омъжените двойки могат само да си спомнят и тези щастливи моменти могат да се повторят дори и всяка седмица. Между другото, от вниманието на мъжа, жените винаги изглеждат по-добре и се чувстват по-млади.

Не лъжете

Всъщност разбирате, че е необходимо да се каже, че сте женен, дори и в дребни неща. Безобидна среща с детски приятел в кафене се превръща в събитие, което планирате със специални грижи. В този случай е необходим умът на Кутузов и стратегическата мъдрост на Александър Велики. Къде да кажеш на младия човек истината, къде си заслужава да мълчиш или дори да лъжеш. И забележете, ако не се получи - експлозия, скандал и псуване. И всичко това разваля нервите ви.

Ако наистина изберете самота и наистина можете да живеете с нея, без да ридаете на възглавницата вечер, тогава нервната ви система ще бъде много по-силна от тази на много омъжени жени.

здраве

Много списания говорят за ползите от редовните сексуални контакти. Но ако наистина погледнете здравето на една жена и една жена в една връзка ...

- Редов нерв. Омъжените ни колеги са дошли до такава изтощение, че губят спокойствието си, дори ако видят чорап на грешното място.

- Споделяш всичките му пристрастености. Ако той обича да разваля здравето си, тогава ще свикнете да споделяте навиците си.

- Има постоянен спътник за пиене, поради което честотата на производството на алкохол е по-висока от тази на момичетата.

- Ако човек пуши, тогава вие страдате по негова вина. Пасивното пушене е много по-опасно от активното пушене. И престанете да пушите заедно, като цяло, извън реалността.

- Всъщност винаги има жена в отношенията непосредствена близост до източника на възможна опасност, Човек може да донесе вредни микроби, да забрави да изключи желязото, да се окаже агент на ФБР или супергерой и да доведе своята руска мафия или други престъпници до семейството си (предимно момиче).

Недостатъци на самотата

деца

Една жена е много трудно да вземе решение за раждането на дете. Така че, девет месеца на гадене, един ден на жестоко мъчение, повече от година без алкохол и нездравословна храна, зъби и коси, които паднаха по време на бременност и безсънни нощи и "Мамо, добре, всеки има седемдесет и третия iPhone и аз нямам" разбира се, достойнство!

Ще носиш бяла рокля

Всяко момиче мечтае за бяла красива рокля, която наистина няма къде да се облече, освен за сватба. Този ден наистина е за вас ... вие сте най-красивите!

Вие се прегръщате от много непознати хора, зависи от вас да се грижите, че всички гости са щастливи, неприятното лице на чичо, което считате за лично обида и не можете повече да се успокоявате - ние сме подготвили толкова много и той не обича нещо. КАКВО ??? Какво не му хареса ?!

Прекарайте много пари за всичко, за да си починете, а след това, в бъдеще, около пет години всяка година, някой понякога каза: "Да, и сте имали сватба, която е била необходима." Това е за това и си заслужава да отделите толкова време, енергия, пари и нерви.

Жените приятелки

Това плюс е наистина скъпо. Ако не сте женени и нямате млад мъж, тогава периодично усещате тъжния външен вид на вашите приятели. Много хора искат да ви запознаят с някого. Дали за съжаление за вас или за него, ние откриваме само на първата среща, след като видяхме кой изглежда по-зле.

Разстроено лице на майка, въздъхва, че никога няма да бъде внуци, също пресича психиката. Е, какво да направя? Щастието изисква жертвоприношение.

резултати

Всъщност, най-важното минус на самотата е, че все още не сте срещнали вашия човек. Но как да изглежда, как да се втурне време? Да се ​​срещнеш с много момчета? Отидете на телевизионно шоу, посетете сайтовете за запознанства, седнете в клубовете всеки петък? Това наистина ли ще помогне?

Основното нещо - не се притеснявайте, колкото и да не сте. Вашият, навсякъде от вас няма да стигне. Всяка жена има шанс да се ожени и много хора се възползват от тази възможност повече от веднъж. Така че си струва да се мъчиш и да страдаш? Може би едва след като се научите как да извлечете максимума от ситуацията, по-висшите сили ще ви дадат възможност да свикнете с новото?

Коментари

Lekačka 28.02.2016 Съгласих се с автора на статията до 100%, тя беше омъжена 18 години, прекарала 12 години, решавала за втори брак, търпението беше достатъчно за 6 месеца и избяга от него. В първата си самотна нощ лъжа и мисля, че наистина, че бих оценил цялото очарование на свободата, трябва да стигнем до заключението. Заключението, което наричам брак. Аз съм самотен и щастлив !!!!! Ирина 02.02.2016 Каква шокираща статия, благодаря! всички много уместно забелязах, аз, например, са самотни и щастливи, имам много свободно време, аз правя това, което искам! Но има значителен недостатък - секс от всеки отделен случай ...
Share:
Comments