Прически за къса коса с бретон: модни тенденции на сезона

Много момичета смятат, че кратките допустими отклонения осигуряват много тясно поле на действие по отношение на създаването на красиви стилни прически.

Това не е съвсем вярно, наистина, на дълги къдрици можете да изградите нещо, всичко - тъкане, връзки, плитки.

Въпреки това, може да се създаде ефективен стил на късата коса.

Прически за къси коси с бретон. Модни тенденции

Кратката прическа не лишава момичето от женственост, напротив, благоприятно подчертава особеностите на лицето, добавя образ на стил и харизма. Ето защо все повече жени предпочитат бръснатата коса, следвайки смелия пример на Коко Шанел - това беше тя, която ги въведе в модата. Най-популярните прически днес са пиксели, боб, страници, квадратчета, асиметрия, изразени в различни дължини на косата отстрани. Тенденция 2016 - текстурирани Боб-Кара в стила на гръндж.

Кратката прическа е лесна за нанасяне, в процеса можете да експериментирате. Много елегантен поглед към късите коси, издължени протри, леки палави къдрици, лека коса в корените, дава на пръстените липсващия обем.

За да се създаде празнично изображение, се използват различни оригинални аксесоари - панделки, клипсове за коса с кристали, джанти, свежи цветя.

Прически за много къса коса с бретон, снимка

За да оставяте миниатюрна коса на главата си, се нуждаете от определена смелост. Въпреки това, на лицето с изразителни черти на лицето, този стил на прическа ще изглежда несравнимо. Не без причина много холивудски звезди, например, Шарън Стоун или Натали Портман избират къси прически.

Интересно е да погледнете много къси прически с текстури. Благодарение на слоестата текстура, можете да създадете малък хаос по главата, изображението е свежо и леко.

Инструкция стъпка по стъпка:

1. Измийте главата си, изсушете я с кърпа, но не се гребете, тъй като косата трябва да изсъхне естествено.

2. Когато къдрите са почти напълно сухи, нанесете върху тях малко количество фиксиращ агент - мус, пяна, восък. Равномерно разпределение върху косата.

3. Отделно подчертайте нишките, върху които трябва да направите акцент, както и бретон и косми по задната част на главата.

Как да се организира бум в прическа на къса коса

На практика всички къси прически поемат присъствието на взрив. Това е голям плюс, защото ако е необходимо, можете да го обновите, за да получите напълно различна нова версия на прическата. По този начин взривът може да бъде кратък, удължен или мега модерен през последните сезони асиметричен.

При къси коси, бретон става ярък акцент прическа и създава основа на изображението.

Прав гладка chelochka прави лък елегантен и изискан. В този случай, останалата част от косата може да бъде развълнувана и да създаде творческа бъркотия.

Гладки бонбони, перфектно съчетани с боб и квадратчета, докато удължените бонбони служат за създаване на екстравагантно изображение. Тя може да се постави от едната страна, да се остави права линия, да се придаде текстура със стилизираща помощ или леко навиване - в случай, че трябва да създадете празничен лък.

Ако искате да премахнете бонбоните, като промените прическата, трябва да знаете, че тази опция е подходяща само за овална, класическа форма на лицето.

Сгъването на гърба може да бъде създадено с аксесоари (лента, джанта) или гел.

Прически с бретон за къси коси до брадичка, снимка

Тази дължина вече ви позволява да експериментирате. Най-често срещаният вариант в този случай е изрязването на квадрата. Подходящ е за почти всички жени и не изисква специален стил. Ако трябва да създадете празнично изображение, можете да оставяте косата перфектно гладка и да използвате за фиксиране на лак с блясък, и можете да навиете къдриците с меки вълни с гладки преходи.

Напоследък са уместни къси прически в стила на гръндж. Главата прави бъркотия, създавайки впечатление за отсъствието на прическа като такова, но постигането на този ефект не е толкова просто, особено ако момичето има естествено гладка коса. Но собственикът на къдрава коса, за да направи хаотичен стил, ще бъде много по-лесно. Ще бъде достатъчно тя просто да измие главата си и да изсуши къдрите по естествен път, като ги бие с ръцете си и избере с помощта на восъчни индивидуални нишки.

Права коса, навита с клещи, усукващи нишки по хаотичен начин, в различни посоки. След това главата трябва да бъде наклонена надолу и дезориентирана. Полученият резултат се фиксира с лак.

Прическата с ефект на мокра коса винаги изглежда празнична и оригинална, особено при къси прически. Направете го много проста. Трябва да измиете главата си, да нанесете мускус за стилизиране и след това да изсушите къдриците с дифузьор.

Ако косата ви е малко по-дълга от брадичката, вече можете да си позволите някои видове тъкане. Най-често това е опашка в бретон.

Прически за къси коси с бретон в стил ретро, ​​снимка

В последния стана много популярен ретро стил. Такова полагане върху къса коса не е подходящо за всекидневния образ, това е чисто вечерна версия.

Ретро прическите включват:

• гладка, пелена коса;

• меки вълни;

• прави удари, които са усукани навътре или нагоре, разделени на "ролки";

• големи къдрици;

• слабо усукване на нишките за няколко завъртания и запечатване с невидими.

Изящни рецепти са украсени с бляскави принадлежности - широки платове или пластмасови джанти - обръчи, панделки, фиби с кристали, пера, орнаменти с воал, окото.

От всички ретро прически вълните и къдрите изглеждат най-ефективно, но създаването им на къса коса не е толкова просто и колкото по-къса е косата, толкова по-трудно е.

За да направите вълни, можете да използвате тройни платформи. За много къса коса ви трябва плоча с най-малък диаметър.

Вълните могат да се правят ръчно, като се използват метални скоби, но това е дълъг процес и изисква определени умения.

Най-лесният начин да вратите косата на къдриците, но е по-добре да не използвате коса, която е твърде къса. За да изглежда, че къдриците са ефективни, дължината на нишките трябва да е достатъчна за няколко завъртания около средния диаметър на косата. Това означава, че косата трябва да е поне под брадичката.

И още няколко съвета за създаване на къдрици. На прави, не твърде къси коси, например, удължен квадрат, можете да направите всякакви къдрици, от меки женски вълни до креативни зигзагови къдрици.

С текстурирани прически (каскада, боб) е по-добре да направите точни къдрици със среден размер, малки къдрици - не е най-добрият вариант, тъй като косата ще издържи във всички посоки, а косата - изглежда нерадостна.

В зависимост от селекцията - наклонена, директна, зигзагообразна или липсваща, бляскавата прическа в ретро стил всеки път ще изглежда свежа и по нов начин.

Кърлата може да бъде самостоятелна прическа и може да служи и като основа за създаване на нов стилен стил. Косата се издига, събира се и пробива с помощта на фиби и фиби. Така се създава илюзия за дълга коса.

Ретро прическата може да се направи на гладка къса коса. За това косата е внимателно изправена с къдрене, къдриците в корените се повдигат със сешоар. Това е всичко, просто трябва да облечете джантата на главата си, опитвайки се да я задържите на челото.

Както можете да видите, на кратка прическа с блясък също можете да създадете много зрелищни женски прически и всяко момиче може да се справи с процеса на полагане.

Share:
Comments